Ja imam garmin nuvi 200 pa mozes da pogledas kod mene kako je to
Garmin ima samo mapu Srbije. . . A kolik oznam ti imas popuste u Garminu pa proceni, kazu da je mio jeftiniji a da ne zaostaje i cak je bolji pa ti razmisli dobro
pa zvao sam jednu poznanicu koja se bavi time, ona mi ipak preporucuje Garmin Nuvi 200w... ovo sto idem van zemlje znam i gde idem. uvek je u glavni grad, a mapa Srbije je mnogo detaljnija kod Garmina... to mi je ona rekla iz iskustva.
da, imam popust 10%
ljudi, imam pitanje...
Mio C320 Full ili Garmin Nuvi 200W ???
treba mi pretezno za Srbiju...
Jos nisi kupio?
Pazi,moja je logika vezana za englesku skolu:
"Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"
Moja preporuka.....UVEK GARMIN!
Zasto?
-lepsi interfejs
-stabilniji engine
-kvalitetnije karte milion %
-TELE ATLAS ili Contrast D.o.o??? NEMA POGOVORA!!!
-brzi i laksi rad sa interfejsom..(promene prikaza o raznim informacijama)
-preglednije ocitavanje
Neces osiromasiti za kojih 1000din, a imaces proveren brend,koji se SAMO time bavi.
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
nisam jos, mada cu uzeti Nuwi 200w... danas bila rata za auto i kasko osiguranje itehnicki. a sutra registracija... ugl, puci cu 750E za sve... morace GPS malkice da saceka... :x
Pala je jako cena njihovog poprilicno jakog modela Garmin NUVI 760T FM Europe GPS na ispod 300Eur-a on ima celu Evropu sa glavnim putevima Srbije - a mapa Srbije te dodje jos nesto vise od 100Eur - ako je placas I ima zvuk (MP3, bluetooth i navigaciju) preko radija
Extra ! Kako se moze doci do ovog uredjaja ? Necete verovati ali ovaj uredjaj u Srbiji kosta preko 600e !!! Ja stvarno ne znam ko je vise tolika ovca da kupuje ove preskupe uredjaje kod nas. Nadam se da ce se uskoro pojaviti neki malo realniji zastupnik Garmina. Pa zar ima smisla da mi u Srbiji sve vise nego duplo placamo nego Holandjani i Nemci ! Pogledjte ovo Garmin NUVI 250W kosta 165e (http://www.komplett.nl/k/ki.aspx?sku=339301) a kod nas 370e (http://www.garmin.co.yu/files/GARMINcenovnikAUTO.pdf) ! Naravno, sad ce biti price o tome kako ti guraju SCG mapu, a zasto Holandjani ne guraju svoju mapu i naplacuju to 100e+ ? Zasto ja ne mogu kupiti taj uredjaj ovde a koristiti ga u Nemackoj ? Ovde neko ocigledno ne zivi u istoj dimenziji !
Comment