You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
ovakve cene trebale su da budu još krajem marta i u aprilu.
cela istina!
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Odg: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Okolina Bijeljine 98 feninga(oko 58 dinara),Brcko do Banja Luke oko 1.00 KM (59-60 dinara),krajina 1.10-1.13KM (oko 65 dinara).
U Hrvatskoj cini mi se 4.80 kuna neki dan sipao (oko 65 dinara).
VW 1200 1972god.
VW Golf 1.3 1988god.
FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
nemaju oni standard kao mi, em im je bolji kvalitet em niza cena.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
U okolini Pančevačkog mosta (pančevački i zrenjaninski put) cena je, i dalje, iznad 70 dinara (uglavnom 70,9 din). Izuzetak je Lika promet koja i dalje drži 74.9 din. Isti plin svuda - iz punionice u Ovči udaljena par km.
Lika Promet na Zrenjanincu spustio na 71.9 din. Nisu se nešto naročito pretrgli, ali tamo punim bocu za šporet. Imaju posebno mesto za punjenje sa vagom. Aparat za punjenje pokazuje meru u kg i lit.
Nije mi jasno, juče gledam cenu TNG na Zrenjaninskom putu, pumpa MBG gde piše 70,90, a onda na sledećoj pumpi MBG u Višnjičkoj ulici 71,40. Ko li je tu lud?
Comment