Ako bude doslo do tog rejsa bice gusto!
Golf 1 2.0 16V
Collapse
X
-
VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Pa sutra nameravam da menjam uloske od dizni jer je jedan bio polomljen kad sam hteo da montiram i onda sam narucio sva 4 nova i zbog onih gumica sto idu ispod uloska da se ne zezam posle znam da je sve novo. Ostala mi jos pumpa i lamela,pumpu cu za koji dan da narucim a lamelu verovatno sledece nedelje. A posle toga se upustan u lov na odgovarajucu sasiju,znaci da je zdrav a motor moze bilo kakav da bude cak i da treba da se slepa a da je sasija OK,meni odgovara jer ce motor da leti iz njega.
VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Sad bi ti moja jedinica dobro dosla..., imao sam ja do pre tri i nesto godine u posedu besprekornu jedinicu, 1.3 TAS-ovac, kupio sam ga od nekog matorca iz Subotice , lik je bio prvi vlasnik a auto je izgledao kao iz fabrike... limariski kao suza, uzeo sam ga slucajno i prodao posle tri meseca za lepu cifru. .
Comment
-
-
Prvo, svaka cast za trud i projekat.
Nije mi bas jasno, gde na kraju ubacujes ovaj motor? Drugu skoljku, tvoja otpada...? Izvinjavam se ako sam propustio negde pojasnjenje.
Inace, vrlo pedantno sklapanje motora.
I zanima me, sto je ovo pod eXtreme? Mislim, ovo je swap motora, ili sam i tu nesto propustio?
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Pa jesi ti video nekada juga 1.6, osim kod nas?
Eto ti extreme...
Cisto pitam, nista zlonamerno.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Pa motor ubacujem u jednu drugu sasiju,jer sam od ove moje odustao zbog caleta jer i on vozi taj auto pa da ne bude posle punoooo trosiiii i tako to. Inace sasije sto su mi dosad nudili su trulezi koje moram dosta da radim. Znaci tragam za sasijom jos uvek,jedino sto zacrtao sebi je da je Golf 1 sa troje vrata,a ostalo ce se vremenom cuti i videti.Originally posted by AkiPrvo, svaka cast za trud i projekat.
Nije mi bas jasno, gde na kraju ubacujes ovaj motor? Drugu skoljku, tvoja otpada...? Izvinjavam se ako sam propustio negde pojasnjenje.
Inace, vrlo pedantno sklapanje motora.
I zanima me, sto je ovo pod eXtreme? Mislim, ovo je swap motora, ili sam i tu nesto propustio?
A sto se motora tice pa ima tu svasta nesto,glava od KR-a i bregaste,spustena je glava,a za buducnost razmisljam nesto ali otom-potom.

Evo i jedna slika kako momentalno izgleda i stoji motor.VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
-
Ja jesam, cak 2...Originally posted by srdjan_pJesi video nekad golf mk1 2.0 16v osim na netu?
Jedan me i odpuhao na SR-u, vozio 14.9 s sa reakcijom.
Fin projekat, nekad sam i ja razmisljao o pravljenju keca sa g60 motorom, al kad sve stavih na papir, ispade to fina cifra, pa se okanio tog posla...
Comment
-

Mada znajuci remusa bice tu jos ponesto samo polako...
Comment