DIJAGNOSTICKI KVIZ !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Valent Vudriga
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 2778
    • USA

Moze li me netko uputiti kako se izrezuju citati? Hvala.

Comment

• Boki Ar
      CBC Senator XXL
      • 11.11.2004
      • 2827
      • Aranđelovac
      • Vektra

Kviz

Ni ja ne bih dalje...vrtimo se u krug Ova tema je dobra pa neka nastavi da živi sa novim postovima.Dotle,molim Valenta da objasni kako je problem rešen-definitivno.
      Pozdrav!
      BP

Comment

• Valent Vudriga
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 2778
        • USA

Re: Kviz

Originally posted by Dr Boca
        Ni ja ne bih dalje...vrtimo se u krug Ova tema je dobra pa neka nastavi da živi sa novim postovima.Dotle,molim Valenta da objasni kako je problem rešen-definitivno.
        Pozdrav!
        BP
        Inicijalni problem, na koji smo naisli u pocetku je rijesen. Pogresno smo mislili da je smjesa prebogata na osnovu lazne informacije. U stvarnosti bilo je obratno. Sad znamo da su sve komponente o kojima smo prije govorili ispravne, ne da su i sve ostale komponente na autu ispravne. Imamo novu situaciju s nedvojbenim podacima. Napon L. sonde je nizak, sonda je ispravna kao i sve instalacije, sensori, kompjuteri, ubrizgavaci. Napravi svoje zakljucke ili postavi pitanje.

Na koncu kraja, trenutacno osjecas isto ono sto je mehanicar koji je radio ovaj slucaj osjecao. Cini mi se da ima nekakvu vezu s mackom i kucinom. Ako je tako onda ce ovo biti vrlo uspjesan post.

Comment

• Valent Vudriga
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 2778
          • USA

Da nebude jos zabune. Ja neznam sto je ACR4.
          Sdruge strane, postoji tester koji bi bio od koristi na pocetku, a moze se koristi i sada.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by Valent Vudriga
            Moze li me netko uputiti kako se izrezuju citati? Hvala.
            Ima dva načina koja koristim....
            Jedan je da iskopiram ono iniciijalno [quote tai taj... pa dodajem na pasus koji želim citirati, posle na kraj tog pasusa iskopiram ono [/quote...

Uradim prvu stvar u jednom prolazu za sve pasuse pa onda drugu za sve pasuse.

Drugi način je da u editoru stisneš ono Quote, staviće ga na kraj citirane poruke, pa tu sa cut-paste prebaciš ono što želiš citirati iz poruke a zatim opet stisneš dugme quote u editoru, on će dodati [/quote.. na kraj citata. Ispod pišeš odgovor.
            Verovatno ima prostiji način ali ja ovako radim
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Boki Ar
              CBC Senator XXL
              • 11.11.2004
              • 2827
              • Aranđelovac
              • Vektra

ACR

ACR 4 je dijagnostički čitač kodova kvarova ali to nije to za ovu stvar.Pretpostavljam da misliš na neki od "abgas" testera,tester izduvnih gasova koji nam moše ovde reći još što-šta?
              No, ne mogu dalje da se "zračim" - daj definitivno rešenje ,pa idemo dalje... )
              Pozzzzzzzzz
              BP

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Sdruge strane, postoji tester koji bi bio od koristi na pocetku, a moze se koristi i sada.
                Ako je sve ispravno i lambda ne laže to jest na njoj se pokazuje taj mali napon, jedino može da ulazi kiseonik u auspuh pre nje i da lažira smešu. Ne znam koji je rezultat izduvnih gasova pa možda nisam u pravu. Opet lambda koja ima jednu žicu (pretpostavljam da je ta) je većinom vrlo blizu izduvne grane da bi imala što bolje grejanje pa time efekat buke koji bi uzrokovao loš zaptivač je primetan?

Pričam samo, neće niko

https.autogas.rs

Comment

• Valent Vudriga
                  CBC Senator XXL
                  • 02.04.2005
                  • 2778
                  • USA

Re: ACR

Originally posted by Dr Boca
                  ACR 4 je dijagnostički čitač kodova kvarova ali to nije to za ovu stvar.Pretpostavljam da misliš na neki od "abgas" testera,tester izduvnih gasova koji nam moše ovde reći još što-šta?
                  No, ne mogu dalje da se "zračim" - daj definitivno rešenje ,pa idemo dalje... )
                  Pozzzzzzzzz
                  BP
                  Dobro mislis. Da je u svezi s PCM testerom / scaner-om bio upotrebljen
                  tester ispusnih plinova, nelogicnost signala sonde i njena proturjecnost stvarnom stanju bila bi uocena isti tren.
                  Trenutacno, nakon sto je prvi dio problema rjesen, i signal L. sonde i
                  "abgas" tester ti govore da je smjesa mrsava. Sto bi ucinio u ovom trenutku? Koji test, koji alat?

