Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gago12
    CBC Početnik
    • 23.02.2013
    • 2
    • Kikinda
    • Audi 1.8T

Koji uredjaj, Audi A3 1.8T

Pozdrav svima, ja vozim Audi A3 2001 god. sa motorom 1.8T, pa me zanima koji plinski uredjaj preporucujete za ovaj motor, naravno uz obrazlozenje ako je moguce?
    Hvala vam unapred na odgovorima, nadam se da ce ih biti.

Comment

• rados
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2011
      • 539
      • G.Milanovac SRBIJA
      • OPEL ASTRA G Z16XE

audi A3 18T

pozdrav;nebih ti nista preporucivao ali ja sam ugradjivao AC stag4 i 300 i odlicno radi avidjao sam i stag 200 na tim motorima dolazili su mi na servis i kazu da nemaju problema

Comment

• Mobtel063
        CBC Član
        • 30.11.2007
        • 95
        • Subotica

Da li je neko ugradjivao LPG u Smart for two 700 ccm?
        Tj da li moze i koliko bi to bilo novaca?
        na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu

Comment

• gorky
          CBC Senator XXL
          • 08.06.2007
          • 860
          • Vojvodina,Kikinda

pa teoretski moze,al' tu je stvarno bez veze ugradnja,i to bi svakako bilo skloni boze nakaradno, nije tu problem motor vec smestaj boce,po zakonu ne moze napred naravno,a pozadi iznad poklopca motora,uzas,na smem ni da pomislim na sta bi to licilo...ja tu svakako ne bih nikom ugradjivao gas,i sigurno bih svakom rekao da zaboravi na tu ideju...

Comment

• Plinadzija
            CBC Senator XXL
            • 29.07.2008
            • 1514
            • Paracin

Moze da se doda kuciste od kuvala za kafu pa u dragstoru kupis dopunu...

Sad ozbiljno, sumnjam da sam ikada pomislio da cu da kazem da se ne isplati ali taj auto toliko malo trosi da je besmisleno ugradjivati plin. A i zakonski se ne bi moglo ispratiti...
            UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• WEST 014
              CBC Senator XXL
              • 17.08.2010
              • 862
              • Valjevo
              • Audi A4

Da vidimo sta ce reci neko od majstora sa naseg foruma na ovo, ako se neko javi.

U prici sa dva majstora oko ugradnje tng uredjaja u moj auto dobio sam razlicite informacije, i malo upao u nedoumicu. Ne razumem se preterano u mehaniku, a ne bih da se posle kajem, zato ovo pitanje i postavljam. Jedan kaze da moze obican uredjaj sa obicnim isparivacem, neki ital gas je marka (da ga hebem tako nesto) i da ce auto ici super. Drugi veli mora neki malo bolji uredjaj, ne znam koji, i malo veci isparivac ili cak dva isparivaca. Auto je Skoda Octavia 1.8t 180 ks.
              Majstori, mozete li konkretno da mi savetujete koji uredjaj da ugradim, ne bi li auto isao isto ili barem za nijansu losije nego na benzin. Nije mi zelja da se na plin vuce ko prebijen macor. :-).

Comment

• Plinadzija
                CBC Senator XXL
                • 29.07.2008
                • 1514
                • Paracin

Nije to formula 1 od 500 konja pa da mu treba izmislis uredjaj. Kako ce auto da ti ide na gas zavisi najvise od majstora koji ti ugradi tj kako ufradi i kako podesi. Ponovicu mislim poslednji put, izaberi majstora a nemoj ti da razbijas glavu oko izbora uredjaja. Kakav god uredjaj da stavi auto mora da radi dobro i da ide dobro.

Comment

• boxi
                  CBC Početnik
                  • 11.08.2013
                  • 3
                  • Beograd
                  • Huyndai Elantra

Huyndai Elantra koji uredjaj?

Dobar dan

Moze li preporuka koji uredjaj (tip, proizvodjac) ugraditi u Huyndai Elantru 1.6 GL? Koliko kosta uredjaj i ugradnja?

I ako nije reklama, koji servis preporucujete (ovlascen, garancija, kvalitet).

Unapred hvala.

Comment

• ludidzora
                    CBC Senator XXL
                    • 09.01.2012
                    • 310
                    • Banatsko Veliko Selo
                    • Fiesta 200 iz mesta!

