Pa u Zrenjaninu nema bas puno da biras,kupujes ono sto ima. A ovo mi sve jako povoljno stize. Jedino me brine to sto treba da kupim razvodnik za njega to jedino nema ovaj covek od koga uzimam delove.
Sinoc sam citao neke stvari na netu,pa sam naleteo na nesto meni zanimljivo. Naime umesto obicnog dihtunga kartera ima neki na engleskom se zove "windage tray" da radilica ne butjka ulje. E sad me interesuje sta bi konkretno dobio sa time i da li smem to da stavim na motor?
Za karter ne znam,ali mozhesh da stavish dve izduvne bregaste npr od kr-a Prilichno se dobija.I ima josh jedna fora shto je Igor nashao na netu za poemranje bregaste za stepen,2.kad se malo vishe informishem objasnicu ti detaljnije.Al polako dok dodjesh do glave.
Vredi to za karter. Ako umes da napravis proci ces jako jeftino, a vise je nego efikasno. Kada naglo ubrzas ili jako zakocis (a i u krivinama) ulej se bucka po karteru i "penje" se uz zidove kartera i bloka sve do radilice koja ga onda razbaca po celom bloku. Em se ne tome gubi snaga (i gubitak moze da bude drastican) em ulje vise nije u kartedu odakle pumpa moze da ga povuce nego rasprskano po celom bloku...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Danas sam malo razmisljao,posto glava ima neku malecku pukotinu ko da je odvaljen mali komad kod rashladnog kanala. E posto je glava skinuta jer je 2 puta produvao dihtung na tom mesto i jos je pametni malo uzeo smirgle i smirglao na tom mestu Razmisljam da li da odnesem da mi tu navare malo pa tek onda na ravnjanje jer tu naleze onaj metalni prsten sa dihtunga. Sta vi mislite?
Glavu sa jednog kombija sam bacio zbog skoro istog problema.Pomisljao sam da zavarim,medjutim boljim pregledom sam ustanovio da je bila porozna na vise mesta,voda ili los antifriz su je verovatno sredili...
Comment