Dijagnostika greske?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • itza
    CBC Senator XXL
    • 28.12.2004
    • 658
    • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
    • -

hmm .. rebus .. ne znam kako si zamislio to sa 4 i 3 tjom brzinom .. jer ako budem iz 4te prebacuo i tretju pod punim gasom ode u iber a pri tom nema shanse da vidim dim jer idem suvishe brzo ... vetar ... bla bla ..
    a drugu varijantu tju da probam to sa paljenjem i gashenjem ...
    stim da koliko sam primetio nema dima kada ga upalim vetj samo kada ga turiram na leru (tada je dim najgushtji) u toku vozhnje nezavisno od opteretjenja dimi prilichno jednako ...
    sve to iskljuchivo kada motor radi na temp preko 95 stepeni ako je temperatura nizha nema dima ni malo ...
    josh neshto .. dim se pojavljuje samo na auspuhu dok ga na iberu nema
    "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• Zloran
      CBC Veteran
      • 11.01.2005
      • 130
      • Beograd

Ica,

Jos jednostavnije: na nizbrdici u 3. pustis gas da malo nabie pritisak, i onda ga dodas, i gledas u retrovizor da li izlazi plavi dim. Ako ga ima, onda su gumice.
      Pozdrav / Zloran

Comment

• itza
        CBC Senator XXL
        • 28.12.2004
        • 658
        • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
        • -

pa plashi me bash to shto ga nema ...
        probao sam i to i ono sa paljenjem zagrejanog motora bez gasa i sauha ... nema plavog oblachitja ..
        najgushtji dim se pojavljuje kada na leru drukam gas ... turiranje ... i dalje samo kada je temperatura preko 95 stepeni ...
        danas sam gledao neke hladnjake da poboljsham hladjenje jer ovako ne mogu da vozim ... a tek je krenulo lepo vreme ...
        "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

Working...
        X