Kao sto naslov kaze, vredi li ostaviti pecurkicu K&N prilikom ugradnje plina? Moze li to da radi kako treba?
K&N filter i gas
Collapse
X
-
Svaka chast Deki za pitanje????
Do skora sam se i ja to pitao?!?!
Posto vozimo isti auto(isti i motor) raspitivao sam se oko toga.Odgovori razlichiti......:x
Ali.......
Mislim da ne bi bilo problema i da ga postavish jer ti imash METALNU USISNU GRANU (tako da o tome ne treba da razmisljas) za razliku od mene sa PLASTICNOM.
Pozdrav!!!!!
-
-
Kao sto naslov kaze, vredi li ostaviti pecurkicu K&N prilikom ugradnje plina? Moze li to da radi kako treba
Kad planiras da ugradis plin i gde?
Pozdrav!
Comment
-
-
Originally posted by pandaMislim da ne bi bilo problema i da ga postavish jer ti imash METALNU USISNU GRANU (tako da o tome ne treba da razmisljas) za razliku od mene sa PLASTICNOM.
Interesuje me da li ima veze i zasto?
Molim kompetentne za odgovor.
Comment
-
-
Kod plasticne usisne grane dolazi do ostecenja same grane usled detonacije, verovatno misle da KN filter moze da doprinese tome zbog drugacije smese, ako se stavi odgovarajuci difuzor na mesac i dobro se nasteluje opasnosti nema sto se tice toga......, cesti problemi se javljaju u 90% slucajeva zbog lose varnice.
Comment
-
-
filteri
Imam Toyotu Corollu `91 godiste. Imam Lovato.
Interesuje me da li bih dobio nesto ugradnjom K&N filtera ili slicnih, na mesto starog, ili ugradnjom pecurke(ako je ona uopste i moguca na moj auto)
Jel bi skodilo autu posto vozim na gas i da li bi dobio nesto na zvuku/snazi?
POZDRAV
Comment
-
-
ne diraj nista, fabrika je vec napravila najbolje.
osim ako zelis da dobijes zvuk a izgubis motor, pogon na gas i pokretljivost auta.
za rad gasa mora da postoji tacno predefinisan pad pritiska a KN ce poremetiti sve ono sto su konstruktori u fabrici optimalno napravili, a auto ce naravno tada losije raditi, imati manje snage, vise trositi i biti bucniji.
ako je to cilj, onda napred sa KN i slicnim akrobacijama.
KN ima primenu, na starim klasicnim konstrukcijama motora od pre 50tak godina gde nije optimalan protok vazduha. koliko cesto tih motora tako stare konstrukcije ima u vozilima koja su kod nas u upotrebi je cini mis e toliko malo, gotovo raritet.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Tachno tako."Dobijas" mnogo slabiji zvuk ako uzmes filter koji stoji u kutiji ,a ne ko klasicna "pecurkica".
Danas sam uzeo K&N filter, i stavljam ga ovih dana, pa Vam javljam o eventualnim promenama (potrosnji, zvuku, pa mozda i performansama)
Pozdrav!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Originally posted by jovan84Kao sto naslov kaze, vredi li ostaviti pecurkicu K&N prilikom ugradnje plina? Moze li to da radi kako treba
Kad planiras da ugradis plin i gde?
Pozdrav!
Comment
-
-
Voleo bih opet da čujem obrazloženje zašto može i zašto će biti samo veća potrošnja plina, i ko će platiti ako dekne kućište filtera?
Shalu na stranu. Ako neznate shta radite nestavljajte K&N filter ako vam je auto konvertovan na LPG. Ako mislite da znate shta radite probajte, ali ochekujte posledice.
Montaza K&N filtera zahteva josh promena kod auta koji imaju LPG. Zato vozite auto sa standardnim filterom vazduha i uzivajte.
Comment
-
-
i ko će platiti ako dekne kućište filtera?
Voleo bih opet da čujem obrazloženje zašto može i zašto će biti samo veća potrošnja plina
Poz dora!!!
Comment
-
-
Originally posted by jovan84i ko će platiti ako dekne kućište filtera?
[quote:2zdo9h14]Voleo bih opet da čujem obrazloženje zašto može i zašto će biti samo veća potrošnja plina
Poz dora!!![/quote:2zdo9h14]
Opaska je na mestu što se tiče kućišta mada si i ti shvatio šta sam hteo da kažem, ono što nije dobro je tvoj savet da se stavi takav filter. On SIGURNO izaziva štetu na motoru koji ide na LPG. Da li danas ili za mesec dva ali definitivno će doći do detonacije kad tad.
Ako nisi siguran u to što kažeš, budi oprezan, neko može imati štetu na motoru.
Comment
-
Comment