OOooohohoho, svrbe me gedore, ajde salji to da radim nesto pametno
@mikimazda
Ne zaboravi da je ovo prva od dve posiljke "odozgo"...plus gume
@BOOST
Mogao sam ja i kompletan auto da kupim, odnosno platim da mi naprave, ali nije to to...Nek' pogresim pa nek' radim 100x pogresnu stvar i sve ispocetka, ali cu ga na kraju napraviti u sopstvenoj reziji, kakav da je
A ovo za kasnjenje i spor rad...pa ljudi, ja ne radim samo oko auta...Rece BOOST lepo, ovako kompletan i obiman projekat zaista sumnjam da je iko radio kod nas, i za ne verovati je koliko se otegne lista sitnica koje treba uraditi pre nego sto se uradi bilo sta krupno. Mene ne brinu krupne stvari, kao sto je motor, jer sve delove za njega skoro pa imam i on ce najbrze od svega biti gotov, ali prateca "salata" ce oduzeti (i oduzima) MNOGO vremena. Kad morate da cekate deo od 20$ po 2 nedelje i da vam zbog njega stoji maltene ceo rad na autu, jer red poteza je takav da se tad i tad radi to i to, jer uslovnjava sve ostale radove posle toga - tako se mora raditi...
The difference between men and boys is the price of their toys
Slusaj, kad sam video da onaj bus od proslog puta u bunkeru prevozi 3-4 sporeta, masinu za ves, pranje sudova, 2 TV-a, skuter i Boga oca pitaj jos sta - verujem da mu nece biti problem
The difference between men and boys is the price of their toys
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment