Garmin ili Mio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

eee... nece jos skoro kod nas on biti 292 E... kod nas je on 52000...

Comment

• mill
      CBC Član
      • 27.09.2007
      • 82
      • The dark side

Welome to Banana republic!!!

Comment

• ljubamih
        CBC Član
        • 28.12.2007
        • 49
        • A'dam

Ovde se samo strmeknula cena tih uredjaja na pocetku ove godine - valjda ce to da se uskoro preslika i na Srbiju - na kraju krajeva uvek mozes nekog da nahvatas da ti ga donese (mali je). Inace i LCD i Plazma televizori su se strmeknuli od pocetka ove godine na skoro duplo manje cene od prosle godine... (plazma od 1m za nesto iznad 400Eur-a)

Comment

• mill
          CBC Član
          • 27.09.2007
          • 82
          • The dark side

Cak je i u Hrvatskoj mnogo jeftinije. Garmin 200 koji kod nas kosta 200e (http://www.garmin.co.yu/files/GARMINcenovnikAUTO.pdf), u Hrvatskoj je 130e (http://nautic-shop.cvs.hr/category/Garmin/id,50/)!!

Napomenucu samo da je prosecna plata u Srbiji oko 300e dok je u Hrvatskoj oko 800e. Gde je tu logika osim ****nja "sprskih ovaca" objasnite mi vi ?!?! Ja ga SIGURNO u Srbiji necu kupiti i platiti ga DUPLO skuplje nego sto ga placa neki holandjanin sa prosecnom platom od 3000e ili neki hrvat, a "ovce" mogu slobodno na ****nje.

99% sam uveren da je u pitanju monopol ovde, kao i u svemu drugom. Da li neko zna postoji li neki drugi uvoznik Garminovih uredjaja ?

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Atina trade

Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mill
              CBC Član
              • 27.09.2007
              • 82
              • The dark side

Dok je takvih kao ti Dragone, oni to mogu prodavati i za 2000e, bas ih briga. A mozda si i ti jedan od prodavaca.

Comment

• Dragon
                CBC Senator XXL
                • 15.11.2006
                • 963
                • Beograd

Ne shvatas salu. Slazem se s tobom, samo sto ja nisam znao da je bas tolika razlika u ceni. Sad cu i ja da vidim da mi neko donese od preko, pa mape Srbije naknadno da ubacim.
                Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mill
                  CBC Član
                  • 27.09.2007
                  • 82
                  • The dark side

Shvatio sam . Ja mislim da je ovo mnogo smesnije, ali u isto vreme i zalosnije nego "Atina trade".

Comment

• Danijel 9k
                    Banovan
                    • 03.06.2005
                    • 132
                    • N_44.84080 E_20.39600

A da li je neko od vas razmisljao na temu MIO MOOV uredjaja? Trazite besplatan update - nezvanicno za moov je besplatan update a razmislite o tome da sednete u kola i imate prijem satelita i fix za 5 sekundi? To je poboljsanje!

Comment

• mill
                      CBC Član
                      • 27.09.2007
                      • 82
                      • The dark side

Dok god svi budu tvrdili da je Garmin kod nas (zbog mape pre svega) bolji od Mio-a, o Mio-u necu razmisljati, ili bar dok neko ne uradi jedan opsezan i detaljan uporedni test dva uredjaja kod nas, npr. u nekoj levoj ulici u Leskovcu kako oba uredjaja prikazuju put i kako ga izracunavaju, of course, koje je vreme trazenja satelita, koje je vreme i osetljivost oba tamo gde je los prijem, kakav je kontrast ekrana, koliko brzo rade (tj. koje im je brzine procesor), itd.

Comment

• TAZZ
                        Banovan
                        • 30.05.2005
                        • 1409
                        • NBGD,SERBIA

A ko to kaze da su garmini 10 X bolji od MIO-a???

O Boze...

Comment

• mill
                          CBC Član
                          • 27.09.2007
                          • 82
                          • The dark side

Niko to ne kaze, ali daj mi ti jedan review gde se kaze da je kod nas Mio bolji od Garmina ?!

ccc

A mozda si ih ti sve testirao kao i ovaj tip: http://de.fishki.net/picsw/062008/11...abluditsja.wmv

Comment

• TAZZ
                            Banovan
                            • 30.05.2005
                            • 1409
                            • NBGD,SERBIA

Kkao prvo JUNIORE...

BIO je VELIKI test u SAT-u, koji je relativno lepo odradjen...

Davno NAPISAH da sam vozio prosjhle godine MIO C520 oko 4000 km, po srbiji svukuda, Hrvatska CELA... Ulazak u Sloveniju....

Budimpeshta...

Vodio je savrsheno!

Juniore ima josh toga da se uchi veruj...

Comment

• mill
                              CBC Član
                              • 27.09.2007
                              • 82
                              • The dark side

Seniore hvala na informaciji. Inace, ne pise se svukuda nego svuda, mada pretpostavljam da vi seniori to znate. I ocigledno smatrate SAT za uglednu instituciju za testiranje GPS uredjaja. A nadam se da cu ostati junior, jer stvarno nisam toliko besposlen da provodim zivot na ovom forumu.

Comment

• sw.brick
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2004
                                • 8141
                                • Beograd, barajevo-zemun
                                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

99% sam uveren da je u pitanju monopol ovde, kao i u svemu drugom
                                sveže iskustvo.
                                trebala mi jedna kartica (interfejsna za telefone, no nebitno).
                                upit kod ovdašnjeg prodavca, cena za polovni deo 1980€.
                                istovremeno u SAD košta preračunato 380€ a u Poljskoj 670€, za novu.

meni i polovna odgovara jer se nudi uz garanciju 12 meseci, ali je koeficijent šišanja ovaca stvarno van ukusa dobrih trgovačkih običaja.

naravno, izgubili su posao i moguću zaradu

svi ti prošlogodišnji modeli su trenutno magacinski višak tj zalihe kojih se treba rešiti.
                                tek će padati cene tih sa malim ekranima.
                                volvo
                                945 SE turbo lpg
                                344 GL lpg

Comment

Working...
                                X