Drag race Beograd kod expa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DTI LET
    CBC Senator XXL
    • 13.08.2006
    • 374
    • Novi BGD

E pa majke mi temu treba zakljucati...kad se od nedelje tj 2.dana odrzavanja samo 5ere i 5ere....tj vrti se jedna prica

Dosta toga smo zakljucili pravila su takva kakva su,organizacija je bila takva kakva je i tu se nista ne moze

Bilo bre hiljadu ljudi tamo a niko slike da postavi i klipove
    www.opelclub.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Više vole da se svadjaju i podhebavaju
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Da ne bude previse nagadjanja ili nekakvih "proverenih" informacija, da kazem i ja koju.

Kao sto rekoh i u subotu, ono nije bila staza, nego kriminal. I cela prica se svodi na to da ja sa autom od 500+ KS, 1200kg i zadnjom vucom, po onakvoj stazi jednostavno nisam SMEO da vozim. Ja kazem nisam smeo, neko ce reci nisam znao, kako god kome draze, nije ni bitno. Zato sam i trazio probnu voznju, da vidim na sta sve to lici, i ispostavilo se da ne lici ni na sta. Da li Beograd zaista nema bolju ulicu od one za trke? Zasto ne napravise nesto na onom dolaznom pravcu od petlje kod Arene, svejedno je bila zatvorena a 3x bolja? Ako je bilo kratko, OK, kao najgora alternativa mogao bi da posluzi i suprotan pravac onom gde su bile trke, MNOGO je lakse kontrolisati auto uzbrdo nego nizbrdo, a i sama staza je bila jedno 3x ravnija.

To sto je start postavljen na 5 metara od pesackog prelaza, pa nema SANSE da se krene bez ozbiljnog proklizavanja - 'ajde, to i nekako da razumem. Ali, staza koja ide onoliko nizbrdo (pa ti probaj da iskontrisas kad ti **** krene na negativnom nagibu...), sirina trake od <4m (iako njihova pravila kazu da je minimum 6m) koju je prilicno tesko potrefiti pred ciljem a da ne omlatite protivnika ili one debilno postavljene gume, ili senzor za brzinu, kojeg su gazili i obarali jedno 10 puta jer jednostavno apsolutno se nije videlo ni gde je cilj ni gde je senzor - iz prostog razloga sto je ofarban SIVO na SIVOM asfaltu. A kao vrhunac...krenuo sa starta, do trece sve ok, na pola trece u levoj traci naletim na "malu" neravninu i kolotrag, i auto lagano krene poprecke ****tom...JEDVA uspem da se udrzim na stazi, do kraja lagano sa gasom, odrljam karter na udubljenju 50m posle cilja. Hvala, dovidjenja i prijatno, da sklapam auto 2 godine i da ga na prvoj trci na ovakvom zalosnom mestu otkacim ****, ubijem jedno dvojicu sudija i okacim se na prvu zgradu - ne bih. Tako da, iako mi je bilo zaista zao sto necu da ucestvujem, vlastito du** mi je malo draze nego dokazivanje nekome...

Uostalom, seca li se neko kako je Penja zavrsio? Ne? Pa kad sam ga video na sta je licio posle probne voznje, i meni je bilo jasno zasto nije nista napravio, jer je jedva izasao iz kola koliko se tresao posto je bilo NEMOGUCE auto odrzati na pravcu bez pustanja gasa.

Eto, toliko o tome. Sve cestitke pobednicima, a sto se tice komentara o doziranju i pustanju gasa - pravila jesu zalosna, ali boljih za nase uslove nema. I garantujem vam da bi svako ko daje primedbe na doziranje uradio identicnu stvar, jer pre svega zeli da se vozi vise nego jednom, i zeli da pobedi, sto je sa ovakvim pravilima i logikom "vozim uvek koliko moze pa kud puklo..." - nemoguce.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• 206
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

I na kraju ce da mi pukne film, pa cu da uzmem i napravim neku slajfnu od 1km asfalta na prvoj njivi, i da se vozimo ko ljudi cele godine

Comment

• jevrem
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2006
            • 948
            • Smederevska Palanka
            • A4 2.0TDI quattro

E to ti je dobra ideja. Privatna staza za drag.
            Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
            Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• Jesse Jane
              CBC Senator XXL
              • 28.02.2007
              • 355
              • Zemun

S'tim sto sirina preko 6 metara,kvalitetan asfalt,duzine 700,800 metara kosta par miliona eura..
              Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• 206
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Naravno da ne kosta.

Comment

• Jesse Jane
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 355
                  • Zemun

Onda ja nisam razumeo caleta kad je asfaltirao..
                  Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• Transporter
                    CBC Senator XXL
                    • 12.03.2006
                    • 568
                    • Avala BGD

Pa mozda toliko kosta da se odradi magistralni put ili auto put kome je potrebna ozbiljna podloga i koji trpi ogromno opterecenje, kamionski saobracaj itd...
                    Ali za takvu stazu za tu namenu kosta dosta manje siguran sam !

Comment

• spanjeli
                      CBC Senator XXL
                      • 17.09.2005
                      • 532
                      • Nis

Ja ne volim da ulazim u neku praznu polemiku oko ovog dogadjaja i malo mi je smesno sto se ovde 2 dana prepucavate ali ono sto moram da kazem je da starac vujadin ima neverovatnu stalozenost i objektivnost i uvek u njegovim postovima nalazim realne odgovore...svaka cast!
                      @starac cime se bavis i koje si god?
                      Originally posted by Sheta_Junior
                      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• starac vujadin
                        CBC Senator XXL
                        • 27.08.2005
                        • 2617
                        • Stari grad

Imam 38 god, svoju firmu i bavim se jos nekim drustveno-korisnim aktivnostima...

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Originally posted by 206
                          I na kraju ce da mi pukne film, pa cu da uzmem i napravim neku slajfnu od 1km asfalta na prvoj njivi, i da se vozimo ko ljudi cele godine

Eh kad bi imali ovako enshto gde bi na bio kraj

I love my

Comment

• 206
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

To jedino Sloba Petosevic kad bi donirao kakvu njivicu

Comment

• cvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 11.06.2006
                              • 1008
                              • Beograd,Banovo brdo

Od mene neocekujte nista od snimaka jer iako sam imao zelju da snimam i napravim super spot nije bilo sanse. Umro sam od smeha kad mi je PR trke rekao da sa press akreditacijom mogu samo da snimam odande gde je i publika, i sa tribina na startu, koje su inace bile prepune nekih Vip,Cip, Press i drugih akreditacija i nije mogla sibica da se baci. Znaci sa staze a ni blizu nije smelo, sto je i bolje jer bi verovatno izginuo Tako da sam kameru momentalno zapakovao u znak revolta, i otisao kuci da spavam. Imam probnu voznju Saleta sa BMWAerom, Ace sa Audijem i Bokija sa drift trabakulom i to je sve.
                              Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• itza
                                CBC Senator XXL
                                • 28.12.2004
                                • 658
                                • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
                                • -

to je sasvim dovoljno ..

shto se njive tiche ..
                                ako se organizujete .. javite da odradimo urbanizam i ostale papire
                                "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

Working...
                                X