Yugo 1.6 8v SOHC
Collapse
X
-
Odg: Yugo 1.6 8v SOHC
Mali preview kako to sve izgleda, mada mislim da uzivo sve izgleda 3x lepse od ovih losih slika:
Sutra centriranje trapa i nagiba, da to sve lici na nesto. U narednom periodu osim redovnog cackanja stize nova bregasta + stelujuca remenica i ako sve stigne na vreme test svega na Navaku u aprilu, ponovo za svoju dusu i dalju motivaciju da nije sve uzalud."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Centriran trap, setup nesto drugaciji ovog puta. Odlucio sam da nagibe nazad smanjim skoro duplo, tako da su sada ~ -45' na oba tocka ( .48 i 42. zapravo), napred sam ostao pri stepen i 20 varijanti, trap nazad blago zatvoren a napred na nuli, klasika. Nisam stigao da se vozam i probavam, vozio sam do kuce izmedju 40 i 60km/h da mi se geometrija ne poremeti dok ne zavarim podloske na svim tockovima.
Prvi utisak je da je auto tvrdji, ali istovremeno mnogo prijatniji za voziti, prosto druga klasa amortizacije s' uskom oprugom u odnosu na stock. Prilicno sam siguran da cu biti zadvoljan i ostalim dojmovima nadalje. Sutra u posetu strugaru da prepravi distancere za napred, pa ce biti i koja krstenija slika kako auto stoji i izgleda na novim tockovima.
To je to, sledece mehanika pa Navak nadam se.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Comment
-
-
Par sitnica... stigla stelujuca remenica, veliko hvala Zeljku Pisaricu. Modifikovao sam venturije, najuza tacka ulaza je 32.50 s' tim da sam kosinu ka suzenju "produzio" i smanjio efekat naglog suzenja. Takodje, stavljene i idle dizne 53 umesto 57, sto je opet preveliko, ali trenutno su najmanje koje imam. Rezultat svega je nesto bolje punjenje obrtaja u rangu 6500-7500rpm. Btw. ako neko zna gde bi mogli da se kupe klipovi 87mm za moj motor ili ima neku preporuku neka vice, krecem lagano sa skupljanjem delova, trebace.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Kakvi smo to ljudi ako nemamo dusu."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Toga ima sve manje i manje pa je dobro da neko ima
Gledam te godinama, i dalje si entizijasta
Comment
-
-
Kako to mislis al' novo... pa samo novo i hocu!Daj na pp detalje, tnx!
@Dora
...rece mi covek koji vozi Alfu."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
`ljud
svasta traze samo da bude jeftino-najeftinije.sta da ti kazem ,citajuci videm da te taj yugo kosta sigurno 10 000e sto kroz delove sto kroz ulozeni rad i to je pravo cudo koliko si se posvetio tome i svaka cast. druga stvar je sto ljudi traze recimo klipove po specijalama i to polovne pa zato moram da se ogradim kad pricam.ima klipova fi 87 proizvodjac ae-fedral moguli ili tacnije borgo nova kad ih je fedrel kupio.posle 2-3 godine korporacija ih je ugasila kao malog proizvodjaca sto je i bio cilj.to znaju oni koji su radili fiate i alfe u srecno vreme.
Comment
-
-
- Lousie Smith
Comment
-
Comment