Predvidjen je lambda computer control...ali lepo radi i sa obicnim venturijem,samo treba odvojiti lambda sondu,moze i putem releja...u principu ako se lepo ugradi taj motor ne pravi nikakve probleme
Nadam se da sam na pravom mestu postavio temu jer sam nov ovde pa ne zamerite i ako nije!
Od skoro sam vlasnik gore pomenutog auta inace 2003. godiste 125kw i planiram da mu ugradim plin.
Molim ljude koji imaju iskustvo sa ovim motorom koji inace guta gorivo, da mi kazu kakav je za ugradnju plina i kakav je inace ovaj motor.
Nesto sam citao da je kao lenj i da mnogo trosi, da trosi trosi e sad da je lenj nemam pojma jer sam prethodno vozio 66kw, tako da je ovo azdaja prava!!!
Boca cilindricna 100L fi 270 do fi300, na krov, uzduzno, zbog radi aerodinamike i estetike;
Isparivac valjda mož' da se utrpa u gepek...Ventili i ostalo negdi po kabini...Prenos gasa od boce do ventila i isparivaca samo BLUETOOTH-om.Punjenje boce radio-vezom!
Šalim se,nemojte zameriti!Voleo bih da vidim taj kombić pa da se premeri ležište rez.točka i da se vidi slobodan prostor oko motora. Da budem iskren, ja ga prvi put vidim na slici, simpatično vozilo...
Pozdrav!
Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
zanima me ugradnja plina u toyotu korolu 1.6vvti iz 2005 ,koji sistem se preporucuje,gde ugraditi,i da li neko ima iskustva sa ovim motorom i modelom ....?
Sekvencijalni sistem, moze toro rezervoar, a za cenu....kao da si od juce na forumu
Originally posted by rancha
zanima me ugradnja plina u toyotu korolu 1.6vvti iz 2005 ,koji sistem se preporucuje,gde ugraditi,i da li neko ima iskustva sa ovim motorom i modelom ....?
koji sistem se preporucuje?
sekvencijalni + flaslube
gde ugraditi
po mogucstvu ugraditi uredjaj u motornom prostoru, a rezervoar u prtljaznom
koji sistem se preporucuje
sistem po izboru dobrog majstora...
Comment