Uglavnom posle sitne prepravke u probnoj vožnji, vlasnik je stegao zube kad sam dao gas i malo kočio iako su pedale bile na mojoj strani. Posle jednog slaloma izmedju automobila u drugoj, morao sam uvidom u svetlo na prekidaču da dokažem da se vozimo na gas
.ja samo znam da sam dobio novi mixer i da auto ide kao na benzin!
e sad tek znas kako je gas sasvim solidno gorivo, i koliko su tacne bajke da ugradnja gasa umrtvi auto.
i po obicaju nije gas kriv nego ljudski faktor i kada valja i kada nije valjalo kako kod tebe.
a cim bolje ide auto imaces i manju potrosnju gasa
SALE...hehe...ma mozemo do pola na plin a od pola na benzin!
Sasha...pa da je ubacio motor iz one alfe kod mene on bi se raspao do BG!Kao sto vidis dosao sam kuci!
Heinz...pricao sam jos na VG zasto nisam isao kod Dore...jednostavno bas ta razlika od nekih 100 eur je tada za mene bila previshe i nije bilo teoretske sanse da ih nadjem...jer sam bas u tom periodu ugradio i alarm,muziku,nove gume i na kraju plin...preko 1000 eur
Brick...sada tek sve kapiram...i sve one tvoje price!
Saabo...stvarno je bilo tako...Dora ga je stisnuo,a ja sam mislio da idemo na benzin,pogledam obrtomer a on oko 7000 rpm
Honda sad ces da prestanes da prebacujes na benzin kad se juris po gradu, jer ja od kad sam ugradio plin nijednom nisam prebacio, mnogo je mala razlika.
Nego nesto si se zeznuo oko cene, ispada da je Dora 100e skuplji od drugih, a to nije tacno. Verovatno si od njega trazio cenu za nesto drugo jer je razlika izmedju Lov-eca i obicnog sistema bila 100e.
pa sta mislis kako je onda meni, krstarim polagano i onda naleti neki napaljeni sa 5 kila sminke spojelra nalenpnica i visecih neonki koje sljaste koji se kao zuri pa bez zmigavca jednostavno legne na branik.
em ne zna da ce se skucati samo tako ako pozelim a jos je veci bedak kada zajurim masinu do 6000 a tip ostane zabezeknut sta ga je snaslo a sve to po ceni predjenog km upola njegove .
treba da napravim nalepnicu, ovo je auto na gasove
e sad, sto supem da naguram potrosnju i na 18 litara, sta da se radi, ne moze i jare i pare
a proci ce i tebe kada se malo izfuras, pa ces opet u normalu
Comment