Audi 80 1.8 karburator,po gradu 10-ak na otvorenom oko 8,osecam se ko ponovo rodjen od kad sam ugradio plin.
Kolika vam je potrošnja plina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DrenJeste off, ali mi se cini da si bio na stelovanju...?
Update: 350km vožnje autoputem i lokalnim po Vojvodini, potrošeno 30 litara gasa (prosek 8.6)
I jedan info: NAP na nekim svojim pumpama ima gas: kod Nove Pazove i u Vrbasu.
EDIT: Nisam 100% siguran za Novu Pazovu.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by HeinzI jedan info: NAP na nekim svojim pumpama ima gas: kod Nove Pazove i u Vrbasu.
Ima u Kuli... a u Vrbasu jos nema... Tutnjevic otvara komplet pumpu imace i gas, al ne znam jos koji... Figrad isto ima dozvolu, al nista jos povodom tog pitanja nije uradio.
Imamo samo Euro-gas.
Ima u Srbobranu, al isto nije Naftagas...SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by HeinzOriginally posted by DrenJeste off, ali mi se cini da si bio na stelovanju...?
Update: 350km vožnje autoputem i lokalnim po Vojvodini, potrošeno 30 litara gasa (prosek 8.6)
I jedan info: NAP na nekim svojim pumpama ima gas: kod Nove Pazove i u Vrbasu., stroge gradske, cak i na onim -15 temperaturama je islo do 12 litara... Mjesoviti prosjek mi je bio 9.5-10 litara citavu zimu...
Plus nekih 30 litara benzina za citavu zimu do sada, za paljenje i prve jutarnje kilometre...
Auto je da podsjetim: Skoda Felicia 1.3LX, karburator, '99 god., 70.000 km u medjuvremenu; BRC set za karburator sa toroidnim STAKO rezervoarom 35 (28) lit.
Ko mi ranije ne rece za ovo...?
Comment
-
-
Originally posted by SaaboGde u Vrbasu?
Ima u Kuli... a u Vrbasu jos nema...Videh neku nabudženu mazdu 626 kako toči pa se zbunih, svetli mu ozvučenje iz gepeka, trese se tablica pa je namešta dok sipa plin
Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Zadnje merenje:
305 km sa 65l plina - po gradu. To je 21,3 l/100km plina, benzina ne znam, ali nesto minimalno, otkako mi je Dora nesto bajao ispod haube, i na - 15 mu treba 10 sec. na benzinu...samo dok razbaca ulje, da ga zvrknem preko 2500 o/min.
Na ruti Zrenjanin, Novi Sad [+stelovanje kod Dore, sat vremena u mestu], Zrenjanin, Nish, skoro 500 km, isto 65 l (toliko staje u rezervoar) = 13l. Ne preko 150 km/h na auto putu.
Ah, da, da podsetim: Renault 25 V6, 2 849 ccm, 110 kW, manuelni menjac, Lovato venturi,+ LOV-ECO."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Uzmi seq. sistem... meni trosi doduse nije SAABoko 13-15lit grad przenje zavisno od kvaliteta plina...
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
predzadnja boca 46 litara 260km a zadnja boca 45 litara 180km????
razocaran jakooooooooooSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ma bre nemoguce da je toliko potrosio, to izace 25l / 100km!! A motor je bese 1.6, Nubira?
Pa to je vise nego duplo od onoga sto bi bilo normalno! Da je toliko plina stvarno proslo kroz motor taj auto ne bi isao nikako od prebogate smese! Dupliraj mu gorivo i udavices ga na mrtvo, barem je tako sa benzinom, a ne vidim sto bi se stvar drasticno razlikovala da gasom. Nisam pametan... samo mi se cini da ako ti auto ide iole normalno nemoguce da je sav taj plin prosao kroz cilindre! Da nema negde neka rupa na bociili pusta negde instalacija ...
... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
Comment