Golf 1 2.0 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • remus
    CBC Senator XXL
    • 25.12.2004
    • 695
    • Zrenjanin

Usisna grana kupljena tako da mi sad ostaje da se bacim na deo oko napajanja gorivom. Karburatori su otpali,tako da mi treba pomoc oko izbora ubrizgavanja. Kao sto sam vec napomenuo da nemam njegovu instalaciju (od mog motora) tako da sam razmisljao da stavim nesto od nekog drugog auta npr Fiat jer sam cuo da se dosta lako adaptiraju. Znaci molio bi da date neke predloge oko toga.
    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• remus
      CBC Senator XXL
      • 25.12.2004
      • 695
      • Zrenjanin

Zamolio bih ponovo moderetore da obrisu ovaj topic,jer hocu da otvorim nov . Ovde sam nalupao svakakvu glupost vec sto nema veze s vezom a i opet je doslo do nekih promena na projektu.

Comment

• remus
        CBC Senator XXL
        • 25.12.2004
        • 695
        • Zrenjanin

Golf 1 2.0 16V

Od proslog projekta sam odustao zbog nedostatka delova i zbog loseg bloka motora kojeg nije vredelo raditi. U medju vremenu sam kupio blok motora koji je u perfektnom stanju,ali na moju (ne)srecu blok je od 16V tako da sam kupio i glavu za njega za koji dan mi stize i menjac,anlaser,usisna grana sa diznama i jos neke sitnice.

Comment

• ale944
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2006
          • 1457
          • Beograd

ako sklopis to sve kako treba bice to jako brza kocka od 800 kg
          http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• BMW 325i
            CBC Senator XXL
            • 25.06.2005
            • 338
            • Novi Sad

Drugar moj je pre par godina to sklopio,auto je jos uvek ziv i zdrav,samo je promenio vlasnika.
            Naime,sve je bilo prebaceno sa scciroca 16v, zajedno sa trapovima.Scciroco ima dosta kraci menjac nego Golf 2 16v i auto je mnogo mnogo zivlji...

To ide sasvim korektno....

Keep up the good work!
            Doris je vozila mini moris.

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

i nemoj vise da menjas planove, izguraj ovo do kraja. Veruj mi, iz licnog iskustva i iskustva drugih to je pogubno za projekte. Napravi plan i ispostuj ga do kraja, cak i ako ti usput padne bolja ideja.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Tako je....evo Uros ima 5 zapocetih projekata a ja ni jednog juga ne mogu da dovrsim do kraja

Generalno taj motor u karoseriji keca ima da izuva kako ide.
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• remus
                  CBC Senator XXL
                  • 25.12.2004
                  • 695
                  • Zrenjanin

Sad sam resio da neodustajem od ovog ni po koju cenu,jer kako znate i sami prvo sam poceo 1.1 znao sam u startu da je to slab motor za neke ozbiljnije zahvate i da necu izvuci niste fenomenalno iz njega,pa sam onda nabavio (citaj dobio za DZ) 1.8 koji je stajao 3-4 godine ispod oraha. Naravno isti kad sam otvorio imao sam i sta da vidim,cilindri zardjali,klipovi zapekli ostalo je relativno bilo u ok stanju ali problem je bio sto je blok bio iz stranca i to bi me skupo kostalo. Da uradim generalnu treba mi oko 200e ako bi hilznovao ili 350e ako bi kupovao nove klipove i plus carina,nisam imao nikakvu racunicu. Pa sam onda jurio drugi blok jer je glava bila OK,u medju vremenu sam nasao kompletan blok isto stranac ali za 30e,ali mana ovog bloka je sto je sa 16V znaci nemoze da se napasuje 8V zbog razvodnika paljenja. A covek od koga sam uzeo blok me vec dobro poznaje jer stalno nesto idem kod toga pa mi je nabavio i 16V glavu. Jedino sto cu morati da uradim je da poravnam glavu i mislio sam da zamenim teflone kad je vec glava dole da nebi posle trebao da se zezam ako slucajno pustaju. E sad tu je nastao mali problem u mojoj glavi,kome da odnesem da poravna glavu a da se ne plasim da ce da mi zezne nesto? Inace kupio sam menjac za njega tako da sigurno cu da uradim ovaj motor i projekat samo je pitanje vremena i para,ali ne zuri mi se i zelim da bude sve kako treba.

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Pa vidi, nije neki zahvat, obicno ravnjanje glave. Valjda ima tu u ZR. neka masinska radionica.

Comment

• remus
                      CBC Senator XXL
                      • 25.12.2004
                      • 695
                      • Zrenjanin

Znam,ali treba da se upuste usisni ventili posle ravnanja jedino zbog toga me brine. Ima u gradu par njih koji radi ali ono fora je da kad cujes nesto lose o toj radionici onda posle nije ti svejedno.

E da kad smo vec spomenuli,nemogu da nadjem u zr-u teflone za njega,jel imas mozda ti i da li pase od necega? Opel ima isto od 7mm stablo.

Comment

• BMW 325i
                        CBC Senator XXL
                        • 25.06.2005
                        • 338
                        • Novi Sad

Pa odnesi kod Cubija u ns...stavis nove vodjice,teflone...i to te kosta oko 100eur....

Ako budes hteo tamo da ides javi se pa cu te ja uputiti na mog drugara koji radi na glavama i nema da brines
                        Doris je vozila mini moris.

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Teflona ima sigurno ali ne znam kojih i cenu pre ponedeljka.

Comment

• remus
                            CBC Senator XXL
                            • 25.12.2004
                            • 695
                            • Zrenjanin

Danas sam bio malo vredan pa sam prao delove malo i stigla mi usisna grana to cu sutra da glancam.

Pre pranja

Posle pranja

Bio sam destruktivan

Stigo usis

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

jel usis od 9a ili od kr-a?tj jel 42mm prechnik ili 50mm?

I love my

Comment

• remus
                                CBC Senator XXL
                                • 25.12.2004
                                • 695
                                • Zrenjanin

Od 9A je nazalost 42mm bas sam merio kad sam doneo kuci. A kako bi voleo da imam od 50mm i usisnu bregu od KR-a

Comment

Working...
                                X