evo na b92 repriza galilea , testiraju hho
a gledao sam premijeru i usteda 30 posto
a gledao sam premijeru i usteda 30 posto

Verovatno sviranje kurcu...videću uskoro.
Verovatno sviranje kurcu...videću uskoro.
. Uglavnom pokušavam sada sebe da slažem da negde ima napretka. Da ne grešim dušu ja sam tvrdio da džaba radim tretman jer je motor relativno čist zahebo sam majstora i na njemu je sve što se tiče u**** skinuto i oprano do stanja novog nedavno pre dekarbonizacije ali on je tvrdio da to nema veze. S obzirom kakvo je stanje u**** bilo pre pranja što je uobičajno kod većine novijih vozila dekarbonizacija bi svakako pomogla, nekom slabije održavanom motoru, u mom slučaju ne. Ali neki su tvrdili da nema veze što mi je čist motor smanjiće potrošnju i povećati snagu jer kako Dora kaže ubedjuju da dekarbonizacija ima neku neobjašnjivu čudesnu moć pa će i na novom čistom motoru snaga biti povećana a potrošnja smanjena.
Više je bilo u experimentalne i edukativne svrhe, čak mi i to bio problem u glavi da čačkam mečku a zadovoljan sam kako mi radi motor.
Imam nesto malo volje da objasnim kako stvari stoje (u skladu sa mojim dosadsnjim iskustvom) ali mislim da je bolje da otvorim posebnu temu, a, sta kazete?
Comment