Meni se ne svidja puno sto sta, ali zato imam moj auto.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Zamenjena soferka, cifra je 3500din ako se ode direktno u Pancevo po nju. Keder naprskan silikonom, radi malo osvezavanja i ceo posao je gotov za efektivno 15min.
...i dve slike od letos.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
- Lousie Smith
Namontiran kamionski gibanj sa ex Likijevog auta, dve platne, deblja je 12mm a tanja standardna Jugova od 8mm. Visina polozenog gibnja ~9cm. Hvala Urosu za pomoc oko nabavke.
- Lousie Smith
Kupljene Ronal A1 7x13, 4x98, 58.1mm centralna rupa, et20 = OEM + sto bi rekli!
- Lousie Smith
Popravljao sam zaostavstine od plina i busenja karburatora i malo servisiranja. Nisam imao druge difuzore 32 da se ne za'ebavam da ove "popravljam", ali imam nekih 30ica koje mogu da se odnesu na sirenje na neku zanimljiviju meru. Treba malo dostelovati karburatore i malo se poigrati sa fazom kada stelujuca remenica bude spremna, pa kasnije ugurati i drugu bregastu itd, itd. Dosta za 1. januar.
- Lousie Smith
Pa ovo sto sam danas "popravljao" verovatno nista, mozda kada se napravi set difuzora od 36mm bude neke razlike. Stelovanje karburatora, idealna faza i jos jaca bregasta koja ce biti u autu do kraja zime ce doprineti sigurno. Nemam pojma koliko ima ks, svakako treba uraditi polu motor, nagurati vece ventile u glavu i pre svega - nabaviti jos nesto sitnog alata i ispraksirati se da svime time umem da se igram.
- Lousie Smith
Stigla igracka za karburatore a na zadnjim amortizerima prepravljeni hodovi, odnosno skraceni. Jedva sam ih namontirao, pasuju u mm sa duzinom u odnosu na gibanj. Gotovi su i prednji konacno, Sachs mehanika u njima i KW opruge, ali ima jos posla oko poklopca opruge i potom da se vidi da li ce trebati helperi na sve to kada se montiraju na auto.
- Lousie Smith
Zimsko/prolecni radovi. Set amortizera kompletiran s' prednjim stelujucim. Dakle, nazad amortizeri sa kratkim hodovima i adekvatnom tvrdocom (copy/paste Yugo Hibrid) + kamionski gibanj, napred made from scratch gewinde sa Sachs mehanikom, glavne opruge KW (67kg) + FK helperi, sve by BoboSport. Solje na prednjim amortizerima su punjene tvrdom gumom, ostatak upasovan kako dolikuje. Zamenjena ramena (Yugo Florida) i spone, cisto iz preventive, kada vec vozim Yuga onda mogu da priustim luksuz 3x kraciih svih servisnih intervala.
Slike bez redosleda:
- Lousie Smith
Comment