You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Nevidoh ni jedan FSI TFSI TSI i slično uživo a da RADI NA GAS ispravno. Ispravni su bili samo na slikama i u "majke mi" pričama.
Ako grešim,voleobih da platim pivo i ostalo posle razgledanja dijagnostičkom opremom.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Koje boje je automobil za koji pitate? Kakve su mu felne, čelične ili aluminijumske? Stakla zatamnjena ili ne?
Moram da pitam, s obzirom da ste napisali sve druge neophodne podatke koji se odnose na vozilo i motor, samo nam fale ovi sitni detaljčići pa da Vam damo odgovor.
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________
Ako Vas stvarno interesuje odgovor na Vaše pitanje, napišite MODEL, oznaku motora (CAXA,BMY...), tip menjača (manual/automatic/DSG) i navedite opremu koju model ima (AC, EPS, ABS...).
Mislim, da ne vadimo sad kuglu iz vitrine pa da gatamo...
Lep pozdrav!
Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Moze,sekvent,kod Dore...on stavi djozle,mrko pogleda tvoj motor i kaze ti xy evropskih novaca...ti naparis oci na prelepe Novosadistkinje,uzmes auto,platis i izdas vizu za Cacak...onda vozis 180 na plin i za 3 h si u Cacku
od svega toga najvise mi se svidjaju te No vo sa di stki njeeeeeee
ne trebaju nikakve specijalne kerefeke,za podmazivanje i statijaznam kako to vec ide? ovde u CA su mi rekli 430 eura,za BRC ako sam dobro razumeo. Jel to to ili...?
Comment