Yugo 1.6 8v SOHC
Collapse
X
-
Odg: Yugo 1.6 8v SOHC
Sjajna voznja, uzivao sam gledajuciDok si se klao sa Sirokom i ja sam naginjao glavu i menjao brzine. I ti si u jednom trenutku malo previse pao u vatru
Koliko cenis da su ti sekundi doneli slikovi, a koliko ostale izmene i steceno iskustvo?www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Hvala svima. Siroko ide bolje, ali sam bio brzi kroz krivine i zato sam poceo da "gorim" posto nisam hteo da mu udjem u vrata da bi me pustio, ali je sve bilo vise nego korektno na kraju, zanimljivo pre svega.Jesenas, po ocajnom vremenu (kisa/mokro) i onim setup-om trapa sam vozio 2:03 krug, juce vrv najbrzi 1:48. Mislim da je sveukupno doprinelo, ne znam sta bih izdvojio... a ti slikovi su stari 10 godina, pa majku mu, sta je tek sa ovima sto kupise nove.
"Posledice" jucerasnjeg dana - obrijana peraja na alternatoru iako je tanka osovina odavno na autu i amortizeri nikada tvrdji na istom, matica koja drzi sponu fiksiranu na letvi se odvrnula (nije stegao trapadzija, ja kreten nisam proverio), alternator nije punio posto se zica koja ide od reglera odlemila sa naseda. Gluposti resene, sada u pripreme delova i kinte za veliki korak blize "cilju" - generalnu motora uz pratece modifikacije.
...a evo i slika od juce, nesto boljih.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Bravo deckonja, odlicna voznja! Drago mi je sto se posle svog truda, vremena i srca ulozenog u sredjivanje ovog auta naslo mesto gde na kraju mozes na pravi nacin da isprobas sve prednosti poboljsanja i modifikacija koja si mu radio i da ti srce bude puno i da kazes "Da to je to, za to sam se prljao danima i nocima i potrosio mnogo plata"To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Hvala Cale, meni bas drago da sam te video posle... mnogo."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Odg: Re: Odg: Yugo 1.6 8v SOHC
Originally posted by Aki View PostTD ustici - izgubio punjenje alternatora na pola puta do Navaka, Marfijev zakon na delu. Pogledao sve sto se dalo brzo pogledati, sigurno je neka glupost. Pozajmio acc. (Hvala Natalija!) i odvozao stint. Auto neuporedivo bolje lezi, slikovi iako stari, kada su dostigli temperaturu drze "k'o za oko". U svoj zurbi nisam ukljucio merenje kruga RaceChronom, ali vecina krugova ispod 1:50/1:49, sto je poboljsanje u odnosu na prosli put i uslove od oko 15ak sec. Snimak, ponovo u svoj zurbi, samo mojim polucrklim aparatom, nisam nakacio GoPro, ali posluzice.
a oni sto nisu hteli da te puste iako si bio brzi...ja sam se lepo sklonio u stranu i pustio coveka da gazi.a za Yuga samo respect...pogotovo ako hvale dolaze od eM-a
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Hvala Miki, takodje bilo lepo zajednicko zezanje i na i van staze.Nije bilo frke sa sklanjanjem, vise je to problem sa manjkom gasa
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Comment
-
-
Ne, nije jos ni pocelo.Sredinom Jula najverovatnije...
- Lousie Smith
Comment
-
-
Igrao se malo, pravio occ (oil catch can) posto sam malo vremena proveo gledajuci razne varijante po netu. Nije jos gotovo sve, ali to je neki priblizan oblik. Treba ofarbati i upicaniti sve, napraviti nosac kako bi ga namotriao u auto i kupiti mali filter vazduha za izlaz. Btw, ako neko zna gde da kupim to, neka vice.Occ je od 1.5mm lima, ima dve pregrade i inox zicu u prve dve komore. Treca je ostala prazna posto tu vec izlaze pare pri vrhu pa nema poente. Zapremina je 1.2L, misim da je i vise nego dovoljno. Napravio sam i improvizovani merac nivoa ulja kako bi znao kada da ispraznim kanticu, postavio sam "cep" na dno, klasicno i modifikovao min/max skalu kako mi je delovalo korektno.
- Lousie Smith
Comment
-
Comment