U poređenju sa Opelovim 1.6 16v iz 2004 godine, koji je zahvalniji za ugradnju? I zašto je na novijim motorima potreban taj lube, a ranije nije bio potreban? Ventili?!
Nisam siguran,ali mislim da flash lube ne bi trebao da smeta ni jednom motoru...mislim cak sta vise da je to odlicna preventiva za ventile odnosno celu glavu motora,jer prilikom hladnog starta taj deo zadnji dobija podmazivanje...ako nisam u pravu Vi me isparavite
To što podmazuje FL nije bitno da se podmazuje dok je hladno, a to što si ti mislio FL ne podmazuje uopšte.
Koliko je dobar još uvek je diskutabilno. Za novije Fordove se,recimo,preporučuje ali ja se nagledah istih koji su stigli iz Italije sa gasnim uređajem bez zauljivača, pa i posle 150 ili 200 kkm rade savršeno. Dok recimo nove fieste bez zaulivača rade jako kratko... Nisam uspeo da izvučem univerzalan zaključak.
Za Opela te generacije nije potreban FL.
Imam veliku dilemu oko ugradnje plina ?
Imam Hyundai Sonatu 2000 kubika 97 kw 2002 god.
Ovlasceni servis mi nudi landirenzo, nasao sam landirenco za 600 eura i 2 god. garancije
Dosta majstora mi je svetovala da ugradim Tomasetto jer je on bolji ? , nasao sam Tomasetto za 520 eura i 3 god. garancije
U velikoj sam dilemi oko ova dva uredjaja, ako neko ko se razume a vidim da na forumu ima takvih moze da mi pomogne da presecem oko ova dva uredjaja
TOMASETTO ili LANDIRENZO
HVALA UNAPRED
Comment