Dekarbonizacija motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Kao što reče Čubz ako je u pitanju dekarbonizacija motoram ondaK lepo rastaviš barem usisnu granu i slikaš pre i posle tretmana, izvršiš egzaktna merenja potrošnje pre i posle (sistemom od čepa do čepa), napraviš uporedne tabele i tako dalje...Sve ovo može da bude dokaz a i ne mora ali je ipak daleko uverljivije nego ove tvoje bajke koje nam ovde pričaš, ali ti si spreman da se raspravljaš sa nas 100 i da pišeš kilometarske postove i da kukaš kako niko ne razume tvoje vizije i dostignuća (što mi je ovo poznato) umesto da prioneš na posao i da nam predstaviš neke konkretne rezultate potkrepljene bar slikama i nekim grafikonima ako ništa drugo.
    Dokumentovanje dokaza pa njihova prezentacija bez mnogo prazne priče, to se ovde traži. Nemoj ovo da shvataš lično, prihvati to kao dobronamernu kritiku o kojoj bi trebalo da porazmisliš.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Mene bi bolo da vam crtam grafikone
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• painter
        Banovan
        • 04.03.2010
        • 738
        • beograd,m.mostanica

Originally posted by mupe View Post
        Pa dobro bre... aman čoveče!
        Pa dobro, nemojte me drzati za svaku rec bukvalno, mozda sam se pogresno izrazio, pogresio padez, vreme, napravio lapsus... Kosta, kostalo, kostace, jaka stvar, prati poentu pisanja a to je odgovor na necije pitanje o isplativosti tretmana A dekarbonizaciju ne radim jer nemam vremena a i inace pokusavam da nista ne radim nego da prodajem patente i da od toga zivim a da sve ostalo sto volim, radim iz zabave, recimo da radim dekarbonizaciju drugarima kad dodju u goste...

Comment

• painter
          Banovan
          • 04.03.2010
          • 738
          • beograd,m.mostanica

Originally posted by sErGiO View Post
          Kao što reče Čubz ako je u pitanju dekarbonizacija motoram ondaK lepo rastaviš barem usisnu granu i slikaš pre i posle tretmana, izvršiš egzaktna merenja potrošnje pre i posle (sistemom od čepa do čepa), napraviš uporedne tabele i tako dalje...Sve ovo može da bude dokaz a i ne mora ali je ipak daleko uverljivije nego ove tvoje bajke koje nam ovde pričaš, ali ti si spreman da se raspravljaš sa nas 100 i da pišeš kilometarske postove i da kukaš kako niko ne razume tvoje vizije i dostignuća (što mi je ovo poznato) umesto da prioneš na posao i da nam predstaviš neke konkretne rezultate potkrepljene bar slikama i nekim grafikonima ako ništa drugo.
          Dokumentovanje dokaza pa njihova prezentacija bez mnogo prazne priče, to se ovde traži. Nemoj ovo da shvataš lično, prihvati to kao dobronamernu kritiku o kojoj bi trebalo da porazmisliš.
          Ali... dodje mi da vristim
          Sve sam vec nekoliko puta objasnio, izneo zapazanja koja vec imam (merenje potrosnje, snimanje kamerom kompresionog prostora, skidanje katalizatora i fapa, merenje izduvnih gasova, itd), i rekao sam da cu uraditi i druga merenja i preglede (skidanje usisne grane recimo, to nisam nikada uradio), i zvao moderatore da dodju da se licno uvere jer za mnoge ovde moja rec nije dovoljna a ni moji dokazi (svaki dokaz moze da se lazira, i fotografija i video snimak). Ne pricam bajke, pisem realno sva zapazanja, bilo da su dobra ili losa! Nisam ja zapoceo raspravljanje, ja sam molio da do toga ne dodje nego sam glup pa se navucem, evo i sad Svestan sam da razmisljam na drugaciji nacin nego vecina i bas zato umesto fotografija, videa i grafikona, nudim da ljudi dodju da se licno uvere i prenesu ostalima. I to ne valja. Kako bre?

