Ovakvu trku odavno nisam gledao.
Cestitke Alonsu a svaka pohvala za Pereza.Ovaj mali ce mnogima pomrsiti konce, kako vidim.A pogotovo momcima u samom vrhu.
Da nije bilo greške u finalnom delu VN Malezije, Sergio Perez je mogao i do pobede na
trci.
Iako je ostao bez najvišeg stepenika podijuma, Perez je oduševljen rezultatom i sve pohvale
je uputio njegovom timu.
Na pitanje da li je mogao do pobede, on je odgovorio: "Definitivno mislim da sam mogao".
"Uspeo sam da uhvatim Fernanda na kraju. Znao sam da to moram da uradim što pre, jer sam
gubio gume, tako da nije bilo lako", dodao je on.
Perez je izjavio da je njegovom greškom izgubio prvo mesto, jer je jednostavno izgubio kontrolu nad bolidom, kada je dodirnuo ivičnjak na krivini 14.
"Onda sam otišao preširoko, dodirnuo ivičnjak i izleteo sa staze. Tada sam verovatno izgubio
pobedu. Bilo je teško približiti se Fernandu, ali pobeda je bila moguća. Tim je uradio
neverovatan posao, a pit-stopovi su bili u pravim trenucima", rekao je Meksikanac.
"Tempo je bio fantastičan, bio sam zaista brz. Tim je uradio fantastičan posao, tako da sam
veoma srećan zbog njih", završio je Perez.
Pobednik šokantne VN Malezije Fernando Alonso smatra da Ferrari ima još puno da radi
kako bi imao konkurentan bolid.
Alonso se probio na čelo sa osme pozicije i na kraju pobedio ispred Sergia Pereza na trci na
kojoj su viđeni promenjivi vremenski uslovi.
Iako je bio presrećan zbog pobede, Alonso je svestan da Ferrari nije rešio svoje probleme.
“Ovo je bilo veliko iznenađenje danas. Nismo bili konkurentni ni u Australiji ni ovde. Cilj nam je
da sada na početku sakupimo što vise bodova, a danas smo uzeli 25 što je neverovatan
rezultat”, izjavio je Alonso.
“Ovo je sjajan rezultat za ekipu. Nije loše bilo ni na kvalifikacijama, a danas smo ostali potpuno
smireni i pored ekstremnih uslova na stazi. Sve čestitke timu. Zaslužili su ovu pobedu.”
“Ovo su teška vremena za nas, ali ćemo se svakako sećati ove trke”, dodao je Alonso.
Upitan da li će ova pobeda dodatno motivisati Ferrari da se vrati u pobedničku formu, Alonso je
rekao: “Iskreno, ništa se neće promeniti u radu ekipe. Trenutno nismo u poziciji u kojoj bi smo
želeli da budemo. Moramo da se borimo da bi smo ušli u Q3 i da bi smo osvojili neki poen. Cilj
nam je da se borimo za pol pozicije i pobede, ali smo se na ove prve dve trke našli u drugačijoj
poziciji.”
“Ne želimo da gubimo previše bodova u odnosu na najbolje i to nam za sada uspeva. U Kini,
Bahreinu i Barseloni ćemo imati puno novih stvari na bolidu koje bi trebale da nam pomognu i
ekipa ulaže velike napore. Verujemo jedni drugima i ova pobeda će učiniti srećnim sve
zaposlene u fabrici.”
Prerez se na kraju trke brzo približavao Alonsu i imao je odličnu priliku da obiđe Španca, ali je
zbog manje greške morao da odustane od duela.
“Bolid je bio konstantan, ali ne i dovoljno brz. Imali smo sreće što smo na kraju zadržali ovu
poziciju”, završio je Alonso.
Lewis Hamilton je zadovoljan trećim mestom na današnjoj trci, koju je startovao sa pol
pozicije.
McLaren je imao lidersku poziciju u ranoj fazi trke, a uspeli su da se održe na toj poziciji i
nakon restarta trke, ali su zbog sporih pitstopova izgubili mesta.
"Definitivno, mislim da možemo biti zadovoljni. Čestitam Fernandu i Sergiu, obojica su vozili
veoma dobro danas", rekao je Hamilton nakon trke.
"Naravno da bih voleo da odem kući sa više poena, ali ne mogu da se žalim, nakon svega.
Prilično sam srećan što sam drugi vikend uzastopno na podijumu. Uradili smo dobar posao",
dodao je on.
Njegov timski kolega, Jenson Button, je imao veoma burnu trku u Maleziji, a sve je počelo
kontaktom sa Narain Karthikeyanom. Britanac je trku završio na 14. Poziciji, bez osvojenih
poena.
Fincu su potrebni normalni trkački uslovi, kako bi procenio gde je njegovo mesto sa
Lotusom.
