Iskustvo sa servisima za autogas, dobro ili loše....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sinisapancevo
    CBC Član
    • 17.05.2010
    • 38
    • pancevo

Re: Iskustvo sa servisima za autogas, dobro ili loše....

sve ja to razumem pa zato i trazim tudje misljenje povodom toga jer svi ostali servisi ugradjuju istu opremu za dosta manje para ,pa ne moguce da su svi losi.znaci koji servis pored rasica mozete da mi preporucite
    Unapred hvala
    Pozz iz Panceva

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Ne ugrađuju istu, možda samo reklamiraju (lažno) ili kupe ono što moraju, ostalo (cevi ventil način i pedantnost ugradnje (da li zaleme i zaštićuju kontakte...)) neproverenog kvaliteta sa pijace, znam par njih kojima je bilo skupo da daju Dori (preporuka broj jedan) koliko je tražio, pa su mu posle dali i više na dopravke, posle ugradnje kod tih "jeftinijih".
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• barda74
        CBC Član
        • 14.07.2009
        • 52
        • Beograd

Ima li ko iskustva sa servisom ''Boda'' u Banatskom Brestovcu. Dobio sam baš dobre pohvale za njih, radili su motore kao moj, video sam na sajtu da imaju dijagnostiku i da rade mehaniku (između ostalog i na japancima). Pisano je ovde (pozitivno) već o njima, al me interuje ima li još kakvih iskustava.

Inače, ugrađuju zavoli.

Comment

• sinisapancevo
          CBC Član
          • 17.05.2010
          • 38
          • pancevo

Cuo sam o njima sve najbolje veruj mi odlican su servis i neces pogresiti
          pozz iz Panceva

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790
            • Sever Srbije - Novi Sad

Sinisa ja ti mogu preporuciti servis gde sam ja ugradio i evo 5 meseci vozim bez i jednog problema , u pitanju je servis Sale u Sremskoj Kamenici kraj Novog Sada . Ne znam koliko ti je to daleko ali je covek izuzetno korektan i ima zaista dobru ekipu servisera . O cenama ne vredi da sada pisem jer su mozda i pale ali ako ti sta treba cimni me na p.p. pa cu ti rado dati kontakt i cene (koje je znam od decembra meseca 2009) . Pozdrav.

Comment

• sinisapancevo
              CBC Član
              • 17.05.2010
              • 38
              • pancevo

Plinski uredjaj ugradjen juce u GTA servisu stag i tomaseto kombinacija, toro boca od 54l .Za sad sve u redu videcemo kasnije,sad trenutno jurim za atest mislim da cu u AMSSu u Ruzveltovoj posto rade svaki dan.

Comment

• djolers4
                CBC Veteran
                • 05.11.2007
                • 124
                • Vrcin

Pozdrav svima!Danas sam bio na ugradnji plina u AC Rasic,ostavio auto u dogovoreno vreme i preuzeo auto danas u 5,u odlicnom stanju.Ljudi su pravi majstori,pedantni i ljubazni,auto se ponasa sjajno.Upoznao sam i IvanaT,jako ljubazan decko-covek.Probali smo auto da vidimo i sve je u redu,naravno,nisam ni sumnjao.Pozdrav i preporuka za AC RASIC i IvanaT.
                Nije covijek ono sto misli, vec ono sto cini

Comment

• legenda
                  CBC Senator XXL
                  • 28.03.2009
                  • 1345
                  • Beograd

@dr kolew Ako bih mogao da Vas pitam...gledao sam na fotografijama plinske uredjaje koje ste vec ugradili...konkretno za sekvent me interesuje,da li instalacija mora da se vidi i da li mora da bude u onom bulziru koji je usput uvezan sa stotinu plasticnih selni...moze li to malo elegantnije da se uradi,jer mene konkretno odbija...za kvalitet ugradnje nisam kompetentan,rec je samo o estetici...pozz

Comment

• Stratos
                    CBC Senator XXL
                    • 10.09.2008
                    • 2594
                    • Novi Sad

Verujem da pružaju i sve vanstandardne usluge vezane za ugradnju uz izvesnu satisfakciju.Verovatno je na fotkama standardna ugradnja dotičnog servisa.

Comment

• legenda
                      CBC Senator XXL
                      • 28.03.2009
                      • 1345
                      • Beograd

Verovatno ja preterujem u mnogim stvarima,ali upravo pojedini detalji su ono sto privlaci musteriju ili odbija...pravila trzisne utakmice su surova,pa ili radis vrhunski ili ne radis...mogu da dolazim i 10 puta na stelovanje,zamenu ovoga ili onoga,ali da imam rupe u gepeku,i posle svake kise akvarijum,zato sto su klinci na obuci pogresno izbusili ili da mi se lomi i sece plastika na usisu i slicno-to nikako...a satisfakcije sto se tice od mene ce uvek dobiti,samo i jedino ako sam zadovoljan

Comment

• nenadfil
                        CBC Početnik
                        • 12.06.2010
                        • 3
                        • Beograd

Bio sam danas kod IvanaT u "AC Rasic" i mogu samo da potvrdim visoku profesionalnost ljudi koji rade u njemu kao i Ivanovu.Coveka sam bukvalno uhvatio "na prepad" ali je ipak sa osmehom pogledao moj auto.Iako danas nismo nista uradili dok ne sredim neke sitnice, ipak pohvaljujem ljubaznost kao i lep gest. Eto TAKO se privlace musterije i zadrzavaju postojece.Ivane, svaka cast!

Comment

• zeleni zub
                          CBC Član
                          • 17.10.2009
                          • 23
                          • Beograd

danas bio u ac rašić, ne znam ni sam šta da kažem a da već nije rečeno. ukratko jako sam zadovoljan, rečeno mi da dođem u 4, auto je tad bio gotov, sve mi je lepo objašnjeno a sve profi montirano. mada ono što bih napomenuo jeste da sam na drugom autu pre 3 godine ugradio plin tamo kod bogoslovije, kod kryo gasa, i da je bilo .... hmmm... nezadovoljavajuće u najmanju ruku. opremu su ugradili ofrlje, neki držač su stavili na parče lima koji su stavili na šolju koju su izbušili na 3 mesta a moglo je daleko elegantnije da bude, pa su stavili neki fuj prekidač za koji su mi pogrešno rekli položaje, pa su ventil za plin stavili prenisko, pa su spadale kleme u toku vožnje pa sam morao da vozim na benzin. naravno kad sam dolazio oni su se još zezali kao eeeeeeeeee pa ko ti je ovo ugradio ... naravno u rašiću su mi dali i servisnu knjižicu za uređaj dok kod ovih drugih... da ne davim, pohvala i preporuka za ac rašić.

Comment

• charjek
                            CBC Veteran
                            • 20.09.2008
                            • 191
                            • Sremska Mitrovica
                            • Jugo

Re: Ugradnja plina u GOlf V GTI 2005 godiste-pitanje

Sve samo ne Sale iz Sremske Kamenice!Meni je ugradio,da bi prosao atest koji sam odmah potom radio morao je da izvrsi gomilu izmena,a danas kad ga zovem za bilo sta, cas nije kuci,ne radi bla bla bla!!!!!! Strasno za majstor takve hvale!!!
                            Zene su zakon, a muskarci uvek traze rupu u zakonu!!!

Comment

• vaske011
                              CBC Početnik
                              • 17.07.2010
                              • 2
                              • beograd

Da li neko ima iskustva sa GTA servisom??
                              Hvala

Comment

• viktor30
                                CBC Početnik
                                • 16.08.2010
                                • 2
                                • Beograd

Nov sam na forumu i zelim da podeli iskustvo sa vama jer sam ja jako zadovoljan sa mojim majstoro za plin, toliko da sam vec u 4 auto ugradio tamo plin i uvek su ispostovali to sto su rekli. Ljubazni su i sve sto te interesuje objasne, a devojka koja radi tamo mi je uvek pripremila i potanko objasnila sve za atest da nisam imao nikakvih problema i skratila mi je jurcanje i zavrsio sam za cas posla. Radi se o servisu Toma, sa Ledina. Pozdrav njima, njihovoj profesionalnosti, ljubaznosti, odgovornosti i hvala sto su mi sva kola radila bez greske!

Od sveg srca bih preporucio ovaj servis, jer su posteni i dobri ljudi i majstori!

Comment

Working...
                                X