Ja sam lepo rekao, ulazim kod ovlastenih kod sekretarice na kafu i te price SAMO dok traje garantni rok, jer moram. Da mogu da ostvarim garanciju (za kojom je itekako bilo potrebe) na neki drugi nacin, birao bih alternativu, ali plasim se da zaista nemam izbora... Cene rada, profesionalizam, znanje pre svega - na JAKO niskom nivou.
Sreca pa postoje ljudi koji VOLE svoj posao i gledaju da ga rade onako kako bi sebi radili auto, i da malo mucnu glavom pre nego sto kazu sta misle da nije u redu, sve sto je ponekad potrebno je da te ne mrzi da radis ono sto ti je u stvari posao.
Elem, bio sam u servisu jednog clana Foruma (ovom prilikom mu se ponovo zahvaljujem na pomoci), i BMW tester lepo rekao da su katalizatori u maleru, gicnuli totalno
Nisam mislio da ECU i taj parametar ima, ali eto, pokazuje da je protocnost katalizatora pala ispod nekog najnizeg nivoa koji je njemu zadat kao granica, i zato i pali CHECK ENGINE. Lek je ili novi katalizatori (sto cu znati do kraja nedelje da li dobijam ili ne) ili cupanje saca iz postojecih. Sve sto ce se desiti je sto ce monitor lambda malo da popizdi (dakle nema apsolutno nikakve veze prica da ECU moze da crkne zbog toga, jer jednostavno ne postoji nikakva sprega izmedju cupanja katova i crkavanja ECU-a, jednostavno nemoguce) ali posto ona ne radi regulaciju smese, nece imati nikakve efekte po sam rad motora. Jbg, volim sve po PS-u, dakle voleo bih nove katove, ali boze moj, Srbija je ovo...izgleda da cemo morati po seljacki
Mada, -2 katalizatora, +par KS viska, pa jos neki cip, na 4.8 hmmmmm
Ima da mu se osvetim za 2 meseca limita na 200 km/h
Sreca pa postoje ljudi koji VOLE svoj posao i gledaju da ga rade onako kako bi sebi radili auto, i da malo mucnu glavom pre nego sto kazu sta misle da nije u redu, sve sto je ponekad potrebno je da te ne mrzi da radis ono sto ti je u stvari posao.
Elem, bio sam u servisu jednog clana Foruma (ovom prilikom mu se ponovo zahvaljujem na pomoci), i BMW tester lepo rekao da su katalizatori u maleru, gicnuli totalno

Mada, -2 katalizatora, +par KS viska, pa jos neki cip, na 4.8 hmmmmm

Comment