Kimi je zbog loših kvalifikacija u prvoj trci morao da startuje sa začelja grida, pa je u Maleziji
morao da promeni i menjačku kutiju i tako dobio kaznu od pomeranja za pet mesta. Svi ovi
činioci su uticali na konačan Raikkonenov plasman, pa je tako on sam sebi poželeo normalne
kvalifikacije, pa i normalnu trku.
"Nadam se da ćemo imati normalnu trku sledećeg puta. Bilo bi lepo da imamo jedan normalan
vikend i da vidimo gde smo mi u celoj priči. Sada, još niko ne zna gde je tačno u odnosu na
ostale. Mislim da mi imamo veoma jak paket na bilo kojoj stazi", izjavio je Raikkonen.
Kimi misli da je mogao da poboljša svoj učinak na današnjoj trci, da je imao više prilike da vozi
na kišnim gumama.
"Nemam mnogo iskustva na intermidijat ili kišnim gumama. Samo sa uradio jedan instalacioni
krug i baš je bio čudan osećaj da sa tim znanjem krenem u trku. Pokušao sam da što duže
ostanem na stazi i forsirao sam sve više i više. Trebalo mi je nekoliko krugova da se naviknem
na gume", dodao je on.
Jenson Button preuzeo krivicu za kontakt sa Karthikeyanom
Jenson Button je prihvatio punu krivicu za udes sa Karthikeyanom koji ga je koštao
borbe za pobedu na VN Malezije.
Pobednik iz Melburna je u jednom trenutku imao dobru priliku da preuzme vodeću poziciju
pošto je tajming njegovog prelaska na intermedium gume bio savršen.
Ipak, u borbi sa sporijim bolidima je došlo do kontakta sa Karthikeyanovim HRT-om u nakon
koga je Button morao u boks zbog oštećenja prednjeg krila.
„Teško sam održavao temperaturu guma i sudar sa Karthikeyanom je moja krivica. Zadnji kraj
mi je malo pobegao kada sam kočio, pokušao sam da prođem kroz krivinu, ali na kraju nisam
mogao da izbegnem kontakt.“
Iako je bio najbrži na stazi kasnije u trci, dodatno zaustavljanje u boksu je Britanca koštalo
boljeg plasmana od četrnaestog mesta.
„Bila je ovo teška trka i sve se otelo kontroli. Sve što je moglo je pošlo naopako. Mogao sam
samo da se smejem, toliko je bilo loše. Žao mi je navijača koji su od mene očekivali više. Ali
moramo da nastavimo da se borimo. Zaboraviću ovu trku što pre i fokusiram se na Kinu.
Ovakve trke se jednostavno ponekad dešavaju“, završio je Button.
Toro Rossov vozač, Jean-Eric Vergne, bio je veoma raspoložen nakon trke, na kojoj je
osvojio svoje prve poene u Formuli 1.
Francuz je startovao kao 18., a zahvaljujući veštoj vožnji na intermedijumima, u ranoj fazi
trke, je uspeo da se probije do boljeg plasmana.
"Sjajno je startovati sa 18., a trku završiti na osmom mestu. Ostao sam dugo na intermedijum
pneumaticima, a zatim je došla crvena zastava, koja mi je omogućila da se u pauzi prebacim na
pneumatike za ektremno vlažnu stazu", rekao je Vergne.
"Da sam morao da nastavim trku sa intermedijumima bilo bi teško. Čim se staza prosušila,
odlučio sam da pređem na slikove", dodao je on.
"Posle toga sam radio na hvatanju di Reste, ali je razlika bila tolika da nisam bio dovoljno blizu
za napad. Tada sam se koncentrisao na kraj trke i osvajanje poena", rekao je Francuz.
Vergne očekuje da će napredovati korak po korak, kako sezona bude odmicala.
"Ja sam srećan i zadovoljan sa osmim mestom i planiram da napredujem korak po korak.
Nakon dve trke, performanse su sasvim dobre i osećam da možemo napraviti napredak u Kini",
dodao je on.
Webbera skupo koštao stint na intermidijat pneumaticima
Australijanac je priznao da mu je trebalo dosta vremena da zagreje svoje gume.
Red Bull nije bio u prilici da se bori za pobedu u ovoj trci, odnosno samo je Mark Webber uspeo
da završi trku i to na četvrtom mestu, dok je Vettel odustao na samo krug pre kraja, ali ipak je
bio uračunat u konačni poredak.
Webber je kazao da Red Bull ne zaostaje mnogo za ostalima, ali da na ovoj trci tim nije imao
dobar set-up: "Mislim da kada imate ovako dobru izmiksovanu trku, neka ranije nameštena
podešavanje ne važe. Bolje sam se osećao u bolidu pre crvene zastave, ali posle restarta
prešao sam na intermidijat gume sa kojim mi je trebalo dosta vremena da ih dovedem na radnu
temperaturu. Pritom, to je bio veoma dugačak stint, tako da sam dosta vremena tu izgubio.
