Mislim da ce biti neka svetlo siva nijansa, necu bas da preterujem.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Ofarbao sam unutrasnju stranu tockova i bacio prajmer i filer na lice felni, samo jos da se boja izabere i napravi pa su gotove narednih dana.
...ovo maskiranje je najdosadniji posao na svetu bio za mene danas.
Prajmer
Belo, da bude u tonu sa ostatkom donjeg dela auta.
Filer na lice, spreman da se osmirgla vodenom.
Osmirglano do zadovoljavajuceg nivoa.
...i skladisteno adekvatno.
- Lousie Smith
Felne su ofarbane, Max Meyer boja u setu, nijansa Jaguar Quartz u 3 sloja baze + 3 sloja laka. Moram jos da ocistim felne od ostataka zastitnog papira i viska laka, da se prepoliraju jos jednom i verovatno ce biti vracene fabricke zakovice na njih (oni "fake" srafovi) u crnoj boji.
Ventili spremni, manje/vise
Kupljena jos dva Dunlopa, DOT 18 nedelja 2011, 3 godine garancije. Jos od ranije sam kupio dva koji imaju par stotina kilometara predjenih, oni su proizvedeni pocetkom 2010 godine, tako da sam neki naredni period resio pitanje guma.
Kada tockovi budu na autu ostaje jos detaljno pranje i utezanje par sitnica, pa konacno - registracija.
- Lousie Smith
Imao sam ih pre ovih sto bejase poslednje... bio sam poprilicno zadovoljan, verujem da ce opet biti tako.
- Lousie Smith
Valjda je dobro jbg, jos da se "razgazi" kada predje koji km pa da visina bude ok. Dodacu i koji distancer najverovatnije.
- Lousie Smith
Comment