Originally posted by dare80
View Post
Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To se ne pita na forumu, nije ovo pijaca ili prodavnica. To se pita servis koji će ti raditi ili bilo koji servis pa ti odlučiš ko će biti taj.
Comment
-
-
-
Odg: Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?
Nema na čemu. Nezvanično, moja firma je konvertovala 5 Renoa Clio 1,2 16V još pre 4 godine (pre zabrane), svi su prešli preko 120.000 km i ni na jednom nije bilo problema na motoru. Uređaj je Landirenzo Omegas sa MED diznama. Mislim da su 3 osnovna uslova koja važe za konverziju svakog motora: pažljiva i pravilna ugradnja i podešavanje, kvalitetan uređaj i redovno održavanje. Ovih 5 vozila je bilo (i još uvek je) u ciklusu održavanja gasnog uređaja na 10.000 km (zamena filtera, kontrola i podešavanje po potrebi) i to je sve... To je moje nezvanično mišljenje a zvanično RNS zabranjuje konverziju tih motora i svih turbo benzinskih motora u toku garantnog roka, tako da i nove Dacie sa 1,2 16v motorom neće moći da se konvertuju prve 3 godine ili 100 kkm.Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Comment
-
-
Da li moze na 106 da se ugradi gas?
Svastika vozi pezoa 106, 2003. god. Nekad je bila negde gde se ugradjuje gas, pa su joj rekli, (ne seca se tacno) da je metalna grana pa treba da se napravi plasticna ili je plasticna grana a treba da se napravi metalna. Koliko ovde ima istine? Nesto mi nema logike??? Al' ajd rek'o da vidim s vama.
Comment
-
-
Ne treba da menja granu,bez obzira da li je usisna grana plasticna ili metalna.taj auto je multipoint euro3 i na njega ide seqvent uredjaj.znaci oko 500 evra materijal i ugradnja prosecna cena.
to sto su oni pominjali to je u slucaju da se ugradjuje neodgovarajuci uredjaj za taj motor,neki venturi , pa onda da stavi metalnu granu da kad dodje do detonacije ne ode sve u bozju m.....Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Decki sakam da stavam plin, imam opel vectra b 1.8 16v, vo skopje cenata za nov ured e 500 evra (lovato, star gas, landirenzo..) ista cena, sakam da znam kolku e vo srbija?pozdravVECTRA B - POWER
Comment
-
Comment