Rekli su da je 1200 evra preporučena cena, tada pre godinu i kusur.. Bio na autu montiran, prokazali na sajmu u Varšavi a posle smo taj auto testerisali u smislu obuke i sve je radilo baš fino, mnogo mi se svideo uredjaj, nema greške sa diznama i kraj priče.. Ostalo je još Boš da im napravi pumpu jer su oni radili sa dve zbog pritiska i protoka ali izgleda da je Boš ukakio stvar 
Što se tiče direktnog i normalnog ubrizgavanja, na toj istoj obuci naglasak je bio na sisteme za direktno ubrizgavanje. Konstatovao sam da me je prošle godine pitalo jedno 20 ljudi za taj sistem i da to nema kod nas. Čovek reče da je u Evropi to trend i da sad ima 80% takvih motora a 20 "normalnih... 7 godina je prošlo i to stiže kod nas i sličnih... Čovek sve zna, sad mesečno pita 10 do 15 ljudi, sve ih je više..
Zato, raspitajte se pre kupovine auta koja vrsta ubrizgavanja je na autu.
Ima i sad firmi koje imaju sistem bez potrošnje benzina ali to nije za naš džep...

Što se tiče direktnog i normalnog ubrizgavanja, na toj istoj obuci naglasak je bio na sisteme za direktno ubrizgavanje. Konstatovao sam da me je prošle godine pitalo jedno 20 ljudi za taj sistem i da to nema kod nas. Čovek reče da je u Evropi to trend i da sad ima 80% takvih motora a 20 "normalnih... 7 godina je prošlo i to stiže kod nas i sličnih... Čovek sve zna, sad mesečno pita 10 do 15 ljudi, sve ih je više..
Zato, raspitajte se pre kupovine auta koja vrsta ubrizgavanja je na autu.
Ima i sad firmi koje imaju sistem bez potrošnje benzina ali to nije za naš džep...
Comment