Moze li me netko uputiti kako se izrezuju citati? Hvala.
DIJAGNOSTICKI KVIZ !!!
Collapse
X
-
Re: Kviz
Originally posted by Dr BocaNi ja ne bih dalje...vrtimo se u krugOva tema je dobra pa neka nastavi da živi sa novim postovima.Dotle,molim Valenta da objasni kako je problem rešen-definitivno.
Pozdrav!
BP
Na koncu kraja, trenutacno osjecas isto ono sto je mehanicar koji je radio ovaj slucaj osjecao. Cini mi se da ima nekakvu vezu s mackom i kucinom. Ako je tako onda ce ovo biti vrlo uspjesan post.
Comment
-
-
Originally posted by Valent VudrigaMoze li me netko uputiti kako se izrezuju citati? Hvala.
Jedan je da iskopiram ono iniciijalno [quote tai taj... pa dodajem na pasus koji želim citirati, posle na kraj tog pasusa iskopiram ono [/quote...
Uradim prvu stvar u jednom prolazu za sve pasuse pa onda drugu za sve pasuse.
Drugi način je da u editoru stisneš ono Quote, staviće ga na kraj citirane poruke, pa tu sa cut-paste prebaciš ono što želiš citirati iz poruke a zatim opet stisneš dugme quote u editoru, on će dodati [/quote.. na kraj citata. Ispod pišeš odgovor.
Verovatno ima prostiji način ali ja ovako radim
Comment
-
-
ACR
ACR 4 je dijagnostički čitač kodova kvarova ali to nije to za ovu stvar.Pretpostavljam da misliš na neki od "abgas" testera,tester izduvnih gasova koji nam moše ovde reći još što-šta?
No,ne mogu dalje da se "zračim" - daj definitivno rešenje ,pa idemo dalje...
)
Pozzzzzzzzz
BP
Comment
-
-
Originally posted by Valent VudrigaDa nebude jos zabune. Ja neznam sto je ACR4.
Sdruge strane, postoji tester koji bi bio od koristi na pocetku, a moze se koristi i sada.
Pričam samo, neće niko
Comment
-
-
Re: ACR
Originally posted by Dr BocaACR 4 je dijagnostički čitač kodova kvarova ali to nije to za ovu stvar.Pretpostavljam da misliš na neki od "abgas" testera,tester izduvnih gasova koji nam moše ovde reći još što-šta?
No,ne mogu dalje da se "zračim" - daj definitivno rešenje ,pa idemo dalje...
)
Pozzzzzzzzz
BP
tester ispusnih plinova, nelogicnost signala sonde i njena proturjecnost stvarnom stanju bila bi uocena isti tren.
Trenutacno, nakon sto je prvi dio problema rjesen, i signal L. sonde i
"abgas" tester ti govore da je smjesa mrsava. Sto bi ucinio u ovom trenutku? Koji test, koji alat?
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by Valent VudrigaDa nebude jos zabune. Ja neznam sto je ACR4.
Sdruge strane, postoji tester koji bi bio od koristi na pocetku, a moze se koristi i sada.
Pričam samo, neće niko
Koji test, koji alat?
Comment
-
-
Originally posted by Valent Vudriga
Kao sto vidis iz odgovora Dr. Boci, nema dileme, smjesa je realno mrsava i L. sonda vjerodostojno prikazuje to stanje. Zaptivenost ispusnog sistema je 100%. l. sonda s jednom zicom.
Koji test, koji alat?
Znam da je bilo reči da je pumpa u redu pa će biti dovoljno da ili ne
Comment
-
-
Originally posted by M-powerI ja jurim gorivo ali o tome je bilo reci da je sve ispravno.
Comment
-
-
"kviz"
Etokad ne mogu da se okanem...
Za ove probe više alata ne posedujem osim vakuum metra i plinske boce,pa da vidimo odakle to "falšira" i sad nam (nasuprot onog sa bogatom)
osiromašuje smešu.
Ne mogu sad da odustanem,interesuje me rešenje,a najbolje bi bilo da ti nama daš adresu mehaničara koji je ovo rešio , jer izgleda da to nisi bio ti.
Ovako sam se navukao i na problem sa jednim "Jaguarom" , pa rasturio celu unutrašnjost (vlasnik mi rekao da ne valja alarm,a ja krenuo "peške" ),no na sreću i to se završilo,tako da ćemo,nadam se, i ovaj problem doterati do kraja.Brick,M-powerpogurajte malo...
BP
***************ps.ne dozvolite da samo nadzornik i ja ovde...spala knjiga na dva slova
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by M-powerI ja jurim gorivo ali o tome je bilo reci da je sve ispravno.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment