Kakav je kvalitet na tom Daki petrolu? Nekako me stra' od te jeftine corbe.
Točim kod njih svake nedelje već dva meseca i potrošnja mi je ista kao i ranije. Vidim da se mnogo priča o kvalitetu, nekima se povećala potrošnja, pa sam za vikend natočio na Mol-u za 72,9 da vidim kako se ponaša auto i kolika će biti potrošnja. Javiću sledećeg vikenda kad potrošim natočeno.
Inače vozim tojotu seliku 2.0 gti 16v 115kw sa sekventom by Dora
Odg: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Koja je to propast i zgubidan od čoveka, mislim taj Dora...
Kvalitet je nešto što ne možemo promeniti a ja ne znam tačno koliko je "uvoznika" ali sumnjam da ih ima na stotine i da svaka pumpa ima svoju cisternu kojom nešto donosi. Zbog toga misli mda je to sve manje više isto i verujem da su kod direktnih uvznika ili proizvodjača najgore jer mogu direktno i da mute
Odg: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
LukOil 30km pre XXXXX (Petrovca) na Mlavi 72.90din, ne sećam se tačnog naziva mesta (msm da je Slatinac). Ostale pumpe, na auto putu pre isključenja za Požarevac, uglavnom, 76.9 din, osim NIS-a gde je 78.9 din. Bezobrazna skupoća na Niškom auto-putu. Ko li im sipa po tim cenama?
Mali off: ono je katastrofa koliko je novih, straobalno lux, mahom praznih i obojenih u kajsija boju kuća od Požarevca do banje Ždrelo i od PO do Srebrnog jezera.
Točim kod njih svake nedelje već dva meseca i potrošnja mi je ista kao i ranije. Vidim da se mnogo priča o kvalitetu, nekima se povećala potrošnja, pa sam za vikend natočio na Mol-u za 72,9 da vidim kako se ponaša auto i kolika će biti potrošnja. Javiću sledećeg vikenda kad potrošim natočeno.
Inače vozim tojotu seliku 2.0 gti 16v 115kw sa sekventom by Dora
Potrošio natočeno. Mol-ov gas mi troši za pola litre više u odnosu na gas Daki Petrol-a.
Što se mene tiče ostajem na Daki Petrol-u. Inače podigli su cenu na 69,9 a sa popustom je 68.
Večeras u Dnevniku informacija da je cena benzina skočila na 160-170 dinara za litar, i najavljuju poskupljenje gasa na 100 dinara za litar do kraja godine.
To sa stotkom, nije nemoguće ali zavisi od više stvari. Da će biti između 90 i 100 to je 90-100%
Ako nafta zaista ode na 130$ (Brent), tj. 135$ (ili 105€ ili više, na sadašnjih 92) čak i sa dinarom na 120 ne gine 97,9 ili 99,9 a ED oko 180 te benzin cca. 190.
Kako god, za sada je benzin otišao a TNG ... još nije mnogo (ali samo što nije).
Bor: Lukoil 72,9 (još uvek); NIS: 74,9 (i to PBS).
U Bugarskoj je bio 1,21 (pre 15 dana), što znači: 0,62€. Pre 5 dana na većini pumpi 1,30 (0,66€) osim OMV gde je bilo 1,25 (0,64€).
Kvalitet? Neuporediv(o bolji) u odnosu na ove naše bušćuriše. Potrošnja manja za cca. 10% a snage bar 5% više (ili makar bolja kriva obrtnog momenta, ne treba dynojet, 100% sam siguran).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Deki Petrol u Novom Sadu 71,9.
Sa popustom je 70. E sad popust se dobija čim dođeš na pumpu, ali bukvalno. Pitam ih pa što ne stavite lepo cenu 70, kažu ovako je bolje, to radi i konkurencija
Juce na auto-putu (Nis-Beograd) na nekoliko mesta videh cenu od 81.9 dinara. Buduci da se sprema i korekcija akcize, stotka je pred Novu godinu sasvim izvesna.http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...ao-nove-namete
Comment