Sve je ok, neko stavlja kapalicu neko ne. KIlometraža nije presudna ako je motor u dobrom stanju. Što se uredjaja tiče sve će da radi ako se dobro namontira. Ima jedan u Tavankutu dobar, znao bi on to
Zanimaju me iskustva vlasnika Opel-a sa XER motorom i plinom, a koji su presli preko 50-100 hiljada kilometara na plin. Naravno i misljenje strucnjaka (majstora) me zanimaju. Da li kapalica resava sve probleme vezane za ventile? Ugradnja bi bila poverena nekom od servisa na dobrom glasu. Hvala.
Poštovani, Planiram da ugradim plin u Chevrolet Kalosa 1.2, 2004 godoste. E sad cena se krece za od 350e(LPG tech one) pa do 550 eura
Tu su i zvucnija imena dvojice iz beograda jednog u Vinogradskoj 550e i u Višnjici 520e. Dobio sam ponudi u Kaludjerici poznat servis ali ne kao ona gore dva 350e za baš LPG tech one,Tomasetto dizne i OMVL isparivač. Da sad ne reklamiram servise posluju min 10 godina.
Razlika je oko 200e nije malo?
Šta Vi preporučujete? Vozim Kalosa već godinu dana i prešao sam preko 16000 km.
U smislu firme, Landi i Landi Renzo su isto ali uredjaj nije isti, različiti su modeli. Ostalo, nema najbolji, to ne postoji.
Kupio sam Citroen C5 2004,2.0 16V,interesuje me koliko je ovaj auto,motor dobar za ugradnju autogasa,tj da li je previše osetljiv na drugu vrstu goriva(gasa) i da li ima čestih problema u radu motora na ovu vrstu goriva.Koliko bi koštala ugradnja?
Nemam saznanja o negativnim posledicama nakon ugradnje gasa u ovaj model. Šta više, i danas se vozi jedan primerak iz komšiluka, već pet godina, inače je '02. godište.
Pozdrav za majstore sa foruma, posebno za Doru koji mi je više puta pomogao.
Pitanje je sledeće:
Koji uređaj u ovaj auto, Citroen BX, "kod" motora je DDZ, u pitanju je monopoint sa SOLEX računarom, auto ima lambda sondu i katalizator?
Ma nemam pojma, lik od kog sam kupio auto kaže da je ugradio pre 4 godine plin. Ali, tako je fušerski urađeno....slikaću sutra, čisto da vidite šta ljudi sve rade.
Comment