Ugradnja plina u hondu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Ugradnja plina u hondu

Posto sam ugradio plin,ovde cu da vam iznosim moja ikustva.

Plin je ugradjen u utorak.Lovato sistem,za koji mnogi tvrde da je najbolji i da se najbolje pokazao kos nas.Na pocetku je bila varijanta da idem u Cacak kod Tetka na ugradnju,ali nisamo mogli da nadjemo emulator za sistem Landi Renzo,koji mi je Tetak preporucio..

Sama ugradnja je trajala oko 5 sati,iako moglo je i ranije da se zavrsi nego su neki uskakali pa se to malo oduzilo.Zatim sam otisao da sipam plin pa da se onda jos sistem ispodesava.Posle podesavanja idem na probu...uf,tad sam se bio razocarao,Honda ne ide ni upola kao sto je isla,izgubila je sigurno 50 ks.Nista vratim se ja i kazem im to.Zatim se tu jos nesto podesavalo i na drugoj probi Honda je isla odlicno.Malo slabije nego ranije,ali u gradskoj voznji se gubitak snage ne primecuje.

Sutradan ja i cale idemo na atest i svaki put kad izbacim na ler i pocnem da kocim auto se gasi.To se desavalo je je vazduh ulazio(posebno na malo vecim brzinama) i razredjivao smeshu.Odem kod majstora i mogu vam reci da se svojski potrudio da usmeri vazduh kako treba i taj problem je resen.

Boca je od 40 litara(umesto rez tocka) u koju sam sipao 38 litara plina(1050 din).Do sada je napravljeno oko 260 km.Sve u svemu zadovoljan sam,jedino sto malo plin smrdi.

Kostalo me 30.500 din ili 407 eur.Cena je veca nego inace zbog boce koja je skuplja za oko 50 eur emulatora koji je isto skuplji za nekih 20 eur.

Pozdrav
    Power of dreams !!!
  • maki
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 878
    • Budva, CG

a kod koga si ugradjivao plin
    HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Servis-Kumodraska 117a u BG-u.
      Power of dreams !!!

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Potrosnja?
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Ne znam jos uvek.Kazem ti usuo sam 38 litara i napravio do sada 260 km.Josnistra ne znam.A i necu moci da izracunam po ovoj boci jer je bilo jako puno gazenja,isprobavanja, turiranja da ne pricam itd.Radila je u leru sigurno sat dva dok se sve nije namestilo kako valja.Ja ocekujem potrosnju ne vecu od 12 litara u gradu.

Srdjane koliko tebi trosi primera?Isto 1.6 motor imas?
          Power of dreams !!!

Comment

• Ivvan
            Moderator
            • 29.09.2004
            • 1574
            • Nis
            • SAAB 9000

Lepo samo da te sluzi dugo i bez broblema

Kazes cena 407 evra koliko ti je trazio dora u novom sadu

Pozdrav
            Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• Saabo
              Moderator
              • 29.09.2004
              • 1724
              • Vrbas
              • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Hmmm... kazes smrdi plin Ne bi trebalo da smrdi... A gde smrdi? u kabini il spolja. Spolja je normalno da malo smrdi, al unutra ne bi trebalo. Bas je Goran ugradio plin u Golfa 1, i njemu ne smrdi nista, a ima karburator i stavljali su mu plocu od gore, mislim na karburator sto ide... tako da bi kod njega trebalo da smrdi, a ne kod tebe
              SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Ivane,hvala...Dora mi je trazio 459-470 za paket kakav sam ja hteo.JOs plus put,znaci ukupno oko 500eur.I onda tek na atest koji kosta ukupno 4500 hiljade...Sto je mnogo mnogo je.

Saabo,meni smrdi malo u kabini kad auto stoji i ventilator je uljucen,nije nista strasno.Jel se secate da sam vam pricao da mi je izduvna grana bila pukla?E pa ja sam nju zavario,ali verovatno jos negde pusta,pa zato malo osetim taj miris.
                Power of dreams !!!

Comment

• Ivvan
                  Moderator
                  • 29.09.2004
                  • 1574
                  • Nis
                  • SAAB 9000

Honda i ne mora da znaci da je mnogo vise (mada jeste dovoljno) ali po tvojoj prici ima nedostataka u ugradnji prvo veliko gubljenje snage , pa onda gasenje auta na leru nesto mi tu smrdi (a da plin salim se ) Vazno da je majstor to otklonio i da nisi imao vece neprijatnosti , a sad moglo je da bude i gore , vazno da sad sve lepo radi (da kucnem u drvo ) i da si ti zadovoljan 8)

Pozdrav

Comment

• Heinz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 1027
                    • Beograd, Voždovac
                    • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by Honda
                    Ivane,hvala...Dora mi je trazio 459-470 za paket kakav sam ja hteo.JOs plus put,znaci ukupno oko 500eur.I onda tek na atest koji kosta ukupno 4500 hiljade...Sto je mnogo mnogo je.
                    Vidi ovako, meni je taj servis gde si bio bukvalno na 50m pa nisam išao kod njih. Ugradnju rade Bugari, koji štede na svemu gde se može uštedeti. Zato sam lepo otišao kod Dore i dao 50e više nego što su mi komšije tražile. Dora radi jednu ugradnju dnevno, a ovi rade bar 3 Inače, štedi se na crevima, cevima, šelnama, mixerima, bocama, tj. gde god može.
                    Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• -Vedran-
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 3255
                      • Beograd

Ivvan,nisi dobro procitao moj prvi post.Kad sam isao da probavam prvi put auto onda je vukao totalno loshe,a sad ide samo malo loshije.Samo je izgubila malo na ostrini...kapirash?
                      Ma sad sve super radi, i ja da kucnem u drvo.

Pozdrav
                      Power of dreams !!!

Comment

• Ivvan
                        Moderator
                        • 29.09.2004
                        • 1574
                        • Nis
                        • SAAB 9000

Lepo sam procitao i ja sam mislio na tu test voznju kad se osetio drastican pad snage i procitao sam da je kasnije ispravljeno

Comment

• Saabo
                          Moderator
                          • 29.09.2004
                          • 1724
                          • Vrbas

Enterijer od drveta u Hondi
                          SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• vujke
                            Admin
                            • 29.09.2004
                            • 1673
                            • Mladenovac
                            • Daewoo Lanos 1.5SX

Originally posted by Honda
                            Saabo,meni smrdi malo u kabini kad auto stoji i ventilator je uljucen,nije nista strasno.Jel se secate da sam vam pricao da mi je izduvna grana bila pukla?E pa ja sam nju zavario,ali verovatno jos negde pusta,pa zato malo osetim taj miris.
                            Dal ja tripujem ili posle sagorevanja ne bi trebalo da ima sta da se oseti? To sigurno nije sa izduva, to ti curi negde na dovodu, neko crevo ili tako nesto. I resavaj to na vreme, sta ce ti da se trujes u gradskoj guzvi i to od svog vozila.
                            Poz | vujke
                            while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Saabo
                              Moderator
                              • 29.09.2004
                              • 1724
                              • Vrbas

Mozda i jeste sa izduva, ne sagori zbog odnosa...lambda sonda...gas...nije benzin...itd..da ne nabrajam Tako da trk kod majstora i za gusu

Comment

Working...
                              X