Zdravo svima!
Ja sam Milos iz Podgorice, posjedujem saab 900 se turbo telladega i cijeli zivot sam posvetio automobilizmu. Doduse samo ucenju i radu u auto industriji ne i onom tehnicko-mehanicarskom dijelu koji bi volio da naucim ali jednostavno ne stizem. Radio sam kao novinar za jedan auto magazin koji je izlazio u CG i emisiji koja se emitovala na PinkM sa nazivom Team Cars. Trenutno sam menadzer prodaje u Fordu za CG i tako. Mislim da je za pocetak dosta od mene, i nadam se da cemo se lijepo druziti! Slika mog automobila ce biti uskoro
Zdravo svima!
Ja sam Milos iz Podgorice, posjedujem saab 900 se turbo telladega i cijeli zivot sam posvetio automobilizmu. Doduse samo ucenju i radu u auto industriji ne i onom tehnicko-mehanicarskom dijelu koji bi volio da naucim ali jednostavno ne stizem. Radio sam kao novinar za jedan auto magazin koji je izlazio u CG i emisiji koja se emitovala na PinkM sa nazivom Team Cars. Trenutno sam menadzer prodaje u Fordu za CG i tako. Mislim da je za pocetak dosta od mene, i nadam se da cemo se lijepo druziti! Slika mog automobila ce biti uskoro
Eto i tebe na pravo mjesto drugar stari!
Odje cesh nac puno SAAB prijatelja od kojih cesh sigurno dobit mnogo dobre i korisne savjete!
UZIVAJ!
moje ime je Tomislav imam 31 godinu zivim i radim u Zagreb gdje imam vlastit autoservis koji se bavi dijagnozom i raznom popravcima,bavim se tim poslom oko 15 godina,slucajno surfajuci naletio sam na ovaj forum koji ima zanimljivih tema i clanova ,pa tako odlucih se uclaniti.
do skorok susreta pozdrav!
Pozdrav svima na ovom forumu od Miroslava iz Bgda,sa Zvezdare,najlepšeg kraja.Vozim vec tri godine vektru 1.8i 16v,98.god.U pogledu afiniteta ka pojedinim autima sam pocepana licnost -zadovoljan sam ovim, ali se ložim istovremeno na sasvim razlicita kola: Citroen c5 2.0hdi, SAAB 9-5 kao i BMW iz serije 5. Da li je to cudno? A od oldtajmera voleo bih da imam spaceka,ajkulu ili saab 96,onaj ružni,pa i to mi je u planu.
Po struci sam udaljen od automobilizma,snalazio sam se sa starijim modelima, jugom 128-com i golfom,koje sam ranije vozio i bili su prosti.Posle sam prešao na lanciju ,pa ovo,kompjuteri,senzori,displeji,strah me je da pipnem.
moje ime je Zoran vozim BMW E34 520i iz 1989 sa plinom. Živim u Beogradu, na Voždovcu. Vidim da ima dosta interesantnih tema o kojima se diskutuje, pa sam rešio da se priključim ne bih li nešto novo naučio a možda i pomogao nekom od članova.
pozdrav svima. ja sam vuk iz herceg novog. vozim Hondu Civic 5 generacije... skoro sam ga kupio tako da je projekat na samom pocetku ....
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Moje ime je Mladen.Zivim u Zemunu,radim na aerodromu.
Tenutno imam u vlasnistvu Civic sedan '93 1.6Vtec a pre nje cudnog Civica 1.4 ali mpfi oko 90oggodista.
Psto sam ranije vozio Mini-a oko 10 godina) jedini auto koji je mogao da ga zameni je Honda.
U slobodno vreme bavim se mehanikom .komletirao sam prilicno limarsku radionicu i sa drugom imam kompletnu komoru za farbanje.
Comment