Ko nema dozvolu min.trgovine pravi privredni prestup kažnjiv po članu 358 (ako se ne varam) stav 1 ZBS
sta podrazumeva tu dozvolu?za ugradnju ili za prodaju tng delova?
sta podrazumeva tu dozvolu?za ugradnju ili za prodaju tng delova?
. meni sa puntom bi trebalo oko 3 - 4 godine da otplatim investiciju (oko 9000 km godisnje ).(oko 310 dinara ustede na 100km)
i opet predjem makar 9 do 10k ...
tako da je to sve za posao. i to nije blizu ni za Beogradske uslove,jer naprimer najdalji Blok u Novom Beogradu ili kraj Zemuna su ti nekih 8 do 9 km do centra Beograda,ako je to neko merilo.zamisli da ostalih milon i kusur ljudi živi unutar tog kruga,i nema gde da se parkira ako dolazi svaki dan.kod mene u upravnoj zgradi ima brat'bratu 1000 ljudi,možda njih brojkama i slovima 50 dolazi kolima na posao.a svi imaju kola ili skoro svi garantujem.da radim prepodne ko sav normalan svet,nebih ni ja dolazio kolima.i bio sam u Grckoj,i odem do tazbine 50km od Beograda. i odem blize par km destinacije ovde kod mene,odem do grada 10 ak puta i opet cajger kaze za proslu godinu oko 9000km. i opet kažem gledam parking,odu automobili pa se vrate džonjaju na parkingu dan'dva,kad porazgovaraš slične kilometraže ko moje.
pa bih zamolio da me razresis te obaveze i počasti .
Ukinuto
), ti i ja po 25.000, i nasa prosecna plata je blizu 70.000. Da li to znaci da svi zivimo dobro?
. Kao sto ti kazes, sve ima prednosti i mane. Sledeci auto ce verovatno ponovo biti na plin. Samo da vidimo da se ovim taksama ne povecaju drasticno nameti. Mislim i da ce EU tu odigrati neku ulogu.
Comment