Ovde se samo strmeknula cena tih uredjaja na pocetku ove godine - valjda ce to da se uskoro preslika i na Srbiju - na kraju krajeva uvek mozes nekog da nahvatas da ti ga donese (mali je). Inace i LCD i Plazma televizori su se strmeknuli od pocetka ove godine na skoro duplo manje cene od prosle godine... (plazma od 1m za nesto iznad 400Eur-a)
Napomenucu samo da je prosecna plata u Srbiji oko 300e dok je u Hrvatskoj oko 800e. Gde je tu logika osim ****nja "sprskih ovaca" objasnite mi vi ?!?! Ja ga SIGURNO u Srbiji necu kupiti i platiti ga DUPLO skuplje nego sto ga placa neki holandjanin sa prosecnom platom od 3000e ili neki hrvat, a "ovce" mogu slobodno na ****nje.
99% sam uveren da je u pitanju monopol ovde, kao i u svemu drugom. Da li neko zna postoji li neki drugi uvoznik Garminovih uredjaja ?
Ne shvatas salu. Slazem se s tobom, samo sto ja nisam znao da je bas tolika razlika u ceni. Sad cu i ja da vidim da mi neko donese od preko, pa mape Srbije naknadno da ubacim.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
A da li je neko od vas razmisljao na temu MIO MOOV uredjaja? Trazite besplatan update - nezvanicno za moov je besplatan update a razmislite o tome da sednete u kola i imate prijem satelita i fix za 5 sekundi? To je poboljsanje!
Dok god svi budu tvrdili da je Garmin kod nas (zbog mape pre svega) bolji od Mio-a, o Mio-u necu razmisljati, ili bar dok neko ne uradi jedan opsezan i detaljan uporedni test dva uredjaja kod nas, npr. u nekoj levoj ulici u Leskovcu kako oba uredjaja prikazuju put i kako ga izracunavaju, of course, koje je vreme trazenja satelita, koje je vreme i osetljivost oba tamo gde je los prijem, kakav je kontrast ekrana, koliko brzo rade (tj. koje im je brzine procesor), itd.
Seniore hvala na informaciji. Inace, ne pise se svukuda nego svuda, mada pretpostavljam da vi seniori to znate. I ocigledno smatrate SAT za uglednu instituciju za testiranje GPS uredjaja. A nadam se da cu ostati junior, jer stvarno nisam toliko besposlen da provodim zivot na ovom forumu.
99% sam uveren da je u pitanju monopol ovde, kao i u svemu drugom
sveže iskustvo.
trebala mi jedna kartica (interfejsna za telefone, no nebitno).
upit kod ovdašnjeg prodavca, cena za polovni deo 1980€.
istovremeno u SAD košta preračunato 380€ a u Poljskoj 670€, za novu.
meni i polovna odgovara jer se nudi uz garanciju 12 meseci, ali je koeficijent šišanja ovaca stvarno van ukusa dobrih trgovačkih običaja.
naravno, izgubili su posao i moguću zaradu
svi ti prošlogodišnji modeli su trenutno magacinski višak tj zalihe kojih se treba rešiti.
tek će padati cene tih sa malim ekranima.
Comment