Citroen BX 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Originally posted by QV lale
    ...A sto je neko rekao ovde: Od hvalisanja Bx ,poceo sam i sam da zagledam bx po ulici ,jeli dobar ili nije dobar ,a do pre nekih mesec dana nisam ni obracao paznju...
    Ja sam i fotografisao...

Sheta, koji motor ima ovaj BX ?

Comment

• Superbird
      CBC Senator XXL
      • 06.02.2006
      • 384
      • Sabac ---> Novi Sad
      • Audi 100 Typ 43

To je verzija sa jos boljim i meksim ogibljenjem, jer je namenjena ozbiljnim iebacima bez gajbe, koji su prinudjeni da trse u autu

Comment

• CLD
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 1225
        • Belgija - ranije Luna-Chico

treba biti meren u svemu, kao on sto nije znao da stane ne zna ni vecina vas, tako da niste nista bolji od njega.

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Jbg, ja sam isto bio takav.
          Sada me je sramota sta sam pisao
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• @ Nex, moj tata ne vozi autobus, nikada nije ni vozio…

@ Mishio, nije lepo da mi diras tatu. Ako zelis, diraj mene, ja sam ovde, a ne nekoga ko nije ovde. Takve najvise mrzim, pricaju o nekome ko nije tu.

@ QV lale, bx ne leti…

@ Zverko, ne ljutim se, ali sam ja jos u pocetku napisao da nemam dozvolu, tako da nisam nikoga zavlacio… Najbolja je Settimio Soprani Artist VI, nijedna dalapa ne moze da se ocese o nju…

@ Starac Vujadin, samo se ti smej, ali neces jos dugo, jer necu vise pisati. Niko me nikada nije ismevao, pa nece ni ovde…

@ Hagor, ja oduvek imam ovo misljenje o bx-u, kao I o golfovima. Chip je tata rekao da bi bilo dobro staviti. Ne znam koliko puta treba jos da kazem da volim citroene, da volim bx-a I da me nemci tipa kadet gsi ne zanimaju!

@ Bojan1212, ja nisam nikakav party maker…

@ Spanjeli, ja tebe nisam hebao u mozak, sam si citao temu… I nemoj da pricas o mom tati, to najvise mrzim… Nisam hteo da mi tema bude u vrhu, a pisao sam u toj temi, jer je to moj auto, a tema je o mom autu, tako da mislim da je to mesto na forumu predvidjeno za to… Zasto bi ja tebi ista obecavao? Jel te neko tera da ulazis u ovu temu? Ovo je tema o Citroenu…

@ Arsa, ja jesam napaljen na citroene, ali na brzu voznju ne….

@ Tihomirce, nije mi to tata… Nema pozorista, ja necu da budem lutka…

@ Cordober, ne ljutim se ja, ja se nikada ne ljutim…

@ Jevrem, ja cu vozacki da polazem za sebe, a ne za njih… Nikada nista ni nisam radio zbog drugih, nego zbog sebe…

@ Arsa, ne nasedam na provokacije, ovo je forum, I slodoba misljenja je dozvoljena…

@ Neshaoct, hvala za slike tog bx-a. Motor tom bx-u je 1600ccm, 90ks, benzinac…

@ Superbird, sivi bx sa slike jeste meksi od mog. Trs je oznaka opreme…

@ Testera, nisu me urnisali, mene ne moze niko da urnise. Ako mi se ne svidja, ja uvek mogu da odem… Sam sam se prijavio, tako da mogu sam I da odem… Ne ljutim se!

@ Andrej55, tata je ranije citao temu, obavesten je o svemu sada…

@ Alekre, ne treba da te bude sram, nisi nista lose rekao…

@ Remus, ako je to smesno, onda meni nije mesto ovde…

@ Srdjan_p, nisam se postideo, nego ja ovde nemam sta vise da kazem… Sto god da kazem, krsicu pravila foruma…

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Sheta, moras da ukapiras neke stvari ovde...

Dosao si u zajednicu ljudi medju kojima ima veliki broj onih koji imaju i vece vozacko i zivotno iskustvo od tebe, realniji pogled na stvari, i relevantniji su da pricaju o mnogim temama od tebe, sto se da zakljuciti po nacinu pisanja tvojih postova i "objektivnom" sagledavanju stvari. I iz mesta si krenuo da velicas auto star 20+ godina kao vrh danasnje automobilske industrije (a to nije bio ni kad je bio nov), tvrdis SMESNE stvari...mislim, ne znam ODAKLE da krenem da ti objasnjavam zasto je cela tema toliko smesna da ozbiljno razmisljam da je prebacim u Zezanje

Da ne kazem da si se u temi toliko izlupetao i navaljao toliko bisera da je bilo krajnje neizbezno da svi redom krenu da te tovare, evo vec 7-8 stranica Mislim...lezi ti auto ko pegla, *ebe sve na sta naleti po putu i to na vr' gasa ukljucujuci i motore, ne trosi nista, cipuje se k'o blesav, a da ima turbo poleteo bi...halo, rodjace...? To sto ti nisi provalio da te svi redom odavno malo zezaju vec je druga prica

Ako ovde ocekujes bilo kakvog sagovornika, a ne da ostanes predmet opste zahebancije, moraces malo da poradis na sopstvenoj objektivnosti i ukapiras cinjenicu da nit' vozis avion nit' ti je tata Cak Noris...

Kad malo porastes videces da tata nije najjaci i najbolji, i da ima i drugih auta pored BX-a Od tebe ce i Forum imati koristi i ti od nas kad budes dovoljno odrastao da skapiras neke stvari...ili makar sednes za volan pa ONDA krenes da solis pamet o nenad*ebivom BX-u.

Ajd' sad bilo je dosta tovarenja, ostavite coveka na miru
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• cvrle
                CBC Senator XXL
                • 11.06.2006
                • 1008
                • Beograd,Banovo brdo

Najlakse je otici, a to ti ovde niko ne zeli, i nikome to nije ni bio cilj, a mozes ovde da imas vecu pomoc nego bilo gde drugde.
                Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Bas tako, pauza, tj, katance
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Evo, pauza gotova

Comment

• Ognjen
                      CBC Senator XXL
                      • 21.02.2008
                      • 438
                      • Novi Beograd
                      • -

Čestitam Junioreeee.

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

jel bilo neko lesenje u skorije vreme?

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Deluje kao da si ti olesen. Ajd', mirni i pisite o BX-u

Comment

• Originally posted by Arsa
                            Nije mnogo za recimo za Lanciu deltu integrale ili audi coupe quatro u reli verzijama ali za BX je malo mnogo jer on nije obelezio jedan period u reli trkama kao ova dva modela i samim tim nije legendaran auto!
                            Evo ovo sam ovde uzeo da odgovorim, jer je bx ovde tema. Pa vidi, s obzirom da je ovih bx-eva svega 4000 proizvedeno...

Comment

• TurboCharger
                              CBC Veteran
                              • 30.05.2007
                              • 153
                              • BG, Resnik

pa posle 4000 su videli sta su napravili pa prestali

Comment

• cvrle
                                CBC Senator XXL
                                • 11.06.2006
                                • 1008
                                • Beograd,Banovo brdo

Nemozes tako da gledas, prave se i dan danas automobili u nekim limitiranim serijama pa nisu legendarni, isto tako i u ono vreme imao si automobile koji su bili u limitiranim serijama, za kolekcionare, odredjene trke i sl. a opet nisu legendarni kao sto su ove dve trkalice bile na reliju, i to iskljucivo zbog zapazenih rezultata. Tako da je malo poredjenje vrednosti bez veze.
                                Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

Working...
                                X