Dali neko u Srbiji ima dozvolu od ministarstva trgovina i usluga za ugradnju TNG i kako se ona dobija.Juce sam gledao na sajtu AMSS koji uredjaji prolaze atest i mogu vam reci da je uzas.Ne ide se u pravcu kvaliteta nego je samo lova u pitanju.Atiker Turski i neki kinezi ,cudoo !
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
mene samo interesuje jel ovo resenje podrazumeva odgovornost prema kupcu uredjaja, u smislu trzisne inspekcije i odgovornosti vlasti prema onom koji je ugradio gas kod ovlastenog servisera. ako se radi neka muljaza ko je odgovoran i tome slicno. atest ko atest je obicna sapunica na uredjaju da se proveri dal curi, da li ce bar po novom, morati svaki deo ugradjen u auto da ima istu oznaku ili ce sve moci kao i ranije, samo ce kostati 3 puta skupljeBolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Originally posted by nesa View PostJuče sam gledao na sajtu AMSS koji uređaji prolaze atest i mogu vam reči da je užas. Ne ide se u pravcu kvaliteta nego je samo lova u pitanju. Atiker turski i neki kinezi ,čudoo !
A ono na sajtu AMSS nisam našao! Zanima me, pa ako može link.
Comment
-
-
Originally posted by nesa View PostČudo je zato što kod turske sonde atiker i mimgas elektroventil ne drzi uopšte
Comment
-
-
Apsolutno cu se sloziti sa kolegom, ja vec duze vreme ugradjujem Mimgas sonde i do sada nikada nisam imao bilo kakav problem sa njima, sa Tomasetto sam se napatio, lose su i nepopravljive... Ne zaboravite da je Turska punopravan clan EU i da svaki njihov proizvod ima homologaciju. Sa PRC nije taj slucaj...UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
Originally posted by Plinadzija View PostNe zaboravite da je Turska punopravan clan EU i da svaki njihov proizvod ima homologaciju.
Comment
-
-
Ateste za TNG smo poceli na mestima koja je odobrila Agencija.
Potrebni papiri su jasni (imate ih na sajtu Agencije):
-papir od boce
-papir od isparivaca
-Izjava servisa
-opis radova servisa
-zahtev za ispitivanje
-Uplata 3000 + 250 + 250 (Agenciji i Republici)
U toku ispitivanja radi se (i placa) tehnicki pregled.
Ispitivanje (atest) je 5500 + 360 za potvrdu (Agenciji)
Od nas se dobija Potvrda (sa kojom se ne moze ici u SUP) a od Agencije Uverenje.
Reateste i ostalo ne radimo. Cekamo odgovor od Agencije kako. Obecano - bice u utorak.
Sto se tice opreme - sve sto ima 01 homologaciju prolazi za sada (bice izmena).
Pokusali smo da je okacimo na sajt ali ne stizemo svu da je okacimo. Strpljenja...
Pitajte...
Comment
-
-
ako si citao od pocetka jasno ti je da se radi o Agneciji za bezbednost saobracaja. http://www.abs.gov.rs/You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment