Kako to da troshi manje gasa od benzina?
Kolika vam je potrošnja plina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa verovatno tako sto je potrosnja benzina merena preko bord kompjutera, a potrosnja gasa prostom matematikom, sipanje, voznja pa dopuna rezervoara. Verovatno zbog toga, iskreno i ja sam malo iznenadjem, ocekivao sam dosta vecu potrosnju gasa od benzina bez obzira kakav sistem se koristio, ali ispade da je tako kako jeste.
Comment
-
-
Grand Cherokee V8, 5.2: 18 l gasa (15 l benizna) prosek. Landi preko usisne grane sa emulatorim dizni i lamda kontrolom.
Comment
-
-
Ne znam kako je vama ali ja sam potpuno razocaran koliko mi trosi i astra f 1.6 8V i Yugo 1.5 u poslednjih mesec dana.Astru cale vozi i stvarno ne cepa ju ali trosi od nedavno 12.5l a Yugo 15l.Promenio sam par pumpi i kod svih odjednom su poceli da locu kao nenormalni.Zimus mi je astra trosila da ne poverujete od 7.5do 8.5l po gradu(uz umerenu voznju naravno),a Yugo 10-11(uz lepo kidanje i naravno Miseluk) a sada kao da je Gaz u pitanju
.
Comment
-
-
jeste da je off ali to je staza gde se inace odrzavaju trke automobila kod nas a mi je koristimo da se izduvaju masineOriginally posted by DukeOdavno se spremam da te pitam, a sta ti je to - Miseluk?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
kada napisete potrosnju u gradu,trebalo bi da navedete koji grad je u pitanju. U Jagodini, renault safrane 2.2Si 12V automatik, trosi 16 litara plina(board komputer pokazuje prosek 17litara) uz prosecnu brzinu od oko 25 km/h. Potrosnju merim od praznog rezervoara do praznog.
The Toecutter, he knows who I am
Comment
-
-
Znachi Talijanski TJUNING......Originally posted by adajeste da je off ali to je staza gde se inace odrzavaju trke automobila kod nas a mi je koristimo da se izduvaju masineOriginally posted by DukeOdavno se spremam da te pitam, a sta ti je to - Miseluk?

Sorry na OFF-u
Comment
-
-
16 litara? Aj, aj, aj...Originally posted by sasafilipovickada napisete potrosnju u gradu,trebalo bi da navedete koji grad je u pitanju. U Jagodini, renault safrane 2.2Si 12V automatik, trosi 16 litara plina(board komputer pokazuje prosek 17litara) uz prosecnu brzinu od oko 25 km/h. Potrosnju merim od praznog rezervoara do praznog.
Nikad vishe necu da se zalim na moj auto... (meni je po gradu nacesce 19 km/h prosek...)
Kakav je bio slucaj sa potrosnjom benzina?"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-

Comment