Ovako se ne pravi 70 posto ni ovih novih, sto ih vidjamo na ulicama svaki dan. Ovo je milina gledati pa makar i na slikama.
Yugo 1.6 8v SOHC
Collapse
X
-
Bice na blogu malo teksta, ovde za sada slike...
Ima jos par mesta za pojacati i doraditi, sto se tice grubih radova, potom nesto fabrikovanja i pripreme za nove postavke stvari. Potom priprema za farbanje svega sto se farbati treba, remont kocnica, pakovanje trapa prednjeg i jos po nesto mehanickih prepravki..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Update:
Riza u poseti.
Zavrsna pojacanja A stubova i testfit table sa potrebnim intervencijama da bi upala na mesto...
Na prednjim kosevima stari limovi za pojacanja zamenjeni novima od 1.5mm, zavareni kako dolikuje a izmedju naprskan cink prajmer da to potraje koju godinu...
Pozarni zid izvaren, treba malo obrusiti varova i preci na pracku i nasede ramena.
Zajmio Srkiju felne za neki stajling, pa ih preleteo kredom.
Napravljena dupla koska sa prorezima za lakse skidanje poklopaca dizni i dovodima goriva (hvala Posketu za donaciju njegove stare).
Lightweight postolje za acc. od sada montazno/demontazno.
...ima jos malo varenja i fabrikacije, auto se na kraju farba ceo iz prakticnih razloga a i unapredjenja tog vizuelnog segmenta, itd, itd. BIce slika blagovremeno."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Kao da je bio na poligonu za gadjanje
Comment
-
-
Trenutno nije prioritet. Jednog dana sasvim moguce, pa cu ofarbati lako ako vec dotle dodje. Za sada lim ce vrsiti posao."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Zanima me koliko procenjuješ dobitak na težini naspram oslabljenja stubova od kabine. Znam da ima rolbar ali ipak?
Comment
-
-
Oslabljenje stubova kabine? Gde?
Ako me pitas koliko ce auto biti tezi - ja mislim isto, +/- koje kilo. Ubacio sam ukupno jednu besavnu cev od 6m koje je teska ~16kg. Paneli ovih limova su u 90% slucajeva perforirani i smesno su teski, ali neka imaju cevi sa njima 20kg. Nazad umesto svih stakala ide leksan, prednja bocna ako uspem da namunjim otvaranje isto lete. To je vec samo po sebi dosta, stakla su uzasno teska, mada nemam predstavu o tacnoj tezini. Rezervni tocak ide u auto samo kada bude moralo, znaci jos 5/6kg manje. Sva vrata ce biti olaksana u smislu lima, jer ima mesta za to.
Eto, tako nekako ide moj tok misli po tom pitanju...Last edited by Aki; 06.07.2014, 10:28."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Čorus (ja) sad tek vidim kad si objasnio da to nisu izbušeni stubovi nego dodatak
Nego, po ovom novom to nema šanse da registruješ? Navak i dalje ima pravilo da mora biti registrovano vozilo?
Comment
-
-
Nisam upucen u to pravilo za Navak... a muku za registraciju delim sa svima koji voze mali N (koji mora biti registrovan), tako da se za to ne brinem. Evo, bas mi 2.8. istice rega pa za sada nema prepreka da je produzim..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Registrovanje ce biti problem kada krenu da zaista proveravaju aute, za sad ne moras ni da imas auto da bi registrovaoSvake godine objasnjavanje na tehnickom, oni su dobili dopis i onda svake godine zovem Masinski u NS gde mi kazu ma to ne treba da se atestira, to je sve kao fabricki, samo malo pojacano
Nadam se samo da ce ti stici original hauba, drug je dobio neku malu privredu sta li je, haubu ali bukvalno ne mozes da dignes jednom rukom pri otvaranju koliko je teska
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment