Garmin ili Mio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Naravno da imas u SLO, ali ako ces tamo da ga nosis na servis onda bas i nije nesto povoljno, mnogo cimanja, cak i ako ga saljes preko nekog ili kako god, preterano cimanje.

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Poenta cele price se izgleda svela na to da li ce se nesto pokvariti ili nece. Ko unapred sumnja u to ne treba nikad nista da kupi od tehnickih stvari a kome uredjaj za navigaciju stvarno svakodnevno treba i ne razmislja uopste ni o tome koliko kosta ni koliko mu traje baterija pre servisa. Bitno je kako radi i koliko je zgodan za svakodnevnu manipulaciju.
      Crko ili ne svaki moderni aparat je posle par godina za otpad jer je zastareo.
      Prica se o veoma dobrim i renomiranim proizvodjacima pa ne vidim potrebu za toliku sumnju i da je servis najbitnija stvar prilikom kupovine.
      U svakom slucaju se zna ko je zajeban a to je UVEK kupac. Ako se pokvari bilo da je servis blizu ili nije vec pocinje da MNOGO KOSTA a serviseri ce skoro uvek naci nacina da vas otkace.
      To sto su cene u Srbiji u radnji vece nego na zapadu isto u radnji je vec problem za drugu vrstu diskusije i otkud to da uopste postoji takva razlika u ceni.
      Svako normalan koristi svaku mogucu priliku da kupi nesto sto mu treba tamo gde je jevtinije ako je vec na licu mesta. Posebno ako se radi o sitnicama kakva je jedan GPS, GSM i slicne stvarcice.
      Nije valjda da jos uvek imate fobiju od carinika?
      Racunajte na to da GPS stedi gorivo i vreme a to je cist novac. Naravno kome stvarno treba a ne ako se koristi za igru. U tom slucaju je vec SVE skupo. Zato se valjda i kaze da merak nema cenu.

Comment

• mill
        CBC Član
        • 27.09.2007
        • 82
        • The dark side

Originally posted by JNC
        Naravno da imas u SLO, ali ako ces tamo da ga nosis na servis onda bas i nije nesto povoljno, mnogo cimanja, cak i ako ga saljes preko nekog ili kako god, preterano cimanje.
        O.K. Dakle IMAM garanciju...u redu, hvala!

@dranix: slazem se, kod ovih el.uredjaja nema tu puno garancije i kada se pokvari to (obicno) nema sanse da se popravi. E sad da neko da u zameni novi uredjaj, to je retko.

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Zasto jedino ovde Garmin MORA da se kupi sa loklanim mapama, to je njihove "politica cene" koja se zove u prevodu "****nje glupavih srpskih ovaca
          to moras da pitas Garmin koji ima takvu politiku ovde.
          njima se zali, to je jedino sto ti kao kupac mozes da uradis ako bas zelis iskljucivio Garmin proizvod.

a na trzistu imas sijaset drugih ponuda, raznih marki modela i raznih cena ukljucivo i nize cene od Garmina....

niko nikoga ne tera da kupi po skupljim cenama od onih na trzistu, a kako se formira cena i sta sadrzi Tazz je naceo temu pa ne bih ponovo o tome.

ako imas u Sloveniji Garmin sa mapom Srbije u paketu i sa garancijom u Srbiji po manjoj ceni sveukupno preporuka je da kupis tamo.
          ti zadovoljan, Garmin ima zadovoljnog kupca, sve super...

ali, prvo proveri da li uopste mozes da kupis u Sloveniji model za srpsko trziste.
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• M626
            CBC Senator
            • 12.01.2006
            • 200
            • Beograd, Konjarnik

Uzeh Mio Moov 330ee danas. Problem je u starim mapama, za Srbiju je radio COntrast, datum je negde iz decembra prosle godine.
            Takodje ne postoji dobra mapa Makedonije i Grcke.

Da li je moguce ubaciti novije mape? Mislim da je software Miomap 2008 1.0.
            Za ubacivanje Igo8 mapa jel potrebno otkljucati gps prethodno?

Hvala unapred
            Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• nidza
              CBC Senator XXL
              • 16.04.2008
              • 496
              • nbgd

Poslednje IGO8 mape nisu mnogo novije, tako da mislim da nema potrebe da se cimaš, bar neko vreme.
              Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Ivanhoa
                CBC Početnik
                • 07.08.2008
                • 4
                • Jagodina

Evo u Metrou na akciji Mio Moov 200 E, sa mapama 13 istočno-evropskih zemalja. Kažu da je "apdejt" besplatan i da su mape vrlo precizne i friške. Cena je nešto preko 160 €. Mislim da je u toj cenovnoj klasi "best-buy".

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

evo u sloveniji nuvi 200 kosta 129 evra sa porezom

bez poreza je nekih 107.50

uzeo sam jedan i dobar je... meni treba nesto kompaktno pa nisam patio za ekrancinama a i ne gledas filmove na njemu pa ti treba "prozor"

mape vec imam

Comment

• mill
                    CBC Član
                    • 27.09.2007
                    • 82
                    • The dark side

Zna li neko kolike su cene ovim GPS-ovima (Garminovim) u Grckoj ?

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

GPS, Plotters & Βυθόμετρα για το σκάφος, Smartwatch Garmin, Συσκευές Εκπαίδευσης & Εντοπισμού Σκύλων

Comment

• malivuk406
                        CBC Senator XXL
                        • 04.04.2007
                        • 490
                        • Nbg

jel zna neko gde bih mogao da proverim cene Mio uredjaja u Spaniji?

Comment

• Viper
                          CBC Senator XXL
                          • 25.11.2004
                          • 700
                          • Kać

I DONT NEED SEX
                          goverment fucks me every day!

Comment

• malivuk406
                            CBC Senator XXL
                            • 04.04.2007
                            • 490
                            • Nbg

al ovo je Garmin... to sam nasao odavno, nego za Mio mi nesto ne ide

Comment

• WINSTON
                              CBC Početnik
                              • 13.12.2007
                              • 7
                              • space
                              • VW passat 5.5

Cene u Grčkoj su slične našima tj dosta su skupi na primer Mio 520 =389€
                              Neki drugi u ređaji su jeftiniji tipa Navigon,... top modeli su preko 500€.
                              Kineski uređaji"Destinatori"nisu tako preterano skupi ali je problem što su pravljeni za Grčko tržište sa grčkim pismom isljučivo kako su mi objasnili prodavci.Moja preporuka je nabavka GPS uređaja sa zapada.
                              U Holandiji Mio C520T košta oko 200€ sa kartama zapadne evrope.
                              Link za prodavnicu u Solunu:

Comment

• Danijelvr
                                CBC Početnik
                                • 10.08.2008
                                • 1
                                • vranje

Originally posted by Ivanhoa
                                Evo u Metrou na akciji Mio Moov 200 E, sa mapama 13 istočno-evropskih zemalja. Kažu da je "apdejt" besplatan i da su mape vrlo precizne i friške. Cena je nešto preko 160 €. Mislim da je u toj cenovnoj klasi "best-buy".

poz
                                nov sam sto se tice gps-a pa me interesuje koja je odlika ovog gps uredjaja sto se prodaje u metrou dal vredi on za taj novac
                                hvala unapred uzgred procitao sam sve teme ovde na forumu

Comment

Working...
                                X