Comment

• Valent Vudriga
                    CBC Senator XXL
                    • 02.04.2005
                    • 2778
                    • USA

Originally posted by Dora
                    Ako je sve ispravno i lambda ne laže to jest na njoj se pokazuje taj mali napon, jedino može da ulazi kiseonik u auspuh pre nje i da lažira smešu. Ne znam koji je rezultat izduvnih gasova pa možda nisam u pravu. Opet lambda koja ima jednu žicu (pretpostavljam da je ta) je većinom vrlo blizu izduvne grane da bi imala što bolje grejanje pa time efekat buke koji bi uzrokovao loš zaptivač je primetan?

Pričam samo, neće niko
                    Kao sto vidis iz odgovora Dr. Boci, nema dileme, smjesa je realno mrsava i L. sonda vjerodostojno prikazuje to stanje. Zaptivenost ispusnog sistema je 100%. l. sonda s jednom zicom.
                    Koji test, koji alat?

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Kao sto vidis iz odgovora Dr. Boci, nema dileme, smjesa je realno mrsava i L. sonda vjerodostojno prikazuje to stanje. Zaptivenost ispusnog sistema je 100%. l. sonda s jednom zicom.
                      Koji test, koji alat?
                      Da ne čitam sve ispočetka, ne znam da li pominjano merenje pritiska u dovodu na dizne i eventualno na koliko povratni ventil otvara.
                      Znam da je bilo reči da je pumpa u redu pa će biti dovoljno da ili ne

https.autogas.rs

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

I ja jurim gorivo ali o tome je bilo reci da je sve ispravno.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Originally posted by M-power
                          Pa ok, pumpa radi, gorivo dolazi ali da li u dovoljnoj količini, imao sam primere da se stavi loša (neodgovarajuća) pumpa pa na leru radi a na opterećenju loše.

https.autogas.rs

Comment

• Boki Ar
                            CBC Senator XXL
                            • 11.11.2004
                            • 2827
                            • Aranđelovac
                            • Vektra

"kviz"

Eto kad ne mogu da se okanem... Za ove probe više alata ne posedujem osim vakuum metra i plinske boce,pa da vidimo odakle to "falšira" i sad nam (nasuprot onog sa bogatom) osiromašuje smešu.
                            Ne mogu sad da odustanem,interesuje me rešenje,a najbolje bi bilo da ti nama daš adresu mehaničara koji je ovo rešio , jer izgleda da to nisi bio ti.
                            Ovako sam se navukao i na problem sa jednim "Jaguarom" , pa rasturio celu unutrašnjost (vlasnik mi rekao da ne valja alarm,a ja krenuo "peške" ),no na sreću i to se završilo,tako da ćemo,nadam se, i ovaj problem doterati do kraja.Brick,M-power pogurajte malo...
                            BP
                            ***************ps.ne dozvolite da samo nadzornik i ja ovde ...spala knjiga na dva slova

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Originally posted by Dora
                              Originally posted by M-power
                              Pa ok, pumpa radi, gorivo dolazi ali da li u dovoljnoj količini, imao sam primere da se stavi loša (neodgovarajuća) pumpa pa na leru radi a na opterećenju loše.
                              Pa sad i da ne radi ne sme da kaze jer bi ga ubili. Ha,ha salim se nego nadam se da kad pricamo o nekim stvarima Vudriga preskoci osnovna sranja i kad pitamo za neke ozbiljnije stvari u vezi dotoka goriva da se podrazumeva da kad kaze da je u redu da misli i na sve ostalo sto ima veze sa dotokom goriva i da se ove ove osnovne stvari tu podrazumevaju, znaci da ne mora da se sve posebno naglasava.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Boki Ar
                                CBC Senator XXL
                                • 11.11.2004
                                • 2827
                                • Aranđelovac
                                • Vektra

kviz

,napred M,ajde Brick ,Boost

Comment

Working...
                                X