Da ne otvaram novu temu... Ima sam gas u kolima, obican venturi. Sad hocu da ugradim novi posto sam stari izvadio zato sto nemam papire od istog a voznja na benzin mi se ne isplati. Imam ponudu za LCS i za Sequent, Landi ili Landirenzo. Inace u pitnaju je Daewoo Nexia 1.5 16V 1998. Znaci ide sve komplet novo i zanima me sta od ovoga i koja je cena za koju opciju... Da se informisem pre ugradnje...

Comment

• Plinadzija
                      CBC Senator XXL
                      • 29.07.2008
                      • 1514
                      • Paracin

Bolje sekvent, za cene se raspitaj u okolini. Ima raznih cena i proizvodjaca, na tom autu svi u glavnom rade ok ako subdobro ugradjeni.

Comment

• ludidzora
                        CBC Senator XXL
                        • 09.01.2012
                        • 310
                        • Banatsko Veliko Selo
                        • Fiesta 200 iz mesta!

I ja znam da je bolje Sequent... imal LCS za 300 i Sequent za 450€. U servisu preporucuje LCS, kad vec moze...

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Ako želiš da ti se preporuči jeftinije onda nemoj da pitaš, toliko znaš i sam da nabrojiš. Ako pitaš za razliku izmedju sekventa i venturija onda je to otprilike kao guza i oko. Crnobeli televizor od 30cm i plazma od metra. Ima slika i ton na oba.
                          Kad bi kupovao televizor verujem da ne bi imao dilemu da li da kupiš taj jeftiniji.
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ludidzora
                            CBC Senator XXL
                            • 09.01.2012
                            • 310
                            • Banatsko Veliko Selo
                            • Fiesta 200 iz mesta!

He, he... Dora i njegova poredjenja... kad sam kupovao TV, uzeo sam LCD cak Full HD, do duse Vox, ali slaka preko 2 god. No, znaci onda ako cemo gledati po TV-u ide sigurno Sequent. E sad bi imao kos jedno pitanje, necu jeftinije, pase mi cena od 450€, nego me zanima da li pomenuti uredjaj vredi te pare? Sad imam jos jednu ponudu, Lvato za isto 450€, pa me zanima da li onda treba sve da je lovato, i MV i isparivac, dizne, prwkidac, itd... kao i da li postoje kopije Lovata?

Comment

• Franjo
                              Banovan
                              • 14.08.2009
                              • 2831
                              • Inđija - Beograd
                              • Renault megan II res

Ne čitaš pažljivo stručnu literaturu! Msm, ovu temu.

Koliko puta je ponovljeno, od strane stručnjaka ovog Foruma: Biraj majstora, a on će ti kas`ti!!!

Ja sam to, što ugrađuju za 500-550 evra, pre tri godine platio 700 evra. Do sada se pet-šest puta isplatilo! Potrošnja (prosečna) ne prelazi 7 litara, a benzin 6 litara. Motor 1.2 aveo.

Comment

• ludidzora
                                CBC Senator XXL
                                • 09.01.2012
                                • 310
                                • Banatsko Veliko Selo
                                • Fiesta 200 iz mesta!

Ogranicen sam izborom majstora. Ne mogu da teram auto 100-150 km zbog ugradnje i da cekam ceo dan ili dva. Ogranicen sam ovde u mom mestu i to mi je sto mi je. Tako da prica biraj majstora ne pije vode. I ko kaze da ne valjaju? Ljudi se godinama bave tim poslom, valjda znaju koliko treba... ja bi najvise voleo da oteram za NS i da dam npr. Dori da ugradi, ali nemam uslova za to i meni je najvise krivo zbog toga. Zato trazim savet, zanima me ovo za Lovato, to je nesto kao za mene, zato pitam jel vredi 450 ili koliko i da li Lovato pravi sve pomenute delove, da kad odem po kola znam da proverim pre placanja. Ako mi je rekao Lovato, ja kontam da svaki deo treba da bude Lovato, ili ipak ne? Ako ce te pomoci, pomozite sa odgovorom da, Lovato pravi sve to, ili ne, pravi samo MV i isparivac ili sta jos... imam majstora, nisam upucen toliko u plin pa pitam da znam na sta da obratim paznju...

Comment

Working...
                                X