Kao sto vidis iz odgovora Dr. Boci, nema dileme, smjesa je realno mrsava i L. sonda vjerodostojno prikazuje to stanje. Zaptivenost ispusnog sistema je 100%. l. sonda s jednom zicom.
Koji test, koji alat?
Da ne čitam sve ispočetka, ne znam da li pominjano merenje pritiska u dovodu na dizne i eventualno na koliko povratni ventil otvara.
Znam da je bilo reči da je pumpa u redu pa će biti dovoljno da ili ne
Ja sam u medjuvremenu citao cijelu diskusiju od pocetka. Pritisak goriva odgovara specifikaciji, regulator pritiska je ispravan. Pumpa za gorivo nije nigdje spominjana, bar ne eksplicitno. Ako je netko nesto podrazumjevao neka napusti bilo koje hipoteze.
to Razjaren kad ne mogu da se okanem... Sokiran Zbunjen Sarkazam Za ove probe više alata ne posedujem osim vakuum metra i plinske boce,pa da vidimo odakle to "falšira" i sad nam (nasuprot onog sa bogatom) osiromašuje smešu.
Ne mogu sad da odustanem,interesuje me rešenje,a najbolje bi bilo da ti nama daš adresu mehaničara koji je ovo rešio , jer izgleda da to nisi bio ti.
Pritisak goriva dobar, ubrizgavaci dobri, PCM kontrola ubrizgavanja propisna, dobar puls ubrizgavaca, motor u****va dovoljno zraka a smjesa siromasna uprkos tome. ???????????????
Pritisak goriva dobar, ubrizgavaci dobri, PCM kontrola ubrizgavanja propisna, dobar puls ubrizgavaca, motor u****va dovoljno zraka a smjesa siromasna uprkos tome. ???????????????
Majstor Dora, vrlo si blizu. Sljedi svoje iskustvo i nos koji te je dobro sluzio do sada. Gas dolazi u obzir samo ako instalira majstor Dora.
) Sad dal me zezaš ili ne nije bitno, u pitanju je edukacija.
Niko nije spomenuo da li vozilo ide i na gas. Što se ovoga dalje tiče trenutno mi ne pada neka ideja pa mogu samo da lamentiram.
Dešava mi se u poslu da auto koji ide na gas popamti smešu koja ne valja pa to nastavi da radi tako i na benzinu. Tu obično pomaže reset kompjutera ako je gluplji, ako nije onda ima neke druge tehnike.
Majstor Dora, vrlo si blizu. Sljedi svoje iskustvo i nos koji te je dobro sluzio do sada. Gas dolazi u obzir samo ako instalira majstor Dora.
) Sad dal me zezaš ili ne nije bitno, u pitanju je edukacija.
Niko nije spomenuo da li vozilo ide i na gas. Što se ovoga dalje tiče trenutno mi ne pada neka ideja pa mogu samo da lamentiram.
Dešava mi se u poslu da auto koji ide na gas popamti smešu koja ne valja pa to nastavi da radi tako i na benzinu. Tu obično pomaže reset kompjutera ako je gluplji, ako nije onda ima neke druge tehnike.
Comment