Bruka i sramota. Treba lepo sad takmicari da ih bojkotuju i da se uopste ne pojave, a onda lepo da tuze organizatore i kraj! Tolike najave, i ku*cenja i na kraju...a opasna je i konkurencija i dosta takmicara, ovo nije smelo da se dogodi NIKAKO!!! Pogotovo jos i zbog ljudi iz HR, SLO, MAK... Sramota!!!
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
protest,platiti kamion grbanog asfalta i da lagano probije zastitne ogradi i duz staze da kipuje tovar,ali bez oznaka firme i registracije,ili jednog traktoristu sa prikolicom stajskog djubreta i da malao razbaci po govedima
ma samo strogo i po disciplinskoj,a da se policija ne mesa
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Sutra kazhu da ce kisha 99%.Tako da od trke nema nishta.I opet su sve usrali.Ne znam ko je tachno bio organizator ali se osramotio najstrashnije.
Ljudi doshli i p. lepe m. pukli pare da bi se desilo shta?I ko ce da im nadoknadi troshkove i izgubljeno vreme.A takmichari ako su pametni lepo se dogovore i ne pojave se sutra pa nek se trka safty car!
Aj za troskove dolaska i cimana, a sto kaze Mugen, ko ce (njemu i ostalima) da plati i sredjivanje samog auta za ovaj drag?!? Ko zna koliko takmicara se mozda i zaduzilo da bi eventualno sredili auto za ovaj dogadjaj i na kraju..."IZVINITE"... Bojkot i tuzba, pa da ne padne na pamet ovakvim slepcima da bilo sta ikad organizuju u zivotu!!!
JA sam ispizdeo najstrasnije, kao posetioc, a mogu da zamislim takmicarima kako je...
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Pa vidi kapiram da je vecina imala sredjene automobile.Ne verujem da je iko bash zbog Beogrda uzeo da radi auto.
Ali u sv sl sledece godine ima da nema draga kod nas
Ma to se znalo odavno, samo je malo trebalo pratiti forume. XXXbala ih i studija bezbednosti i svi koji su bili tamo. Jos jutros u 8,9h se znalo da trka nece biti organizovana jer neko hoce da omasti brk. L&M sinoc oko 02:00 bili smo kod hotela holidej in i zezali glavnog organizatora kako su gume suzile put, na sta je ona reagovala zvanjem tog majmuna smrdljivog sto radi tu studiju bezbednosti koji je rekao da 402m mora biti ogradjeno gumama i dzersijima sa obe strane kako ne bi bilo preblema. Posto je do tad samo jedna strana bila postavljena, nazvala je neke ljude koji su odmah otisli po gume i postavili ih na 2. stranu. Jutros GOVEDO iz te njegove jeXXXene studije bezbednosti(neko ce mu se sutra nacestitati mile nove godine) kaze da je staza nebezbedna jer treba svih 950m da bude zasticeno gumama sa obe strane?!?!?!?!?!?!??! I sad vi meni recite ko je tu ****** i koja stoka hoce da uzme par soma evra za jedan dan!!!??? E sad sto se tice te SB pocrkali svi... to su neki nazovi strucnjaci(koji nemaju ni vozacku dozvolu) sa saobracajnog faxa, i oni predlazu sve sto se tice saobracaja i saobracajnih znakova. Organizatori su bili svesni svoje nesvesti u sta su usli te su od nekih ljudi trazili savet o organizaciji, medju tim savetima je bilo price o ovim klosarima. Lepo im je receno da su ti ljudi stoka i da nne pomisljaju da ih uvuku u celu pricu, jer se trka moze organizovati i bez njih. Naravno sto bi mi bili srbi kad bi poslusali nekog pametnijeg, i oni pozovu majmune. Posle izvesnog vremena shvativsi sta su uradili, da su pojeli G. hteli su da se rese istih ljudi, ali to je bilo nemoguce jer su sad oni usli u pricu i oni se za sve pitaju. Danas, sto se murije tice nije bilo nikakvih smetnji da se trka odrzi, ali..... stoka se tu nasla da se ogrebe za pare, obavestili su policiju da nema uslova da se trka odrzi, i to je sve.
Sto se tice automobila i ljudi koji su dosli iz inostranstva, to je tuzna prica i velika sramota za nas grad i nasu drzavu, jer je vecina ljudi sa strane dovukla svoja vozila na kamionima i ko zna koliko je sve to kostalo.
Sto neki kazu za obestecenja jer su ljudi spremali kola za trku... pa ko ih je terao da se sad nesto cimaju i trose pare... Bolje se zapitajte ko ce ljudima da nadoknadi sve slobodne dane koje su uzeli, sve pare potrosene za dolazak...GDE????? da se suncaju na 3. bulevaru?!?!?!
Kao sto lude kaze ja sam strasno pogodjen kao posetilac a jedem se od sramote prema ljudima koji su dosli sa strane iako nemam nikakve veze nisacim.
Otkazane su bile i drtuge trke....jesu ali dan ranije a ne ovo....dodjite svi pa valjda ce da nas bude mnogo pa ce morati da nas puste da se trkamo
Najgore od svega sto je ovo sad sve prazna prica i niko na kraju nece ispastati zbog ovoga vec ce biti pojeo vuk magarca.
Mislim toliko se ceka taj beograd i onda 2 dana kad ono malo morgen daj boze da ce uopste i biti nesto.
Jad i beda.....mislim ne znam dal treba bojkotovati organizatore sutra jer ipak je ovo neprofitabilna manifestacija za njih, ne naplacuju se ulaznice....otuda verovatno i taj problem....ali videcemo, nadam se da ce se sve lepo zavrsiti....prognozi ne verujem ni malo i cini mi se da nista od kise.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
...Ne znam ko je tachno bio organizator ali se osramotio najstrashnije...
Evo i organizatora...
'' Najbrži četvorotočkaši ove sezone pokazaće svoje adute na ulicama glavnog grada Srbije, Beograda, zahvaljujući AMK Studio Racing koji je nosilac licence 402 Street Race za Srbiju. Sa željom da ovogodišnje takmičenje u Srbiji pruži sve najbolje kako takmičarima, tako i posetiocima, AMK Racing Studio 402 je zadužio kompaniju Zeal Production d.o.o. za izvršnu produkciju cele manifestacije.
Odmah da vam kazem da ovi ljudi nemaju nikakve veze sa organizovanjem ovakvih dogadjaja... do prosle godine su radili World Cyber Games kod nas... koji je bio masovno pranje para... ne znam kakva je prica sa ovim i otkud oni u celoj prici ali cu se raspitati naravno posto ih znam mnogo godina... inace o tome da je ovo neprofitabilno... nema nista od toga... neko tu uzima pare... nebitne su ulaznice... pare se uzimaju... ko zna, zna...
Comment