@over, mislim da je to neka vrsta pocetnickog elana da se prati svaki mililitar potrosnje. Ovo je iz licnog iskustva. Kada sam prvi put se u ovu temu upisao, potrosnja mi je bila 8 otvoreni put, 10-11 grad. Napravih kobnu gresku i napisah bez obzira kako vozim. E tu je doslo do pljuvanja, velikih razmera, te se morao ukljuciti i moderator IvanT.
Sada posle godinu dana kako sam konzument LPG, mogu da kazem da mi trosi u gradu od 10 (trebalo bi) do 15 (uglavnom).
POenta je da kada dva ili tri sipanja trosi preko toga odem u servis i naj........ im se, te oni nasteluju (neku maping )*&(*$W*^(*) i onda kao sve bude dobro.
Svi mi imamo zelju da vozimo perpetomobile, ali avaj jos nije u seriskoj proizvodnji i ako neki tvrde drukcije.
Nase je da nekima verujemo ili ne.
ala sam u off-ovao, pa se nadam da me nece u djubre baciti,
opet
Sada posle godinu dana kako sam konzument LPG, mogu da kazem da mi trosi u gradu od 10 (trebalo bi) do 15 (uglavnom).
POenta je da kada dva ili tri sipanja trosi preko toga odem u servis i naj........ im se, te oni nasteluju (neku maping )*&(*$W*^(*) i onda kao sve bude dobro.
Svi mi imamo zelju da vozimo perpetomobile, ali avaj jos nije u seriskoj proizvodnji i ako neki tvrde drukcije.
Nase je da nekima verujemo ili ne.
ala sam u off-ovao, pa se nadam da me nece u djubre baciti,

opet

Comment