Usled jakog ubrzanja dolazi do pomeranja svih tecnosti u autu u nazad.
Lampe za nivo ulja i rashladne tecnosti se pale.
Ali ni benzin nije imun, posto je bilo samo 10-15L u rezervaru, izmice se od pumpe sto cini da je pritisak sve manji i manji.
Trionic reaguje osecajuci da je pred samodetonacijom usled siromasenja smese, i prvo radi na zakretanju paljenja na kasnije i kasnije i kasnije, da bi na kraju "procureo" sa paljenjem u izduvnoj grani.
U medjuvremenu prezasiceni izduvni gasovi koji se nalaze u izduvu detonirau.
Povratni talas detonacije na trenutak blokira izduvne gasove da prodju kroz TuRbinu, otvara WasteGate , motor zamire totalno.
Gorivo se usled deakseleracije vraca pod pumpu i sistem se povratio.
Medjutim posle toga od 3K rpm dolazi do redovnih trokiranja jer tu je tacka gde TuRbina postavlja najvisociji pritisak i motor opet gubi gorivo.
No, ovih puta bez detonacija vec samo kroz pomeranje paljenja na kasnije gubi snagu .
Trionic se adaptirao na novi rezim te nedozvoljava paljenju da ode u prekasno i izazove pad pritiska turbine kojeg se "seca" .
5 minuta kasnije je ZET tu sa kanisterom goriva.
I njega se Trionic seca i zahvaljuje mu na usluzi
Jednostavno, zar ne?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Savršeno dal* se seća i šta si preključe doručkov*o?
Malo šale...Zaista ovo je ,bar meni,neverovatan primer...Život piše romane
Ajde, predji (te) na moju temu...Pošto vidim da i Bricka nešto nema?
Pozdrav!
Bojan
ps. sila G je čudna stvar....
Moji prijatelji... Zanemarite ovu prvu G i radite na drugoj , velikoj
G(rafenbergerovoj)
Kako je moguće da sistem sa tom explozijom,padom pritiska goriva i td. nije memorisao niti jednu grešku?
Uslovi zasicenosti smese i temperature su pratili tok , reagovao je samo na pad pritiska TuRba u trenutku detonacije dok nije doslo do novog spoolupa , ali u submenijima ne u memoriji.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Usled jakog ubrzanja dolazi do pomeranja svih tecnosti u autu u nazad.
Lampe za nivo ulja i rashladne tecnosti se pale.
) Ko je pratio citav rad na tom motoru i ko je skidao sve sto se moglo skinuti o tom projektu sa boostovog servera imao je priliku i da vidi da se pale lampice za nivo ulja i rashladne tecnosti... on je to jednom i napomenuo dok smo jos bili na VGu. A ja sam cak i sedeo u autu kad su se lampice palile usled ubrzanja...al tad je imao vise goriva u rezervoaru
ok, sada je sve logicno ali.... ako oje bilo celih 10 litara ili cak 15 u rezervoaru zar nema Saab unutar rezervoara one pregrade, komoru koja bas sluzi za tu svrhu da omoguci da uvek ima goriva, odnosno da spreci oticanje u stranu ?
Volvo to odavno koristi a za to ima i posebnu pumpu (samo za usis goriva, ne stvara pritisak), koja dohvata do samog dna.
uz to, kako se ubrzava, ima sve vise goriva jer je usis postavljen ka zadnjem delu rezervoara.
i to je odavno tako reseno, par decenija pa ocekujem da na novijim konstrukcijama i taj detalj konstrkutori uzimaju u obzir.
to se obicno radi i na drugim kolima da bi na uzbrdici pumpa mogla da u**** benzina i kada ga ima na rezervi samo 2-3 litra.
kada je usis u prednjem delu rezerovara onda pri usponu moze da se desi da pumpa ostane na suvom, imao sam prilike na nekom autu da mni se to dogodi- po ravnom ide a preko Bubanj Potoka se ugasi.
ok, sada je sve logicno ali.... ako oje bilo celih 10 litara ili cak 15 u rezervoaru zar nema Saab unutar rezervoara one pregrade, komoru koja bas sluzi za tu svrhu da omoguci da uvek ima goriva, odnosno da spreci oticanje u stranu ?
Eh... cak ni to ne pomaze kako ubrzava cak se malo i ulubi rezervoar od ubrzanja
hm pa ne verujem da ne pomaze, Volvo ima oko 400 konja sa V8 bez turbine, masa je slicna, tako da su i ubrzanja slicna a praksa (preko bare) pokazuje da problema sa doturom benzina nema, odnosno da ta pregrada i sistem sa 2 benzinske pumpe redno vezane dobro obavlja posao.
a rezervoar se ulubi, tacnije novcanik, to je sigurno
Comment