Kada se staza počela sušiti sve je išlo na bolje".
Ipak, ovo nije start sezone na koji su vozači Red Bulla navikli, ali Mark Webber priznaje da u
timu ne vlada panika i kriza.
"Dosta pozitivnog smo poneli sa ovog vikenda. Želeli smo bolji rezultat, ali neke odluke koje
smo doneli možda nisu bile na pravom mestu i u pravo vreme", dodao je Webber.
Da li je Perezu naređeno da odustane od "lova" na Alonsa?
Sergio Perez, vozač Sauber F1 tima, odvezao je u Maleziji savršenu trku, i do samog
kraja je bio kandidat za pobedu, da bi trku ipak završio kao drugi.
Ono što unosi izvesnu sumnju u njegov rezultat, odnosno, u mogućnost da trku završi kao
pobednik, jeste poruka koju je Perez dobio iz boksa nekoliko krugova pre kraja, kada je bio
veoma blizu Alonsu.
"Checho, budi oprezan, potrebna nam je ova pozicija, potrebna nam je ova pozicija", reči su
koje su upućene Perezu, u trenucima kada je zaostatak za Alonsom sveo sa sedam sekundi na
ispod jedne sekunde, u poslednjim krugovima trke.
Naravno da je ekipi Saubera stalo da osvoji 18 bodova, i da ne rizikuje da ugrozi sjajan rezultat
zbog pokusaja da pobede, ali ostaje pitanje - zašto su čekali do trenutka kada je Perez stigao
Alonsa pre nego što su mu rekli da "ohladi malo"?
Ako je Sauber F1 tim bio zadovoljan drugim mestom, zašto Perezu ranije nije rečeno da pazi na
razmak između sebe i Hamiltona (imao je više nego dovoljnu prednost nad njim) i da ne
pokušava da sustigne Alonsa? Bilo kako bilo, Perez je nedugo nakon pomenute instrukcije
napravio grešku, Alonso je ponovo odmakao, a Perez je kasnije, posle trke, rekao da je pobeda
bila nadohvat ruke.
Veze između Saubera i Ferrarija su više nego očigledne: Sauber koristi Ferrarijeve motore, a
Perez je član Ferrarijevog programa razvoja mladih vozača. Uz to, u glasinama koje su se
pojavile oko mogućeg otkaza Massi u Ferrariju, Perezovo ime je ono koje se najčešće pominje
kao zamena za Massu.
Kada se sve ovo ima u vidu, ostaje otvoreno mnogo pitanja. Šta vi mislite, da li je Sauber u
Maleziji svesno i namerno prepustio pobedu Ferrariju?
Aktualnog svjetskog prvaka, Sebastiana Vettela, novinari su očito uhvatili prije njegove agencije za odnose s medijima. Još pod svježim utiscima, Vettel nije štedio riječi za Naraina Karthikeyana, s kojim se sudario pred sam kraj utrke dok ga je prestizao za cijeli krug, istovremeno držeći četvrtu poziciju.
“Kao i u stvarnom životu – uvijek imate par krastavaca na cesti. Bilo je ekstremno frustrirajuće, radio mi je nestao početkom utrke i četvrta pozicija bi bila zadovoljavajuća.”
Gledajući širu sliku, Vettel kaže da Red Bull ima još puno posla.
“Negdje smo u sredini poretka. Fernando je odvozio odličnu utrku, ali ključ pobjede bila je savršena strategija,” zaključio je.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Iskreno, Karthikeyan nije kriv u sudaru sa Buttonom.Sto se tice Vettela....hmmmm, mislim da ni tu nije ali nisam najbolje video situaciju a reprizu nisam gledao.Ne smem nista da komentarisem.Alonso je igrom slucaja dospeo na 1. mesto.To je cak i on priznao.Iako najvise volim Ferrari, mislim da ce i ove godine tesko bilo sta uraditi.Nije dominantan kao nekad, tj. nije trenutno konkurentan.
Najvece iznenadjenje mi je Perez, i mislim da ce daleko dogurati.
I naravno, veliko zaljenje za Sumaherom.Nisam imao priliku da pogledam prvih 9 krugova tako da ne znam sta se dogodilo a krenuo je iz drugog startnog reda.Verovatno neko cukanje sa nekim.Steta.
Takodje iznenadio me je i Bruno Sena....svaka cast.Konacno se probudio.
I naravno, veliko zaljenje za Sumaherom.Nisam imao priliku da pogledam prvih 9 krugova tako da ne znam sta se dogodilo a krenuo je iz drugog startnog reda.Verovatno neko cukanje sa nekim.Steta.
nakon par krivina Grozan se zabio u nega, okrenuo ga i eto nastavka kruga sa 14 pozicije
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment