Originally posted by uglavnom_bezopasni
FOTKE I UTISCI SA I CBC SKUPA 2008
Collapse
X
-
bilo je najvise ljudi do sada... bas dosta.. ja bio mamuran pa i nisam nesto bio komunikativan ali sta ces kad se subotom ustaljeno pije a skupovi obicno nedeljom
popio sam jedno 5 litara vode, pojeo neke fine cevape i otisao domu svome.. steta sto nije bilo sunca a mogao sam i da primetim da se komsiluk navikao na nas tako da ovaj put nije bilo "spijuna", samo neki matori valjda trazio neku pljeskavicu, ne znam ko mi rece
Comment
-
-
Bilo je jako zabavno, mada mi je lice crveno da li od sunca il od toga sto sam pola dana proveo za rostiljem nemam pojma i nije bitno, al znam da serpu nikako nisam mogao da napunim a bilo je i ljudi koji su sami skidali sa zice pa su se zalili da je meso zivo, a i onaj tarzan doneo zaledjeno meso celava mu keva !Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by J0HNNYBilo je jako zabavno, mada mi je lice crveno da li od sunca il od toga sto sam pola dana proveo za rostiljem...
Al' onda se setih sta je razlog...
I, da neko sad ne pomisli da nisam odlazio sa rostilja, bio sam na samo par minuta...da ubrzam pecenje komada za koji sam bio licno zainteresovan...
edit : ne, nije to bilo ono parce iz zamrzivaca...
Comment
-
-
Odlicno
Sve je bilo odlicno i spontano, od samog okupljanja kod intera do "voznje" ka zarkovu i i malo gubljenja al bitno je da smo se svi lepo proveli i poupoznavali i opustili.
I spreman sam da oprostim vozacu autobusa koji je ZELEO da me udari kod sajma ako se prvi izvini
I naravno dobio sam neke nove ideje za moj autic
poz. svima i jedva cekam sledeci skup
Comment
-
-
Originally posted by J0HNNY...al znam da serpu nikako nisam mogao da napunim a bilo je i ljudi koji su sami skidali sa zice...
Comment
-
-
Evo i ja da kazem koju, mnogo mi je drago sto sam bio, s par ljudi sam se ispricao, s mnogima se upoznao, nisam popamtio imena ali sta da se radi, najbolje mi je bilo kad je lik dosao i rekao jel mozete malo da pomerite kola jer hocemo ovde da igramo fudbal (na pocetku kad nas je bilo troje)meso je bilo fantasticno, ma sve je bilo ekstra sigurno dolazim i sledeci put
Comment
-
-
Originally posted by J0HNNYal znam da serpu nikako nisam mogao da napunim a bilo je i ljudi koji su sami skidali sa zice pa su se zalili da je meso zivo, a i onaj tarzan doneo zaledjeno meso celava mu keva !
Usput, ovi paker majstori su oteli nečiju viljušku za roštilj i strpali je u šerpu.. Neću navesti kako izgleda da se ne jave "vlanici"
Comment
-
-
Ja pocrveneo ko rak, naravno kao i na svakom okupljanju, moja hauba izdrzala napade krilaca za meze, raznih sokova, piva, mesine i kao klupa za odmaranje guzice
Sve u svemu extraSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment