Sebastian Vettel je otvorio trkački vikend u Australiji sa najboljim vremenom na prvom treningu, dok je iza njega bio dvojac Ferrarija.
Počelo je! Prvi trening za Veliku Nagradu Australije je i zvanično obeležio početak sezone 2013, poslednje pre nego što naredne godine na snagu stupe potpuno nova tehnička pravila koja će potpuno promeniti izgled Formule 1.
Vremenski uslovi na početku sesije su bili solidni. Bilo je delimično oblačno sa temperaturom vazduha od 22 C, dok je staza bila zagrejana na oko 29 C. Vozači su kao i obično uvodnih desetak minuta iskoristili za instalacione krugove, a rećićemo da je prvi na stazi bio Daniel Ricciardo u Toro Rossu. Nakon toga je usledila duža pauza, a prvi se na stazu vratio upravo Ricciardo i on je ujedno vozio prvi brzi krug koji je iznosio 1m36.089s. Njemu su se potom na stazi pridružili timski kolega Jean-Eric Vergne i vozači Marussije Max Chilton i Charles Pic. Najbolja vremena su u tim trenucima razmenjivali vozači Toro Rossa koji su spustili vreme na oko 1m30.9s. Prvi od vozača iz vodećih timova koji je vozio brzi krug je bio Kimi Raikkonen koji je i pored problema sa saobraćajem u poslednjem sektoru uspeo da vozi 1m29s, a potom i 1m28.095s što je bilo dovoljno za prvu poziciju, dok je iza njega bio timski kolega Romain Grosjean. Pola sata pre kraja sesije na stazu izlaze i vozači Red Bulla, Ferrarija i Mercedesa, a prvo mesto je preuzeo Alonso sa krugom 1m27.547s, dok je tri desetinke iza njega bio Hamilton. Pet minuta kasnije, Vettel je nadmašio Španca sa krugom 1m27.320s, dok je njegov timski kolega Mark Webber bio četvrti sa pola sekunde zaostatka. Svetskom šampionu je na kratko prvo mesto preoteo Felipe Massa, ali je on onda popravio svoje vreme na 1m27.211s i tako se vratio na čelo. Nešto manje od dvadesetak minuta pre kraja je ponovo usledilo smirivanje situacije pošto se većina vozača vratila u boks. Na stazi su bili samo vozači Williamsa i Ricciardo i oni su vozili krugove preko 1m30s. Vodeći su se vratili na stazu u poslednjih desetak minuta, a kao i prošle godine, niko nije želeo da troši meke gume pre drugog treninga. Zbog toga nismo videli promene do kraja sesije pa je poredak prvih deset ostao: Vettel, Massa, Alonso, Hamilton, Webber, Raikkonen, Rosberg, Sutil, Button i Grosjean.
Trening su obeležila i oba vozača Mercedesa koja nisu uspela da završe sesiju zbog problema sa bolidima.
Pred početak drugog treninga u Australiji je već bilo kasno popodne. Temperatura vazduha bila je 23 a staze 37 stepeni dok je vetar pojačano duvao u odnosu na jutarnji trening.
Prvi mereni krug na stazi postavlja Kimi Raikkonen u vremenu od 1m32.967s. Već posle uvodnih deset minuta većina vozača je postavila mereno vreme a najbrži krug bio je u Vettelovom vlasništvu koji je postavio vreme od 1m26.604s na medijum gumama. Nemac je ubrzo poprvaio svoj krug na 1m26.274s. Valtteri Bottas je prvi vozač koji na stazu izašao sa super-mekim gumama, ali je postavio krug koji je bio sporiji za 3 sekunde u odnosu na ostale. Ipak, Williams se odlučio da posle toga uvede svog vozača u boks i promeni mu set-up. Pola sata od početka treninga, Geido van der Garde je izleteo sa staze i završio u pesku, zbog čega je izbačena lokalna žuta zastava na krivini 3. Sesija nije prekidana a vozači su radili na dužim stintovima. Kako je trening odmicao većina vozača počela je da koristi super-meke pneumatike a Fernando Alonso je sa njima postavio vreme od 1m26.748s. Webber u svom prvom pokušaju na mekim gumama postavio najbrže vreme od 1m26.172s. Sebastian Vettel je na polovini treninga na stazu vratio sa super-mekim gumamam gde je brzi krug morao da obustavi zbog gužve na stazi. I Hamilton je u poslednjih pola sata krenuo u simulciju kvalifikacija sa crvenim pneumaticima gde je odustao od brzog kruga zbog blokiranja levog točka na devetoj krivini. U svom drugom pokušaju Britanac u Mercedesu postavio je krug sporiji za 0.8s. McLaren se tokom prvog a i drugog treninga mučio sa balansom i prijanjanjem, gde su Button i Perrez kasnili za vodećima za preko dve sekunde. U poslednjih deset minuta svi vozači su izašli na stazu, što je stvorilo malu gužvu. Na sedam minuta do kraja treninga istaknuta je žuta zastava na krivini 6, jer je Lewis Hamilton završio u zaštitnoj ogradi a minut kasnije je stao i Nico Rosberg zbog problema sa menjačem. I Mark Webber je imao malu nezgodu jer se okrenuo na stazi.
Ekipa McLarena očekuje težak start sezone nakon što je sportski direktor Sam Michael priznao da su performanse bolida nezadovoljavajuće.
McLaren se danas mučio tokom oba slobodna treninga u Melburnu. Jenson Button je na drugoj sesiji bio tek jedanaesti, dok je Sergio Perez bio dva mesta iza. Njih dvoje su imali zaostatak od preko dve sekunde za Sebastianom Vettelom koji je bio najbrži.
„Definitivno nismo tamo gde bi smo želeli da budemo. Napravili smo dosta promena na bolidu preko zime i verujemo da će nam se to na kraju isplatiti . Želeli smo da imamo dosta prostora za razvoj tokom sezone i zato nismo želeli da pravimo evoluciju prošlogodišnjeg bolida. Cilj nam je bio da imamo pobednički auto već ovde u Melburnu, ali čak i ako to ne bude slučaj, imaćemo dosta prilika da se popravimo. Još uvek nismo optimizovali bolid u nekim oblastima. Dakle imamo posla, ali ovo je tek početak sezone“, izjavio je Sam Michael.
Pozitivan dan za Mercedes i pored problema na kraju
Nemački tim je tokom današnjih treninga imao solidna vremena, ali su oba vozača na kraju druge sesije imala manje incidete.
„Ovo je bio interesantan dan za nas. Naučili smo dosta novih stvari i napravili smo napredak tokom dana. Možemo biti zadovoljni sa našim test programom, ako uporedite trenutnu situaciju sa prošlogodišnjom. Ja sam u finišu sesije imao problem sa menjačem, ali takve stvari se dešavaju i neće nam poremetiti planove za sutra“, izjavio je Rosberg.
„Ukupno gledano, dan je bio dobar i sve je prošlo veoma glatko. Zadovoljan sam trenutnom pozicijom, a Nicovo treće vreme pokazuje da smo konkurentni. To je zasluga svih ljudi u timu koji su vredno radili preko zime. Jedva čekam nastavak trkačkog vikenda“, rekao je Hamilton.
Red Bullovi vozači, Mark Webber i Sebastian Vettel, smatraju da jak start na prva dva slobodna treninga ne mora da znači da će biti jaki I na kraju vikenda.
Svetski šampion je bio najbrži na oba treninga, a njegov najbrži krug je došao u trećem krugu na super mekim pneumaticima, koji imaju veliku degradaciju.
Webber je bio drugi najbrži na današnjem treningu, a oba vozača smatraju da to ništa ne treba da znači. "Još se ništa ne zna. Ne znamo koliko su rezervoari bili puni na ostalim bolidima", rekao je Webber. "U principu, ovo nije loš počatak i dalje imamo dosta posla", dodao je on. Na pitanje da li će Red Bull pobediti, Webber je rekao: "Još nije bila trka, pričaćemo o tome u nedelju". Vettel je rekao da još ima prostora za poboljšanje. "Obzirom da je ovo bio prvi radni dan, bilo je dobro. Možemo biti zadovoljni, ali ima još prostora za poboljšanje", rekao je trostruki šampion.
Ekipa Toro Rossa je danas radila na setupu bolida koji će biti ključan pošto je konkurencija u sredini poretka velika.
„Na prvom treningu nam je postalo jasno da balans i setup nisu na željenom nivou, ali smo napravili neke promene i to je pomoglo. Definitivno smo napravili napredak između dve sesije, ali nas čeka još posla preko noći. Lepo je trkati se ponovo kod kuće i zato se nadam da ćemo maksimalno poboljšati bolid kako bih mogao da priredim dobru predstavu domaćim navijačima“, izjavio je Ricciardo.
„Lepo je biti ponovo na stazi i srećan sam što sam ponovo u bolidu. Glavna promena u odnosu na testove su visoke temperature i zato su gume danas mnogo bolje radile. Imamo još malo posla kako bi smo sustigli timove koji su ispred nas pošto nam trenutno definitivno fali malo brzine. Ipak, naši duži stintovi su bili dobri, a i balans nije bio loš“, rekao je Vergne.
Indijski tim u dobrom raspoloženju dočekuje nastavak vikenda nakon današnjih solidnih vremena na treninzima.
„Ovo nije bio dan bez problema pošto nisam imao dobar balans u drugoj sesiji. Nakon prvih pregleda izgleda da sam negde oštetio bolid i zbog toga je teško reći kako stojimo. Sutra nas verovatno očekuje kiša tako da su današnji treninzi bili veoma važni za prikupljanje podataka. Razlika između dve komponente guma je očigledna, ali je teško reći nešto više pre nogo što analiziramo sve podatke“, izjavio je di Resta.
„Ovo je bio veoma dobar dan i zadovoljan sam. Osnovni setup koji smo imali je bio sasvim dobar i bolid se ponašao slično kao u Barseloni. Tokom celog dana sam imao dobar osećaj i bilo je lepo raditi ponovo sa inženjerima koje odlično poznajem. Uslovi na stazi se sve vreme menjaju, ali imamo dobar osećaj za gume. Glavni fokus večeras će biti poboljšanje balansa na super mekoj komponenti“, rekao je Sutil.
Glavni fokus ekipe danas je bila evaluacija novih aerodinamičkih delova, poređenje guma i dugi stintovi.
„Danas smo obavili nekoliko različitih testova tako da nismo izvlačili maksimum iz bolida. Imamo dosta posla pred nastavak vikenda, ali imaćemo još jedan trenig tokom koga ćemo se fokusirati na setup za kvalifikacije, dok ćemo večeras analizirati podatke prikupljene tokom današnja dva treninga“ , izjavio je Pastor Maldonado.
„Odličan je osećaj biti ponovo na stazi. Ovo je za mene nova staza tako da sam se tokom prvih nekoliko krugova privikavao. Uslovi su se popravili na drugoj sesiji pošto je bilo mnogo više prijanjanja i mislim da ima još prostora za napredak. Večeras ćemo sve analizirati kako bi smo spremno dočekali sutrašnji trening i kvalifikacije“, rekao je Valterri Bottas.
Današnje vremenske prilike su omogućile Švajcarskom timu da prikupi podatke o bolidu i gumama u reprezentativnim uslovima.
„Današnje sesije su bile izazovne. Prvog dana uvek imate neke stvari koje bi trebalo popraviti. Mislim da nam još uvek malo fali da uhvatimo priključak sa grupom isped. Imamo sasvim dovoljno podataka i mislim da možemo da prođemo u Q3“, izjavio je Hulkenberg.
„Današnji dan je bio produktivan. Gume su se bolje ponašale i nije bilo tako loše kao u Barseloni. Generalno gledano, moramo da pronađemo još brzine, a tu moram i ja da dam svoj doprinos. Naučio sam neke stvari tokom dva treninga, a sada je fokus na kvalifikacijama“, rekao je Gutierrez.
Ekipa iz Enstonea je danas isprobala nekoliko novih delova među kojima su bili novi pod i modifikovani izduv.
„Lep je osećaj kada sezona ponovo počne, a naš bolid je danas bio veoma dobar što me čini još srećnijim. Mislim da nismo najbrži, ali je ovo odličan početak. Danas nismo imali problema sa pouzdanošću i nije bilo većih iznenađenja na stazi. Videćemo kako će biti sutra u kvalifikacijama pošto nas očekuju malo hladniji uslovi“, izjavio je Raikkonen.
„Danas smo imali lep dan i bilo je pravo uživanje voziti u Melburn Parku. Staza je bila u solidnom stanju, a bolid je bio odličan. Bilo je potrebno malo vremena da se balans i prijanjanje poprave, ali to je normalno na uličnim stazama. Danas smo napravili dobar napredak sa setupom i mislim da možemo još više da ponudimo“, rekao je Grosjean.
Vozači Ferrarija se slažu da je ekipa ove sezone u mnogo boljem položaju, ali i da će borba sa Red Bullom ponovo biti veliki izazov.
„Ne očekujem neka velika iznenađenja. Znali smo još pre današnjeg dana da nismo najbrži, a to je danas i potvrđeno. Bolid se dobro ponaša, ali svesni smo da imamo još posla ako želimo da se borimo sa Red Bullom“, Izjavio je Alonso.
„Nije bilo iznenađenje videti Vettela na vrhu na obe sesije. Imamo dosta posla sutra i u nedelju, a pred nama je posle toga još celih osamnaest trka. Imamo mnogo bolji bolid nego na kraju prošle sezone i to nam uliva samopouzdanje, rekao je Massa. Ipak, glavni dizajner Nikolas Tombazis je rekao da je još uvek rano reći da li je Red Bull stvarno najbrži tim. „Ako pogledamo performanse, nalazimo se u poziciji koju smo i očekivali u poređenju sa testom u Barseloni. Sve što je važilo u Barseloni, važi i ovde tako da je nemoguće reći kakav je stvarni poredak.“
Nema dodatnih testiranja V6 turbo motora pre 2014.
Timovi će za testiranje novih motora imati samo dvanaest test dana koji su inače bili predviđeni pred start sezone.
Neki od proizvođača su navodno tražili raniji ili produženi zimski test. Međutim, ruski mediji su preneli izjavu Charlija Whitinga iz Melburna u kojoj je on rekao da se razgovaralo sa timovima i da su se svi složili da se zimski test ne produžava.
Nemački mediji su sa druge strane preneli Whitingovu izjavu da on ne očekuje da će se pojaviti neke nove tehničke kontroverze, nakon što je prošlog meseca već postojao porblem sa mapiranjem Renaultovih motora i Williamsovim izduvom.
Oba vozača veruju da ima još puno prostora za napredak.
"Prvi dan vikenda dobro je prošao. Treba nam još puno rada da bi smo dostigli željeni nivo. Na prvom treningu naš program je bio normalan gde smo radili sa medijum gumama, dok smo tokom popodneva radili na dužim stintovima. Kasnije prebacili smo se na super-meke gume gde smo našli neka poboljšanja, naročito na dužim stintovima gde su vremena bila dosta konstantna", izjavio je Pic.
"Ovaj dan i nije tako loš pošto je ovo moj prvi trkački vikend. Tokom jutra sve je bilo u redu gde smo se skoncentrisali na razvoju guma. Tokom popodneva ima samo malo preoblema sa podupravljanjem. Zbog toga sam zablokirao zadnje točkove kada sam prilazio krivini 3, pa sam tako završio van staze. Nadam se da ću ovaj nedostatak nadoknaditi na trećem treningu", kazao je van der Garde.
Comment