Zanima me da li neko je ugradjivao plin u ovaj auto i kakva su iskustva.
Da li je povecana potrosnja mnogo?
Takodje da li je moguce kupiti i nositi samo reparation kit umesto rezervne gume posto je mali gepek.
Imam dve ponude za ugradnju: tomaseto ac stag i landirenzo.
Tomaseto je malko jeftiniji i ima manje servisa od landirenza.
Ne znam za koji da se odlucim, da li neko ima iskustva sa gasom za ovaj auto?
pozdrav za sve vas i jedna velika nedoumica,tj problem ugradio bi auto gas u skodu octaviju 2.0 116ks 2000god. preporucite koji gas kod koga neki broj telefona i recimo orjentacionu cenu.auto trenutno pri umerenoj voznji trosi stvarno skromnih 7.0 lit jer se vozi medjugradski vrlo mi je bitno da ne podigne previse potrosnju jer cemu onda ugradnja auto gasa.hvala svima unapred inace odgovara mi ugradnja u Beogradu,N sadu Vrscu Zr tako da nebih bas u Kraljevo jer mi je daleko
hvala pogledacu i sa njim al imam nesto po meni zanimljivo,cuo sam se sa jednim servisom koga svi hvale na forumima da mu ne pravim rekl.ima je dosta covek ugradjuje ac stag200 i tomasseto veoma povoljno no na moje pitanje kolika ce biti potrosnja sa tim ac stag 200 kaze da on tu nemoze da garantuje ali po iskustvu bice znacajno veca recimo 10 pa i preko posto auto sad u kombinovanoj voznji kuca poso trosi oko 7 sa cim sam prezadovoljan sa 12 plina bas se ne bih usrecio i tu me je dao u briguuuu i sta vi dragi forumasi mislite o tome i ima li ko ac stag200 od vas hvala
rece mi covek u autodetelinara ili tako nekako firma da za stag 200 nemoze garantovati ni 10 ni 20 posto vecto je individualno ako vi Doro mozete garantovati do 20 posto a to je 1.4 litre na 7 eto mene u N Sad kod tebe samo da me ne izudaras ko Canakha ha inace skoda na otvorenom gde je vozimo 90 posto ne prelazi 6;5 a u gradu oko 8.5
Čanak je jak, ja sam slabašak, nemam ja snage da udaram
Vidi ko ti išta garantuje i ovoj državi sem da će biti propast, taj laže a ko laže taj i krade a ko krade taj ide u zatvor a ko ide u zatvor taj ima buva a ko ima buva taj nema drugova a ko nema drugova taj počne da laže kako god okreneš buve ti ne ginu
Neka taj sa Detelinare ugradi nešto bolje pa ti posle dodješ da mi to lepo prepravimo i svi zadovoljni
Sad ozbiljno, zašto bi Stag 200. 800 ili bilo koji kao i Lovato smartić ili flautić ili bilo koji imao tu i tu potrošnju u odnosu na neki drugi ako se podrazumeva da su svi kršteno napravljeni? Naravno da ću ja lošije montirati ili špopravljati Landi Renzo od Slavka Bg-a ali to ne znači da taj troši (uredjaj ne Slavko) nego ja to N'umem Za ostal ose mogu raspravljati sa Slavkom al ine sa tobom (mušterijm)
Stag 200 ima loše plastično kućište a ako se dobro stavi, nege u zavetrini to radi godinama. Ja lično ne volim da ga stavim iz tog razloga (kućišta) ali smo montirali jedno nekoliko komada manje od 10 (kad nije bilo ništa drugo a treba) i svi rade i dan danas bez problema.
Comment