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Doci cemo sam da zakoljemo jedno prace

Comment

• painter
              Banovan
              • 04.03.2010
              • 738
              • beograd,m.mostanica

Originally posted by zverko View Post
              Doci cemo sam da zakoljemo jedno prace
              Ja ne jedem zivotinje jer to je u suprotnosti sa svim mojim stavovima (zdravlje, mucenje i ubijanje zivotinja, poceo sam se i gaditi kada vidim da neko jede meso) ali zbog vas cu potpaliti rostilj. Eto koliko se zrtvujem i opet ne valja, ccc

Comment

• stevak
                CBC Senator XXL
                • 31.05.2009
                • 1215
                • Zemun
                • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by painter View Post
                I sta se desava: ljudi koji kupuju su prezadovoljni, hvale me na sve strane. A masa ljudi koja cita te pohvalne komentare, kazu "to ne moze da radi, ne mozes dobiti iz kilograma drveta vise energije nego sto ima", "to da moze to bi odavno svi koristili"...
                Druže painter, sve nedoumice koje ljudi imaju po pitanju onog što praviš su lako rešive. Jednostavno, umesto da se kuneš da proizvod radi, svakom kupcu pismeno garantuj povraćaj novca u nekom razumnom roku ukoliko nisu zadovoljni. Ako nemaš nameru da ih varaš onda su prednosti neverovatne i za tebe, i za kupce jer niko neće vratiti ono što dobro funkcioniše i što mu donosi uštedu.
                ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by painter View Post
                  Ja ne jedem zivotinje jer to je u suprotnosti sa svim mojim stavovima (zdravlje, mucenje i ubijanje zivotinja, poceo sam se i gaditi kada vidim da neko jede meso) ali zbog vas cu potpaliti rostilj. Eto koliko se zrtvujem i opet ne valja, ccc
                  Samo da ti kažem, Čubs je lovaci ubija Bambije
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ji 4Tze
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 806
                    • bg
                    • Honda CR-V 4WD

u duhu (de)karbonizacije...

Comment

• painter
                      Banovan
                      • 04.03.2010
                      • 738
                      • beograd,m.mostanica

Originally posted by stevak View Post
                      Druže painter, sve nedoumice koje ljudi imaju po pitanju onog što praviš su lako rešive. Jednostavno, umesto da se kuneš da proizvod radi, svakom kupcu pismeno garantuj povraćaj novca u nekom razumnom roku ukoliko nisu zadovoljni. Ako nemaš nameru da ih varaš onda su prednosti neverovatne i za tebe, i za kupce jer niko neće vratiti ono što dobro funkcioniše i što mu donosi uštedu.
                      Druze stevak, ja sve sto radim garantujem ali ne papirom, recimo kod pecki za grejanje i ovih hho igrackica dam da probaju pa ako ne radi kako sam rekao lepo se razidjemo a ako radi plate pa se opet lepo razidjemo Ja uzivam da nesto poboljsam, unapredim, pomognem, ne da ne razmisljam o prevari nego ni o zaradi, osim sto moram da naplatim (ne uvek) jer takav je sistem u kojem zivimo.

Comment

• painter
                        Banovan
                        • 04.03.2010
                        • 738
                        • beograd,m.mostanica

Originally posted by Dora View Post
                        Samo da ti kažem, Čubs je lovaci ubija Bambije
                        Znao sam da tu nesto ima...

Comment

• painter
                          Banovan
                          • 04.03.2010
                          • 738
                          • beograd,m.mostanica

Evo malo vise detalja, ovako izgleda jedan od testova:

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

jel to google earth satelit slikao?
                            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

Comment

• M-power
                                Moderator
                                • 10.01.2005
                                • 10060
                                • Bg; Banovo Brdo
                                • CorsaC, astra H,

Jel to samo ja ne vidim sliku ili je svima malecna?
                                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                                X