Odg: Re: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Bor. Lukoil 71,9 :-)
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Odg: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Juče mi kaže drug... potrošnja je velika, bolje vuče na benz nego na plin... a mape se poklapaju extra i sve naštelovano skoro idealno. Jedini odgovor koji sam mogao da dam je... Kad budeš vozio na TNG a ne na PBS (a to je ono što mi sipamo) onda će biti identičan i na benz i na plin. Više bi voleo da je plin 80din a da znam da je dobar, nego da smanjuju cenu a sipaju plin za kuvalo.
Potvrdjujem za NIS. Ocajan kvalitet, gasi mi se auto i stuca sa klimom.
Nece da drzi ler sa klimom, varira, na benzinu radi normalno.
Sipao na Zmaju 2 u petak.
Dzaba pojeftinjenje.
NIS, Bor: 70,9
Kvalitet? Teško je reći. Morao bih da sipam više puta.
Uopšte cene TNG-a (i ostalih derivata)?
So far so good (ali teško da će potrajati).
Lično bih bio zadovoljan da cene ostanu oko 70 (mada nemam ništa protiv 65). Nafta je stigla do 85€ za barel mada su prognoze da će to biti maksimum za leto i da će možda pasti na 80€ (za trenutne cene verovatno je kalkulacija negde izemeđu ova dva).
Posle ionako ide zima ... i zimske radosti ...
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Danas gledam da je i EKO kod nas smanjio na 60.90 Inače ne gledam cenu naročito al isu bili skuplji... U razgovoru sa pumpadžijom pošto točim skoro svaki dan kaže čovek da je specifikacija otrilike koliko para koliko muzike i onda se onako demokracki posvadjamo jer ja kažem da je muzika preskupa a pevaljka nikakva a on meni da jedva stastavljaju kraj sa krajem za 18 sprat Dajtonke pa im je jako teško... Srećom rezervoar od samo 33 litre (stalo po propisu 27) inače bi ponovo pisali boj na Mišaru koji su Sokolovi vodili
Comment