Sto se strecas pa nije bas ono ibarska magistrala i autoput. Otvoren racunam od mene (Zemun do Vodovodske (Zarkovo). To racunam u Beogradu ko otvoren put kad nema guzve. Tu mi je radnije trosio 16l
Inache, kad odsedam u Bg kod rodbine iz raznoraznih razloga, primecujem da mi auti primetno manje troshe. Jbg, ipak imas gde da ga razvuches, pa cetvrta, peta... Ne samo podji, stani... Pre nego sto Beogradjani ospu paljbu, kao "treba da vidis Slaviju u tri popodne", ZNAM da guzve budu i takve, ali u Nishu je uvek "Slavija u tri popodne"
Prosečna potrošnja na otvorenom (ibarska, autoput): 11 l
Prosečna potrošnja u gradu (varira od punjenja do punjenja): oko 15 l
Pre ugradnje plina trošio mi je oko 8.5 litara benzina na otvorenom i 13 litara u gradu, što me je itekako udaralo po džepu (davao sam na benzin najmanje 150 EUR mesečno, a često i do 200 EUR).
Inicijalno nakon ugradnje je trošio koji litar više (i vukao bolje nego na benzinu - bez preterivanja!) ali mi je Dora rekao da je ventil za dovod plina otprilike neštelovan i da ga slobodno zavrnem za pola kruga posle svakog punjenja i poredim potrošnju sa ranijim periodom, pa kada primetim da počinje primetno slabije da vuče, da vratim nazad bar pola kruga i to je to. Tako sam i uradio i ovo je otprilike neki optimum (i dalje sjajno vuče i mirno radi a extra sam zadovoljan sa potrošnjom).
a ja mislio da mi je potrosnja velika....
ali sada kad vidim ovo oraspolozio sam se .Yugo 1,1 = 12l plina u gradu ,a na otvorenom ga nisam testirao, a majstori su u fazonu MA TO MOZE DA SE NASTELUJE NA OKO 9L u gradu.
@Bebac ..to ti i jeste malo jaca potrosnja za yuga 55... mada sve zavisi koliko su ti duge-kratke relacije po gradu i koliko je to bas strogi centar i guzve sa mnogo rada na leru.
meni je yugo 55 trosio oko 9 - 10 po gradu.
Korsa od 1000ccm mi trosi 8 litara i zadovoljan sam.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment