Cao svima! Zovem se Predrag i sa Novog Beograda sam i imam 20 godina. Auto koji vozim je Renault 5. , '91. godiste metalik srebrne boje!
Pozdrav za Marcusa koji me je i uputio u celu pricu!!!
zovem se damir, zivim u ruskom krsturu (opstina kula). vozim skoda roomster 1.9tdi. nisam neki zaludjenik za avtomobile ali volim da sam u toku sta se desava u svetu avtomobilizma.
Evo doslo vreme da se i ja pohvalim i da Vas sve obavestim da ste od pre par dana dobili novog Alfa - fana. Nikada ranije nisam vozio ovaj automobil, ali sam od nedavno poceo polako da shvatam sve zaljubljenike u ovaj brend. Dosta dugo sam cekao ciljani auto i konacno ga docekao. Uzeo sam ga na jednom nasem vecem auto-placu, proverio ga preko "Centro Documentazione Alfa Romeo" i ePER-a i prezadovoljan sam za sada. Inace model je 1.9 JTD, 2004-to godiste, provereno presao 100.000km. i kao sto se moze videti iz prilozenog, veoma je ocuvan. Ovom prilikom bih zeleo da se zahvalim svim "alfistima" koji su mi svojim raznim postovima na ovaj ili onaj nacin, sasvim sigurno mnogo pomogli da se ipak odlucim za ovaj prelepi automobil. Pozdrav svim fanovima i evo par fotki za kraj.
Zdravo svima ja sam Dušan Spasojevic (nisam ŠIPTAR) iz Beograda, 1973 godište imam(IMAO) FIAT MAREU KARAVAN 2000g. automatic ELX. Potrebna mi je pomoć ako neko na forumu nešto o tome zna postavio sam temu na fiat-lancia klub Srbije/members. Hvala svima na budućim odgovorima i drago mi je da postoji ovakav forum kod nas.
ja sam ovde od juce novi clan foruma.U automobile se po malo razumem ali sam po profesiji fotograf.U Valjevu imam foto studio ( kada neko od clanova dodje u Valjevo,ima gratis fotografije za dokumenta ).
Ako nekoga zanimaju digitalni foto aparati i sve o fotografiji,pitajte.
Zovem se Predrag, po zanimanju dipl.ing. elektrotehnike. Živim u Čačku. Od skoro sam vlasnik RENAULT Megane-a 1.5 dCi 86 KS 2003. godište. Prvi put imam Renault, pa se nadam da ćete mi pomoći oko nekih nedoumica u vezi auta... Nadam se lepom i ugodnom druženju ....
pozdrav svima iz ravnog banata od tridesetpetogodisnjaka ludo zalubljenog u automobile i skoro sve vezano za njih pogotovo za menjanje i trgovinu pomenutih, ove nedelje vozim reno scenik, a sledecih videcemo..........
Comment