Slušam slušam Držiš gas i teraš odmah, ne puštaš ispod 2000 obrtaja. Kad se smrzne ima viška gasa i zato se ugasi. Vožnjom ili "turiranjem" se postigne mnogo brže temperatura pa počinje odmrzavanje.
U svakom slučaju postoji bencin
Ako se ugasi na gasu i neće da upali, obavezno palitina benzin sa punim gasom, pedala do kraja. Izduvaće gas eventulno možda i upaliti i navući benzin.
Kad se jednom krene paliti na benzin, nema nazad, mora upaliti na benzin.
Nema tu ugasio se sam, nogu na gas i ne pustaj dok mrdne kazaljka od temperature. Ja sam jutros uspeo na -12 da upalim na gas, uz pomoc vradzbina tipa polivanje isparivaca vrelom vodom, i dosipanja toplijeg ulja u motor, i kao kljucno uz pomoc kuma, njegovih kola i kablova
Pitanje za Doru:
Jel skodi ako sa drukalicom (ono crveno dugme ), nadrukam 10-15 puta, tj. jel steti taj "visak" gasa pri 'ladnom paljenju?
mislim da je ovde kum ipak bio presudan!
to, kume!
eto ispadoh ludi sofer koji ne cita, nego samo tarzan. dobro. aj nek bude ja pustio da se ugasi, ko da ne znam sta sledi...
Stvarno ne mogu da verujem da je pola CB-a polivalo isparivace i palilo na kablove, a svakodnevno provedemo po nekoliko sati(bar vecina) u pricama oko kola , a posle nas iznenadi zima krajem januara .Meni su se godinama ledila kola svake zime, jer me mrzi da sipam antifriz, ono kao bice mali minus, sipacu sutra i te fore , pa posle odledjujem po dva sata.
Od kad vozim Japance stvarno sa paljenjem nemam nikakvih problema, slicno pali kao i leti.Dobro ne bas kao neki ali za mene super .
Meni bas kao i dekideki-ju. Upali bukvalno odmah, sve normalno, krenem i posle 100m mmmmm. potone, stisnem kvacilo opalim po gasu prima, opet krenem potone i tako sve u krug .
Vruca voda svakako pomaze ali posto ga polivas polako onda ga pustis 2-3 min da popusti i onda kreses.
E da i odvrnuo sam za pola kruga i nemam problema vise.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
A pricali nekada da ima problema sa dizelima zima. Verovatno ima, ali sa slabim accu, losom kompresijom i parafinom u rezervoaru!!!!
Vise problema imate vi benzinci na alternativni pogon!!!!
Ja palim al na oko -4,5 auto u garazi,zagrejem jednom,i dva okretaja malo zatrese i pocinje da kucka,inace ne radi mi jedan grejac,prosle zime na -15 2,3 grejanja ponekad i malo vise i jedno dva verglanja na kratko upali iz drugi put uvek
Stvarno ne mogu da verujem da je pola CB-a polivalo isparivace i palilo na kablove, a svakodnevno provedemo po nekoliko sati(bar vecina) u pricama oko kola , a posle nas iznenadi zima krajem januara .
He,he, pa znas onu narodnu:"...zidar kucu nema..."
Paljenje? Jutros na - 15: Ubod, okret, zavrt, vr,vr,vr, sekundu i po... i brm. E, al' ondak nemoj da te zmija ujede da prebacis na plin u naredna tri minuta... Radi motor i na plin, nije da ne radi, ali drm-brch, drm-brch, kao na tri cilindra (od sest koje imamo u ponudi =] )... Dodushe, oseti se malo i na benzin... Da nije struja, bogati...
A, ako se ugasi, ima da verglas, gospodine si ga moj, dok opet ne u'vati na benzin...
bengula mi je upalila kao da je +20 znaci na prvi okret kljuca i jedan zaverglaj motora
Isto... I to juche posle nekoliko dana "nerada"
Na benzin vozim uvek jedno par minuta, ne zato shto ja tako hocu vec shto ne mogu da prebacim na plin samo dizanjem obrtaja. Dok se isparivach ne ugreje nishta od plina... Za sad sve radi xtremno dobro, kuc-kuc u drvo
Pochinje da me biva sramota od ovolikog hvalisanja AS Rasic...
Svaka cast SKY, ja ima yuga 1.3 i evo tri dana ga nisam palio na ovom minusu jer nisam imao potrebe nigde da idem. Inace sam ga ostavio na gasu, mogu li ja sad da ga prebacim na benz i da palim ili da palim na plin pa kako bude?
Inace kad je ono bilo -5 posle dva-tri dana je upalio na plin iz prve. Na benzin mi isto pali i to jos bolje nego na plin, dam mu sauh (gas do kraja posto je automatski sauh) i onda zaverglam bez gasa i upali ki mina, posle prebacim na plin.
Poz
Comment